Min tomte

Jag älskar att vara mamma, vilket inte är något nytt... Och när man ger tusen och lite till på mammafronten hamnar jag inte konstigt nog lite i bakgrunden. Detta blir extra tydligt när jag nu försöker få till att vara mamma samtidigt som jag ska hinna jobba. Konstigt nog räcker tiden alltid till åt barnen. De är hela och relativt rena, deras tider till bvc går alltid att klämma in i vardagspusslet och deras extravantar finns undanlagda i för nödsituationer. Men så är det den lilla detaljen att hinna med sig själv... Jag är glad att jag får till BodyBalance (yoga/pilates) en gång i veckan! Det som helt föll i glömska de senaste veckorna var att boka klipptid hos Mia för att fixa håret innan jul. Men hon lyckades trolla och jag sitter nu med känslan av att tomten kom tidigt i år!
 
Denna fina vän är lika fin som mamma... Här facetime på Landvetter!
 
/Josefine
 
 

London och Göteborg

Under hösten har jag sett till att helgerna har varit relativt lugna. Allt för att nya vardagen ska landa. Tid för återhämtning. Därför blev det nästan som en chock när två helger på rad var uppbokade av roligheter. Under höstlovet flög jag och Mia till Linda i London. Och oj, vad jag behövde komma iväg och tänka på annat än jobb och den nya behandlningen. Sen är det ingen nyhet att jag tycker det är rent förfärligt att åka ifrån barnen, trots att det kändes bättre denna gång när M var hemma med de två små.
 
Vi hade i alla fall en fantastisk helg. Med tid för god mat, shopping och en massa prat. Och trots relativt sena kvällar (i småbarnsmammas mått mätt) så var tre nätter med sammanhängade sömn riktigt skönt. 
 
 
Tack fina Mia och Linda för denna helg. Ni gör mitt liv så mycket bättre!
 
Och denna helgen åkte jag och M till Gbg med hans kollegor. God mat på Trädgår´n med krogshow. Därefter gick vi tillbaka till Hotell Post och som vi dansade. Tills de stängde. När hände det senast att vi var ute och dansade till 02:00??? Flera år sedan!
 
 
/Josefine

Höstlov

Efter två intensiva jobbdagar, med planering, föreläsningar och läslyft går jag nu på ett par dagars ledighet. Och detta höstlov kunde inte börjat bättre än att nio fina kollegor kom hem till mig. Vi har ätit pizza och delat med oss av boktips och hunnit prata om allt som inte rör jobbet. Det behövs ibland!
 
Bildresultat för höst
 
/Josefine

RSS 2.0