"Det är duo jag ikväll"

Idag är jag ledig. En välförtjänd eller kanske snarare välbehövd. Det har varit en hård med mycket lyckad helg. Det började i tordags, med vad som skulle vara en liten picknick på RIX-fm-festivalen med tjejerna på jobbet. Men det slutade med en blöt kareaoke-kväll på Mårtensson. Men gud så skoj vi hade det! Tjejerna på Lindex rockar verkligen fett! 
Sen på fredag var det till att jobba igen (såklart) och efter det direkt till Håkan Hellström som spelade i parken. Jag har ju inte lyssnat på honom sen i 8:an så jag är ju inget fan på det viset. Men jag måste erkänna att när som gamla låtarna kom så är det en viss känsla som infinner sig. "Nu kan du få mig så lätt" är alltid lika fin... Efter konserten var det dags för Bull's och som tur var blev det inte så många öl.
Lördagen var även den en toppendag, fast ännu mer toppen! Det är nåt visst med After-beachen i Tylösand. Trots det var molnigt är det så somrigt. Men GUUUUD så mycket folk. Nästan på gränsen till jobbigt. Kanske var det därför jag inte kände för att gå ut... Men efter en power-nap och en pizza var det bara att ta sig till förfesten hos Linda och Mia. Och vilken förfest! (Synd bara att den blev så kort.) Så kul att vara samlade alla tre. Blir inte så ofta nu för tiden, men när det bli, då blir det verkligen fest!  Efter en dramatisk taxiresa (inte populärt att Linda spillde ut en öl i växellådan.... Helvetes-jävla-att-ni-inte-kan-hålla-i-burkarna-helvete!) var vi ute i Tylösand. Och där kan vi snacka köööö. Trots att vi var där innan halv elva. Tack och lov att Mia fixat med oss på VIP-listan! Väl inne på Leffes hade vi alla så kul och sen kom Marcus, Systern min och Jonas så då blev det ännu mera skoj! Vi dansade (på krossat glas) så länge fötterna orkade. Med andra ord, ännu en kväll vi sent glömmer!
Igår åkte Marcus på fiskeresa med killarna så Julia kom hem till mig (min söta "lillasyster") och vi hade en riktigt tjejekväll. Vi lagade god mat och kollade på en rikig tjejfilm. Så mysigt hade vi det. Hon sov över och det är bra för jag gillar inte riktigt att sova ensam... Idag var planen att ta hand om det ständigt växade klädhögen, men jag har inte kommit så långt än... Ibland behöver man ta det lite lugnt. Mamma, mormor och morfar har varit inne och hälsar på. Alltid lite kul att trägga "di gamle". Nu sitter jag i soffan och börjar ladda inför första fotbollsträningen efter uppehållet... Känns lite motigt nu, men säkert kul när jag väl kommer dit. Håller tummarna att Mia hänger med. Tråkigt att köra till Torup ensam.
 

Ta hand om er!

/Josefine


Världens bästa kväll!


Förra året firade jag min 20-årsdag med ett riktigt fett kalas. Jag var verkligen så nöjd med den kvällen och tänkte att bättre än så kan det inte bli... tills i lördags! Då var det dags för ett litet 21-årskalas som visade sig bli världens bästa kväll. Kanske var det för att jag inte förberett allt in i minsta detalj eller för att förväntningarna inte alls var höga. Fram till tio minuter innan alla kompisar skulle komma stod regnet som spön i backen, partytältet blåste iväg och bålen var inte klar. Men klockan slog halv sju och vipps slutade det att regna. Så efter maten var det PARTY! Och som vi dansade! ALLA dansade! Klockan blev halv tolv väldigt fort men de flesta av oss drog till moon och dansade sisa där.

Vill säga TACK till alla mina kära kompisar som gjorde denna kväll oförglömlig! Och tack för alla fina presenter.
Marcus, Evelina, Jonas, Linda, Maria, Ida, Hanna, Johanna, Jonas, Emmy, Fredrik, Frida, Emil, Amanda, Andreas, Catalin, Johanna, Josefin och Clara! Och så kul att Emelie, Andreas, Jönsson och Henke-polis kunde titta förbi.

/Josefine


Ett mirakel


Ja, visst var det ett mirakel som jag och Marcus hälsade på igår. Mathildas lilla Selma var verkligen den sötaste. Tänk att det fungerar, så små lungor, så litet hjärta. Fingrar och tår... Allt så otroligt smått. Ett litet mirakel.


Lilla Selma
Snart ska jag till jobbet (Lindex) och jobba. Sen ikväll blir det till att förbereda morgondagens kalas! Ska bli så kul att träffa alla goa vänner. Bara det inte regnar, då vet jag hur vi ska få plats. Så det är sol som står högst upp på önskelistan./Josefine

Hmmm. Jag heter Josefine Andersson och är bloggare!


Så sant som det är sagt! Idag fixade jag en alldeles egen blogg. Satt hemma på veckans lediga dag med en önskan om lite sol. Är det för mycket begärt när man har EN ledig dag mitt i veckan. Tydligen... Så när nyhetsmorgon var slut och alla "ring-in-och-vinn" började tänkte jag att en egen blogg kanske gör mig sysselsatt ett tag. Och tro mig, det funkar!

Känner du Josefine? Kanske, kanske inte. Jag heter alltså Josefine och bor mitt i Halmstad. Ja, faktiskt precis mitt i. Om Halmstads karta var en piltavla så bor jag på den röda tio-poängaren! På denna röda prick bor jag med en person som falltid gör mig glad. Marcus, du är bäst! Firade faktiskt fem år för ett par veckor sen och jag hoppas verkligen att jag får leva med honom i fem år till... och fem till och fem till och fem till...!...för evigt!

I januari 2011 är jag färdig på lärarprogrammet... Känns ju väldigt långt borta, men nu har jag avklarat ett år och det har gått supersnabbt. Får hoppas att det fortsätter så. Valet av programm känns helt rätt. Är extra glad att jag träffat nya kompisar som redan betyder jättemycket. Tanken slår mig ofta "har vi inte ens känt varandra ett år?!". Ibland klaffar det på en gång.

Nu är det dags för middag!

/Josefine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0