Mys

Lilja är en mysig tjej!

 
/Josefine
 
 

Båstad

I onsdags gjorde lilla familjen en utflykt till Båstad. Där hade vi en underbar heldag med Tobias och Maya. En riktig sommaridyll! Eftersom det var så varmt tog vi det mest lugnt i skuggan i trädgården. På kvällen blev det grille och den bästa kvällspromenaden inne i Båstad med solnedgång och glass! Bilder kommer här:
 
/Josefine

Mathilda + Leif = sant

 
 
Förra lördagen var det dags för Mathilda och Leifs bröllopsfest. De gifte sig i smyg i december och nu var det dags att fira. De hade fixat så fint i sin trädgård och Mathilda hade lagat en massa god mat. Lilja sov mest hela festen så vi var kvar sent in på kvällen. Lite bilder från festen kommer här!
 
Jag lyckdes inte få en enda bild på brudparet, men här är en på den snygga bruden och hennes mamma =)
 
/Josefine
 

Tre veckor sedan...

Helt galet vad dagarna rusar förbi! För tre veckor sedan gick jag runt och stånkade med en jättemage.
 
/Josefine
 
 
 

Anna 13!

Förra helgen var en riktig kalashelg. Vi började med att åka till Nissalund för att fira faster Anna på hennes 13-årsdag!

 
/Josefine
 
 
 
 
 
 

Gammel!

Lilla Lilja har det extra bra. För hon har gammelmormor och gammelmorfar x2 och en gammelfarmor! Det är inte dåligt det! Första veckan som vi var hemma efter BB hade vi en mysig fika på vår baksida.

 
/Josefine

Just nu

Det nya livet och de senaste soliga dagarna har gjort att jag prioriterat annat än att blogga. Jag har vägt för- och nackdelar med att fortsätta blogga nu när lilla Lilja är mittpunkten i mitt liv. Jag har kommit fram till att när det finns tid över kommer jag att fortsätta att uppdatera här. Efter att ha bloggat i fyra år har det blivit som en form av dagboksskrivande. Det kul att kunna se tillbaka på det som händer i mitt liv och det hjälper mig att minnas. Man glömmer ju så fort annars!
 
Tack och lov har det inte varit för varmt de senaste dagarna. Det har fläktat gott så jag och min lilla familj har kunnat vara på stranden. Det hat blivit en dag i Tylöbäck, en dag i Båstad och två i Grötvik. Jag är så glad att jag bor på Bästkusten!
 
Lilja och jag i soltältet i Tylöbäck!
 
Ni hittar mig som så många andra på Instagram (josefinesmelodi)!
 
/Josefine

Miniskor

Jag och lilla familjen har det så bra här hemma. Lilja är så go! Jag kan inte sluta titta på henne och mysa med henne. Igår kväll kom Linda och Emelie på besök. Lilja tackar Emelie för världens gulligaste skor! /Josefine


Hemfint!

Inte nog att Lilja har blivit uppvaktad med helt galet mycket fina presenter. Aldrig förr har vi haft så många fina blommor här hemma!
 
 
/Josefine
 
 

Alicia på besök

Sen vi kom hem har Lilja blivit ordentligt uppvaktad! Våra familjer och vänner har varit och tittat på vår lilla prinsessa. En av besökarna var kusinen Alicia!

Jag och syster med våra flickor!
 
/Josefine

Lilja

Jag vill börja med att tacka er för alla gratulationer; telefonsamtal, sms, besök och meddelanden på facebook.
 
I måndags, den 9:e juli kl. 20:50, föddes vår lilla Lilja. Lilja Liisa Kleinfeld. 50 cm. lång och 3485 g tung. Det går inte med ord att beskriva den kärlek som jag känner för denna underbara lilla människa. Allting har gått bra och hela familjen är nu hemma och myser. Jag kunde inte fått en bättre 25-årspresent!
 
Jag kommer nu att ta en liten paus från bloggandet för att hinna landa i det nya liv som nu startar. Vi får helt enkelt se när jag är tillbaka igen! Här kommer lite bilder från första dagarna på BB. 
/En lycklig mamma
 

Adele

Igår kväll såg jag på Adeles konsert i Royal Albet Hall på TV. Herregud vilken tjej! Jag blev om möjligt ännu mer imponerad över hennes fantastiska röst. Så naturlig och så säker. Idag tar jag och M en lugn dag. Slappat i skuggan och frossat i jordgubbar. Och Sesam verkar ha det för bra i magen för att vilja komma ut... /Josefine


Nu gör jag allt för att fördriva tiden. Igår hade jag en fin kväll. Började med en medelhavsburgare på Fox med mamma och Camilla och Magnus. Sen lyssnade jag på Linneas ljuva stämma på Rotundan. En akustiskt och mycket stämningsfull konsert! Alla plaster var upptagna när vi kom. En gammal gubbe bredvid erbjöd mig att sitta på hans rullator. Det kallar jag en riktig gentleman! /Josefine


Julmage vs Midsommarmage

Det är inte konstigt att jag känner mig lite tung...
 
v. 13 och v. 38
 
/Josefine
 

40+0


Jaha, då var den beräknade dagen här... Men vår lilla bebis är än så länge lugn och verkar vilja chilla i magen ett tag till. Igår var det svettigt med den stora magen. Jag gav mig ut på en långpromenad och det kändes som mina fötter svällde till dubbel storlek. När Marcus kom hem var jag sjukt rastlös så vi körde till Östra stranden för en match minigolf på Japan och sen festade vi till det med en pizza. En riktigt fin sommarkväll!
 
/Josefine

Digga!

För att inte börja klättra på väggarna försöker jag göra något litet varje dag. I måndags åt jag lunch med Evelina och Alicia på stan och sen kom Linda på besök med jordgubbar och glass. Igår tog jag och Elina en morgonpromenad och sen kom mamma, pappa och Alicia upp på berget med lunch. Snacka om service! Alicia är så go. Och ingen annan liten människa kan digga som henne... Hon måste vara ett av Linneas yngsta fan! 
 
 
Linnea spelar för övrigt på Café Rotundan på fredag. Förhoppningsvis ligger jag då på BB, om inte kommer jag absolut att vara där!
 
/Josefine

Väntan

99,5% av graviditeten är avklarad och jag tycker att Sesam kan komma... Börja känna mig uttråkad, tung och trött. Jag har gjort allt sånt som är bra att göra innan bebisen kommer. Fyllt frysen med mat, varit hos tandläkaren, storstädat, packat BB-väskan, vaggan är bäddad, blöjor inköpta, osv. osv. Men än så länge gör bebisen inga tecken på att vilja lämna tryggheten i magen. Trots litervis med hallonbladte och dagliga promenader... Så jag fortsätter att vänta.
 
/Josefine

Kom

 
Nu tycker vi att du kan komma till oss Sesam!
 
/Josefine

Fin lördag!

 
Igår började jag dagen med en härlig morgonpromenad. Sen körde jag och Marcus till Ugglarp där mamma och pappa slagit läger på stranden. Det mulnade ganska snabbt igen, men Ugglarp är ändå alltid så fint! På vägen tillbaka till stan stannade vi först vi Särdals kvarn. Jag har aldrig varit där förut men det lär bli fler besök. En mysig gårdsbutik och fik. Det kan jag varmt rekommendera! Sista stoppet blev i Mllegård där vi mumsade i oss världens godaste glass! Dagen avslutades med grille hos oss. Tack mamma och pappa för en supermysig dag!

 
/Josefine
 

RSS 2.0