Liebe

Tack Hillevi!




Dagens


Skinnjacka Lindex, Linne BikBok, Kort tröja Vero Moda, Jeansleggings Cubus,
Svarta stövlar Skopunkten, Halsband H&M

/Josefine


Dagen

07:30 Uppstigning och frukost
08:30 Börja tentaskriva
10:00 Borde ta en powerwalk så jag vaknar!
12:00 Luncha med fina Hillevi
14:00 Fortsätta med tentan
18:00 Dansa Afro-Power
Sen skiter jag i tentan och myser med Marcus!



Pepp



Ja, igår kväll skrattade jag och Marcus en timme när vi kollade på Hollywoodfruarna. Visst att Anna Anka är en rolig firug men det räcker ju att Maria Montazami öppnar munnen så skrattar man ju. Hur pratar kvinnan?! Idag började jag dagen med en underbar promenad med Hanna. Min värk är bättre så nu hoppas jag att jag kan komma igång denna veckan. Och vändergudarna lyssnade nog på mig igår för idag sken solen så fint! Man tackar! Nej, nu finns inga ursäkter. Nu MÅSTE jag skriva lite innan det blir lunch med Hanna. Kom igen Josefine!

/Josefine



Skooor!

Hösten kan ändå vara lite charmig... Och det är ju kul att kunna använda nya stövlarna... Men sluta regna och blåsa... TACK! Imorgon börjar allvaret för så ska det börja tentaskriva. Nu kör vi tjejer! Men föst en go TV-kväll med äggmacka, Idol och en härlig dos av Anna Anka. Hon är en sån härlig kvinna som alla skratta åt och inte med!



Och imorgon ska det shoppas skor! 3 gånger svart får det bli. Budget-skor på Skopunkten, det är josefinesmelodi! De brukar gå sönder lagom till man tröttnar på dom. Perfekt!

/Josefine



Höst


Pic. C. Åkrans

Söndag. Höst. Rostat bröd. Skoköpssugen. Tenta-plugguppladdning pågår.


Sängprovning!

Ojoj! Fy skäms! Vilken dålig uppdatering det var här då... Har jobbat på en skola i Hylte nu i tre dagar och bott hemma i Långaryd och som jag sagt tidigare är jag och den datorn inte de bästa vännerna. Idag har vi alla hälsat på syster i Jönköping. Fika hos Evelina, lunch på A6, IKEA där vi hann prova sängar!




och nu äntligen hemma i Halmstad igen. Borta bra men hemma bäst! Men dock inte så illa att vara hemma där man blir ompysslad och får äta mammas goda mat. Nu blir det troligtvis en lugn lördagkväll... Trött som bara den!

/Josefine


Morfars


Förbannad.

Så kom det som ett slag i ansiktet. Ett hårt ett. Värken är tillbaka. Fattar inte hur det kan svänga så fort. Dansade ju i söndag och kände ingenting och så igår. PANG! Och nu ligger jag här med en massa värktabletter som inte hjälper. Förbannad.


Skakat och Pimpat!

Har dansat Afro Power och shit var jobbigt det var idag, men destå skönare efteråt. Nu har jag städat och fixat och donat, bara för att jag längtar efter Marcus som varit borta hela dagen. Men jag är i alla fall glad för att kuddarna från hm har kommit och dom var fina som få! Så nu är vardagsrummet pimpat inför hösten!



/Josefine


Mögel-nej tack!

Varken Hanna, Johanna eller Ida kunde följa med på utgång igår. Men bara för det tänkte jag att jag ska minsann inte sitta hemma och mögla för det. Så utgång blev det. En väldans trevlig förfest hos klasskompisarna Johanna och Mattias och sen bikeade vi in till stan där jag träffade en massa kompisar. En riktigt kul kväll för att vara September. Pics kommer här!


Kvällen outfit: Jacka Lindex, Rött skärp Myrorna, Sjal HM


Pia, jag, Johanna, Sofi och Robin!


På morfars


Och så träffade jag fina Linda!

/Josefine


Örjan!

Örjan i solsken är trevligt. Speciellt när HBK gör mål och vinner!



/Josefine


Hemnes

Lördag. Brunch på Grand. Nu hemma. Lite rastlös. Lite förkyld. Utgång ikväll? Vet inte. Kanske. Tänker: köpa eller inte köpa.

HEMNES Klädskåp
/Josefine


Från Småland till Helwetet!

Igår var verkligen en toppendag! Kul med traintrip in i skogen. Guidad tur av Ida, mumma lunch och lite film och fika på det.



 
Sen direkt från tåget till Lilla Helwetet med jobbet. Bra avslutning på kvällen!




Idag ringde klockan 05:45 och det är jag INTE riktigt van vid. Upp till Torup för heldag jobb. Åh, så söta barn! Vill börja jobba nu. Och det är klart man blir lite poppis när man har en rosa ukelele. Dagens bästa:

- Hur många barn har du?
- Jag har inga barn än, men det vill jag ju ha om ett par år.
- Vill du ha det så får du nog det...
Lååång tystand...
- Men det gör nog väldigt ont att få ut ett!

/Josefine


traintrip

Jodå, imorgon klockan 8:00 väntar traintrip till metropolen Smålandsstenar. Trevligt var ordet! Och sen City Pub på kvällen med jobbet. Det blir nog en bra torsdag.


Wieeee!

Jag och Marcus tänkte gå på buggkurs... Men det blev ändrade planer!

Try JibJab Sendables® eCards today!

/Josefine

josefinesmelodi

Onsdag. Solen skiner. Jag är bara lite rastlös. Men glad. Här kommer dagens melodi. Josefinesmelodi

/Josefine


13:46

Skola... NU!


Hiss och Diss

Dagens tre dissar:

- Filmerna "kommissarien och havet" som TV4 sänder på söndagar. Här hade man sett fram emot lite söndagsmys så är var och varannan tysk och seien är dubbad. Klart att tyskarna går igång på dubbat men inte jag och inte Marcus och ingen annan heller tror jag!
- Måste släpa fram dammsugaren nu och det känns som en kraftansträngning jag inte vet om jag orkar... Men det är ett måste!
- De energibovar runt om mig som tar av min energi.

Dagens tre hissar:

- Idag ska jag inviga min nya jacka!
- Vår kurslitterarur äger! Idag har jag läst Drakskeppet, mycket spännande historia.
- Solen skiner fortfarande och det gör att hösten blir kortare och då blir jag inte så trött och jag orkar gå upp ur sängen! 

/Josefine

Jacka till mig!!!

Måndag idag igen och ny vecka. Började med en timma på Galgberget med Hanna och har nu läst en hel del. Men nu kära vänner ska jag köpa min skinnjacka som finns ute i butik på Lindex från och med idag. Och det hänger en som bara väntar på mig!

Lindex Shop Online - Jacka 
Lindex shop online 499:-

/Josefine


090913

Mys-helg är rätta ordet! Idag har vi badat i Sannarpsbadet och så kul att Mathilda och Selma ville joina! Men, herreguud, varför blir man så trött efter badhusbesök. Nu har Anna och Erik åkt hem och jag och Marcus är bara hemma och såsar! Nu ska vi äta och här kommer lite pics!



Nej, jag har ingen pizzakrydda mellan tänderna!


Tokungar!

/Josefine


Lördagsmys!

Guud så mysigt vi hade det igår. Och så fick jag finfina presenter... TACK för det tjejer! Idag har jobbat idag, men nu är det faktiskt helg. Anna och Erik är på väg så ikväll blir det mys, pizza och Kalle Blomqvist. Det är grejer det!



/Josefine


Mia-och-Linda-mys!

Jobbat ett par timmar och nu ska jag ha fredagsmys med Mia och Linda. Åh, vad skoj det ska bli. Alltid lika kul när alla tre kan ses!




/Josefine


Nästa Idol!

By the way. Mariette ska vinna Idol!



Go for it!


/Josefine


Terminens Kåren-besök!

En mycket lyckad kväll igår. Pizza, förfest hos Hanna, Kåren och sen sova-över-party! Det gillar vi! Slutade dock med att min älskade kamera for i backen och jag tänkte att nu är det kört eftersom jag fick plocka delar på dansgolvet. Men tack till killen på Simsalabim (igen) som fixade ihop den. Måste vara ännu mer försiktig, speciellt när jag har alkohol i blodet...






/Josefine


Pyssel

Hade planerat att simma idag men HALLÅ! Solen sken så fint så det fick bli en kvällspromenad med Emmy istället. Nu har jag sorterat mina 550 framkallade kort och börjat klistra och pyssla... Bara ungefär 400 bilder kvar!



/Josefine


Home

Kunde inte motstå tre riktigt snygga kuddar på hm home. Guuud så mycket fint det fanns! Och tur jag beställde igår för idag var den vita helt slut!




/Josefine


Sol!

Älskade sol! Helt underbart.


Dansa!

Tisdag och har avklarat en härlig morgonpromenad med Hanna. Det är så bra att ha en fin gåkompis. Om inte hade jag idag inte kommit ut idag kan jag lova. Lite trött idag... Men imorgon ska jag vara pigg för då ska vi gå till Kåren (vilket vi gör en gång per termin). Fan vad vi ska dansa tjejer!



/Josefine


Josefine Van de Kamp

Jeeei! Städat det sista nu så golven skiner. Dags för en lunch innan det är dags för skolan.

cleaning.jpg image by ajbt3388

/Josefine Van de Kamp


Toppen-söndag!

Igår var en så mysig dag. Vi hälsade på i Slättåkra och det var så kul att träffa hela familjen. Sen fick jag och Marcus ta med lilla Prinsessan till Pippi-Parken. Så roligt hade vi det!


Tycker om...


Nyfiken...


Hålla om...


Sen hade jag och Marcus en fortsatt toppen-söndag. Långpromenad med underbart solsken, mysfika (tack Mathilda!) och så en enorm storstädning. Nu ska bara lite nyköpta hyllor upp på väggen och lite nya kuddar ska fixas, sen är här höstfint i vårt lilla hem!

/Josefine


Vilodag!

I fredags åkte jag hemhem till Långaryd för att fira Albin som hunnit bli 5 år. Ett jättemysigt kalas! På lördagen ringde klockan 06.00 vilket innebara att vi var på GeKås klockan 7 när detta enorma lågprisvaruhus öppnade vilket i sin tur innebar att vi glatt kunde åka hem innan stället invaderades av köpkåta människor. Jag slapp allstå att bli påkörd på hälsenorna. Utan hem igen (något fattigare) och sov lite middag och hade en mysdag med min kära mor. Sen bussen hem till Halmstad med tre överfyllda gula kassar. Tur att Marcus kunde möta mig vid bussen annars hade jag nog fortfarande inte kommit hem. Kvällen spenderades med Emmy, Fredrik, kräftor (inga för mig...) och "Män som hatar kvinnor". Nu, dags för frallefrukost och sen ut till Slättåkra för att hälsa på familjen Larsson-Kleinfeld. Ska bli så skoj att träffa dom allihopa! Tjohopp!


Den glade riddaren Albinus!



/Josefine


Fröken Duktig!

Har en duktig dag och det känns så skönt! Började med morgonpromenad med min älskade mp3 (när inte Hanna kan är det tur att lite musik kan spelas i öronen!). Sen kom Julia på lite besök och nu har jag skickat in 550 bilder för framkallning. Har alltså äntligen tagit tag i mitt fotoprojekt! Från nyår fram till nu... Många bilder blir det! Här kommer några favoriter...





/Josefine




September



Första skoldagen avklarades igår och det var en underbar dag. Solen värmde och så var det sååå kul att träffa Hanna, Ida och Johanna på en och samma gång. Troligtvis sista gången jag fick bära sommarklänning detta året... Buuhuu! Men ärligt talat ska det bli lite mysigt att ta på lite höstkläder (nu när jag har fyndat en massa fint!).
 


Klänning Monki 300:-, Stövlar Skopunkten 399:-, Tunkia Gina 149:-

Idag har jag hunnit med morgonpromenad med Hannapanna (gud var vi är duktiga vännen!), jobbat på Lindex, dansat Afro Power (ASKUL!) och nu avslutat dagen med en lyxig äggamacka! En bra dag har det varit. En helledig dag väntas imorgon. Då ska jag läsa lite barnböcker som ingår i denna kursen. Tänkte börja med Mio min Mio som är en riktig favorit!

/Josefine


RSS 2.0