Världsbäst

Jag har kommit till insikt med att jag är världsbäst... Världsbäst på att vara ledig. Jag tycker mycket om mitt yrke och trivs väldans bra på jobbet. Men jag tröttnar liksom inte på att vara hemma med familjen. Att ha lyxen att fylla en tom dag med inget särskilt.  Skrota i pyjamas fram till lunch. Dessa dagar skämmer vi bort barnen med tid. Tid för att spela spel, pyssla, pussla, bygga smålego med Lilja och mekano med Elvin (sistnämnda är jag usel på men Marcus älskar det, kanske mer än gossen;)...) läsa, cykla en runda bara för att barnen vill cykla och sen läser vi lite till.  Nej, jag längtar inte efter vardagen...

(null)

 /Josefine

Efterjul

(null)

Jag njuter av lediga dagar efter att ha firat i dagens två. Igår gick familjen i pyjamas till lunch. Sen rastade vi oss en timme i regnrusket och därefter fortsatte vi dagen i underställ. Nu är M ute med barnen och jag packat upp det sista, dammsuger upp barr och lyssnar på Skäringer och Mannheimer. 

/Josefine

Helsingborg

Det känns som att det var längesen vi bokade denna kompishelg. Och vipps så var den december och vi gav oss iväg igår förmiddag efter att ha lämnat barnen i fredagskväll. Extra härligt att ge sig av alldeles utvilade! Vi började med en dag i Helsingör och sedan en god tapas-middag på kvällen. Det härliga när man är tillsammans med andra småbarnsföräldrar är att efter att ha ätit gott, tagit en öl och dansat på ganska ensligt dansgolv (för annat folk ännu inte hunnit ut på stan) så är man mycket nöjd runt klockan 23... Man prioriterar sömnen på ett annat sätt nu för tiden! Idag stannade vi på IKEA och VÄLA för lite shopping som resulterade ned nya sängar (ÄNTLIGEN!!!). De kommer imorgon och jag längtar så!

(null)

/Josefine


RSS 2.0