Djerba

Kanske är det här, på ön Djerba utanför Tunisien, som jag och Marcus ligger i en solstol och njuter i augusti. Ja, jag tror minsann det blir så! En vecka som vi bara kan rå om varandra. Visst verkar det fint?

Hotell Sangho Village DjerbaHotell Sangho Village Djerba

/Josefine


Funderingar

Igår när jag jobbade blev det så många härliga kommentarer och funderingar. För man måste ju ha mat för annars dör man. Och mjölk behöver alla för mjölk är vitt och det är skellettet med och dricker man inte vit mjölk så blir skellettet brunt och då trillar man ner i en hög och dör.

Så glöm inte dricka vit mjölk, kära vänner!

Go och gla!

VARDAGSLYX, det är namnet på denna underbara dag. Bubbelbad, vin mitt på blanka dagen, bastubad, skratt, choklad, ångbastubad (my goood så varmt vi ångade på) och en avslutande kvällsmat på Harrys. MYCKET mätta och belåtna. Tack Hanna, Johanna, Victoria och Lina för en toppendag! Jag säger bara - mer vardagslyx åt folket!




Nu blir det sängen. Imorgon heldagsjobb på Elias Fries i Hylte. Kul att jobba en dag med mor min!

/Josefine


Glädje

Igår började jag gråta av glädje när jag hämtade posten. 21/8 är inbokat i kalendern. Kärlek är fint!

Törnrosa



Igår var jag helt slut på kvällen. Orkade inte ens med spinningen efter absen. Huvudvärk och slö. Det blev inte riktigt 100 år, men 11 timmars sömn gjorde susen. Känner mig som en ny människa! Nu blir det morgonpromenad med Hanna och sen ska det pluggas och städas för hela slanten innan jag och några klasskompisar ses på Scandics relaxavdelning. Bubbla,bastu och sen lite uteservering på det. I like!


HUMMUS!

Helgen i Norrköping bjöd som sagt på en massa skoj! Började med kocken Anders goda mat och Big Comedy i Linköping. Lördagen tittade vi till Mia på jobbet i Hagaby köpcentrum. Det blev en smarrig macklunch på det och sen gick jag och Mia en vacker promenad runt Strömmen. Kvällen fortsatte på den libansesiska topprestaurangen "Meze". Herreduuud som vi åt av den fantastiska maten. Jag säger bara: HUMMUS! Kvällen avslutades på "Palace". Mycket dans blev det! Söndagen började med en lång frukost och besök i naturreservatet "Djurön" där det blev mer vila på filten än vandring. Thaimat på det och lite marrängswisch. Mätta och belåtna och mycket nöjda med helgen körde vi hemmåt. Tack MIa och Anders för en toppenhelg!
 
Helgen i bilder!

 
Tåget till Linköping!


Mycket skratt blev det. Här Henrik Schyffert in action


Anders tog väl hand om oss medan Mia jobbade några timmar


Jag vid Strömmen i nya glasögon från hm

MEZE:




Hemma igen innan utgång:





PALACE:



DJURÖN:


Finaste Mia



/Josefine


Monday morning!

Vilken underbar, perfekt toppenhelg jag och M har haft uppe i Norrkiööööping. Att umgås med Mia och Anders kan ju inte vara annat än roligt. Nu ska jag till skolan- hade behövt sova några timmar till... Fler bilder kommer i eftermiddag!



/Josefine


Flower power!

När vårvädret idag bjuder på kalla friska vindar och hagelskurar bjuder jag på dagens outfit som består av våriga och blommiga tights.



Du hittar dom på Lindex!


ÄNTLIGEN FREDAG!!!

Det märks att det har varit mycket. Drömmarna om att jag tappar alla mia tänder har varit ständigt återkommande denna vecka. Typiskt stresstecken för min del. Men nu är det äntligen fredag. Seminariet i skolan är avklarat. Nu väntar jag bara på att M ska komma hem så vi kan köra norrut! Norrköping, here we come!



Självklart håller vi tummarna för sol!


Vill ni kolla in en skön kvinnas nya blogg, klicka här! 

/Josefine


Studentklänning

Fatta att man blir sugen på vår när man har plockat upp vår och sommarkläder hela dagen! Så kul med färg och en massa härliga klänningar. Om jag skulle fira studenten en gång till hade jag nog haft på mig denna klänningen från Lindex. Det blir dagens tipps till alla som tar studenten! Borde komma ut i butik imorgon i Halmstad. Riktigt fin!

Lindex 349:-

Nu ska jag bara packa klart innan jag däckar i sämngen. Helt slut efter fyra mycket intensiva dagar. Men idag mailade vi iväg vårt grupparbete. Gott jogg tjejer! Ett moment mindre att tänka på! Imorgon lockan 10 tar jag helg.

/Josefine


Timmar

Tre timmar i skola. Över fem timmar på Lindex. En timme på Nautilus. Och nu blir det plugg. För imorgon är det jobb 8 timmar. Sen lite grupparbete på det. Det är mycket nu. Men jag gnäller inte. Jag är verkligen sååå glad över att få in lite jobbtimmar i det fulla skolschemat. En fattig student behöver sina slantar! Lite planering så går det att få ihop det mesta. Och min helg kommer att vara fri från både plugg och jobb!




Spikat och klart!

Två heldagar i skolan med kemi och fysik gör mig trött! Alla dessa formler gör mig spyfärdig! Nu ska min rensa min hjärna med ett pass på Nautilus... Och idag spikade jag och Mia helt klart att det blir Norrköping i helgen. Yeeei!!! Ska bli så roligt att komma iväg ett par dagar! Och roligt det har vi alltid tillsammans:



/Josefine




Långaryd

Ojoj, vilken helg. Lugn och effektiv på samma gång. Har vilat, sovit länge, njutit av promenader och ätit Mammas goda mat, samtidigt som jag har hunnit plugga och träffa heeela tjocka familjen och vänner som gett massor av energi! Lite bilder innan det blir sängen.

Vi började med att fira sötaste Noel som fyllde 2 år!




Och Pappi körde hem mig på ramen, precis som när jag var liten!


Och igår hälsade jag och systern min på Hillevi i Smålandsstenar. Alltid har vi mycket att prata om!


Helgen avslutades med fika hos Frida och kvällsmat på Nissalund. Perfekt avslutning!
Nattii!

/Josefine


Rulltårta!

Det blev två pratiga timmar efter lektionen på stranden. Mycket trevligt och mycket god rulltårta! Nu drar vi oss uppåt Smålands skogar. Ciiiaaaooo!


Johanna, Lina, Victoria, Pia och jag!

/Josefine


Goooood day!

Bästa starten på en fredag:

07:30-08:00 Abs-pass
08:00-09:00 Promenad på berget med Linda, Hanna, Madde och Anna
09:00-10:00 Frukost i lugn och ro tillsammans med Nyhetsmorgon

Fortsätter dagen med:
10:30-13:30 Exkursion vid havet
13:30-         Lunch och chill på stranden med klasskompisar

Avslutar dagen med 2-årskalas i Långaryd.

Ja, det här blir en bra dag. Vädert kunde inte vara bättre tajmat för att vara ute!



/Josefine


Vila

Fullsäckade vecka- det är den här veckan! Tre fullsäckade dagar i skolan med föreläsningar, labrationener och grupparbete suger verkligen energi. Har försökt att hinna njuta av det underbara solskenet och varit flitig på Nautilus. Igår körde jag och Hanna verkligen järnet på cirkelträningen. Trots detta är jag totalt slut. Får vila lite nu innan jag sätter igång med fysiktentan.


Magkänsla

Jag blev tillfrågad att gå modell på Stora Torg på lördag. Såklart började jag måla upp hur det kunde gå som allra sämst. Kläderna är för små, alla andra modellde är 180 cm långa, jag ser ut som en köttbulle, skorna är för höga, jag börjar gå passgång, publiken buar, jag trillar av catwalken. Därför vågade jag inte säga ja till Clara på en gång utan ville tänka på det och när jag bestämt mig för att jag faktiskt ville gå var det för sent. Typiskt mig att fundera, grubbla, vrida och vända på allt hundra gånger, väga för och emot, skriva + och - listor innan jag fattar ett enkelt beslut. Det är nåt jag måste bli bättre på. Att lita på magkänsaln!



Istället blir det en helhelg hemhemma i Långaryd. Och det kan ju bli trevligt det med! För er som vill titta på Nudh's modevisning är det 13 och 14:00 på Stora Torg som gäller.

/Josefine


100413

Igår var jag på Nautilus efter två veckors uppehåll och första passet utan värktabletter. Man tappar verkligen styrka och kondition snabbt! Men nu är Josefine back in business igen. SKÖNT! Ska försöka så mycket jag hinner, denna extremt fullspäckade vecka. Idag avslutades dagen med fyra timmars fysik-pass (efter tillverkning av en dammsugare!). Några timmar för mycket... Som tur var hade vi en underbar lunch i solen. Vi till och med firade denna underbara vårdag med årets första glass (utomhus alltså!).


blid från beeme.blogg.se

Nu blir det sängen. 8-16:30 imorgon...

/Josefine


Sunny Sunday!

Söndagar är bra dagar. Började med en härlig och behövlig sovmorgon. Det blev trots allt en hel del vin igår... Jag och M tog oss till Östra stranden och gick en stranpromenad. Underbart! Solenergi är den bästa! Underbar känsla när solen värmer på ryggen. Därefter fortsatte jakten på nya utemöbler. Och guuud vad jag hatar att flänga mellan Stenalyckan och Flygstaden. Tråkiga butiker, fult som fan och ingen trevlig personal. Och ännu tröttare blev vi när vi inte hittade några möbler som vi ville ha. Jakten fortsätter...



Solglasögon HM

Och som jag sa ger solen energi. Man vill ju bara vara ute. Jag och Hanna gick en lååång promenad ut mot Söndrum och nu värmde solen på riktigt, trots att klockan närmade sig sex. Blir man glad eller??? Promenaden avslutade med att jag hittade min cykel utanför HM. Flyttad av Teknik- och Fritidsnämnden. Hallå vad känsliga! Jag stod verkligen precis jämte cykelstället! Nu gäller det inte bara att se upp för P-vakter utan nu smyger det runt cykelkontrollanter i stan. VARNING!




/Josefine


Premiär

En sån bra lördag det blev. Jag, M, Tobias och Maya startade med årets första burgare och vin på Bull's uteservering. Lite kyligt på slutet, men man ska liksom sitta ute för att få rätta känslan! Efter det gick vi hem till oss och spelade spel. En stenhård kamp mellan både par och tjejerna mot killarna. Spännande och mycket skratt!



/Josefine


100410

Efter en dag med mycket kemi, tvätt och en mycket trevlig eftermiddag med Malin Grahn är det dags för besök på Bulls'. Blir nog lite kallt för uteserveringen... Men gott med maaaat!



Linne-Gina
Skärp-Monki
Byxor-Lindex

/Josefine


100410

Efter en dag med mycket kemi, tvätt och en mycket trevlig eftermiddag med Malin Grahn är det dags för besök på Bulls'. Blir nog lite kallt för uteserveringen... Men gott med maaaat!



Linne-Gina
Skärp-Monki
Byxor-Lindex

/Josefine


Ingen dimma...

Denna helg måste jag plugga samtidigt som jag måste ladda batterierna inför kommande vecka. Det blir ingen dimma för min del denna helg med andra ord!

 

Istället blir det hemmagjord thaiwok, "Så ska det låta" och "Solsidan". En myskväll med finaste M i soffan med andra ord!

/Josefine


VILL HA!!!

Det är typiskt mig att kära ner mig i ett plagg... som verkligen INTE går att få tag på. I förra Glamour var denna jackan med och jag blev kär - vid första ögonkastet. Men den finns verkligen inte någonstans. Jag har ringt till fem olika städer, kollat hm shoponline och tradera. Inser att jag nog får ge upp! Men visst är den bara sååå fin. Romantisk men ändå rockig! I like!




/Josefine


Snor

Jag var hemma från skolan igår. Min förkyldning vill inte ge med sig riktigt. Linda var en ängel som levererade Sex and the City-boxen till min dörr tidigt på morgonen så jag kunde sysselsätta mig ett par timmar i soffan. Tack vännen! En seeeg vecka med hemska mängder snor. Det är min vecka det. Men efter imorgon är det helg och det är skönt att ha en planfri helg efter tre hårda partyhelger. Jag ska vila upp mig. Det är vad jag ska göra! 

Ett biobesök med Linda har jag i alla fall hunnit med. "Flickan från ovan" var en sån film som man antingen älskar eller hatar. Och jag tror jag älskade den. Hemskt hemsk och otroligt vacker på samma gång.



/Josefine


Sistadagpåsk

Familytouren fortsatte, med en dunderförkyldning för min del, på Nissalund. Ännu mera mat och godis. Och så letade vi allihopa efter påskägg i trädgården... En jättemysig dag!


Familjen Larsson-Kleinfeld


Jag blev glad för mitt ägg och Selma var mest nöjd med att tulta runt i sina nya gummistövlar


Syskonkärlek!

/Josefine


Påskadan!

Påskdagen startade med en frukost med extremt mycket ljud och oväsen hos grannen med M, Mia, Anders och Linda. Konstigt att alla var så ljudkänsliga... Sen drog jag och M oss vidare på en riktigt familytour med mycket mat och godis. Fösta stoppet: Långaryd!





/Josefine


Hyvää pääsiäistä!

 Min påskafton var minsann en bra afton! Började med att njuta av en ledig dag. Sen kom Mia och Anders och åt kvällsmat. Alltid så kul att träffas! Vipps så vidare till Tobias och Lina på förfest - Norsk Paradise Hotel, starka Gin och Tonic och smygdans till "we built this city". Här kommer kvällen i pics!







Vidare till Morfars!


Vidare till Mårten och där dansade vi alldeles för länge om du frågar mina fötter!


Där träffade jag kära syster!


Och Carro...


Det blev en öl med goa gamla klasskompisar




Behövlig kissepaus på Norre Port


Och detta avslutande kort sammanfattar väl kvällen helt rätt. TUMMEN UPP!

/Josefine


Bertil

Promenad i solen utmed Prins Bertil-stig. Helt underbart när solen värmer på ryggen!




/Josefine


Skärtorsdag

Skärtorsdagen firades med ett gäng glada tjejer hos Madde. Tacos, vin och sen vidare till Cafét som nyöppnade kvällen till ära där jag tog en öl med fina Linda. Faktiskt lite sommarfeeling (trots Lindas päls) för det är nåt visst att dricka en god öl utomhus. Sen blev det lite dans på Superfredag som var Supertorsdag på Mårten. Trevlig torsdag och jag somnade riktigt gott!





/Josefine


GLAD PÅSK!

Idag efter två extremt fullspäckade dagar tar jag mig lite påskledighet, trots att det är hur mycket plugg som helst. Men jag måste andas. Med magen. Pussas med Marcus. Träffa kompisar som ger energi. Skratta. Träffa hela underbara stora släkten. Och äta en massa godis. Det är min påskplan!



Ikväll ska jag och några andra glada påskkärringar träffas hos Madde. Så får vi se om det bär av till Blåkulla!

PÅSKKRAM!


RSS 2.0