April

 Tisdag. Helt slut efter att ha varit på en fantastiskt fin, men så klart otroligt sorglig begravning. Att se människor man tycker om vara så ledsna gör ont i hjärtat...
 
April är snart redan slut. Jag vet jag tjatar, men VART TAR TIDEN VÄGEN??? Jag försöker verkligen stanna upp, vara här och nu. Att vara närvarande till hundra procent. Men ändå, ständigt samma känsla av att inte riktigt hinna med. Jag känner tacksamhet att kunna vara ledig en dag i veckan. Att pausa från jobbet i tre dagar ger mig återhämtning. För ett par veckor sedan var vi hos fina vänner i Fagerhult. Ett bra ställe att tanka energi! Och Elvin hade tjatat så länge om "Mias tosso"... Extra kul när det fanns nyfödda kalvar!
 
 
Vi har haft släktingar från Finland på besök. Vi åt middag på Charlottenlund i Långaryd. Det är för mig en gåta hur folk hittar dit, men det är så roligt att det finns de som vågar satsa ute på landsbygden. 
 
I byggkaoset här hemma gäller det att njuta med familjen på kvällarna. Dadelbollar går alltid hem en fredag!
 
Och jag har hunnit träffa Hillevi och hennes familj två gång på kort tid. När vi var i Boarp fick vi följa med och titta på världens sötaste lammungar. 
 
Nu väntar jag att aprilvädret ska spöka klart och att våren kommer hit för att stanna! 
 
/Josefine
 
 
 

So far

Då var påskfirandet igång ordentligt. Jag älskar denna kravlösa högtid. So far, so good!
 
Igår gick barnen till grannarna på gatan och delade ut påskkort.
 
Och idag har vi haft en superfin dag på Nissalund.
 
/Josefine

Vila

Jag fick ett besök på Falkenbergs Strandbad i julklapp av M. Jag tänkte att det tar vi längre fram, typ efter sommaren för just nu känns allt ganska intensivt. Men så upptäckte vi att det var ett minst sagt kort datum på denna upplevelse. Det var bara att boka för att det inte skulle brinna inne. Och efter att ha fixat barnvakt och när vi väl satt i bilen och var på väg var det som att detta break inte kunde kommit mer passande. 
 
Den öppna delen av deras spa var litet. Men eftersom vårt syfte med den eftermiddagen var att återhämta var det alldeles perfekt. Vila, läsa en bra bok, bada, vila lite till och jag lyxade till det med en behandling. Kvällen bjöd på god mat på restaurangen i supermysig miljö. Bästa utsikten! Att sova ostört någon gång om året är nog inte fel. Vi vaknade utvilade och åt en bra hotellfrukost. Det som sen höjde hela vistelsen var deras spapaket - "Ivory". Två timmar med sju olika sparitualer från hela världen, med b la. fotbad, hamam, isskrubb och lerinpackning. 

 Superfint rum med havsutsikt. 
 
Och samma fantastiska utsikt under middagen.
Tack M, det här behövde vi!
 
Sen åkte vi mot Halmstad och besökte tusen butiker som säljer kakel, klinker och ALLT som hör till ett badrum. Då var det skönt att ha barnvakt och vara alldelen utvilad!
 
/Josefine

april

Vardagen har verkligen rullat på och helgerna likaså. Än så läge pågår det "tråkiga" i utbygget. Dvs. M och hans morfar är mycket flitiga på helgerna men det är sådant jobb som jag liksom inte ser. Just nu är det makadam, frigolit, armering och avloppsrör. Typ. 
 
Imorgon är det ledig fredag och därefter följer en veckas ledighet. Det har varit intensiva veckor på jobbet (som alltid) och därför känns några dagars paus mycket välkommet. 
 
 
I söndags hade vi grillpremiär. I byggkaoset!
 
/Josefine

RSS 2.0