Inte bara damm!

Herregud. Sågspån och gipsdamm, ÖVERALLT! Men det är väl så det ska vara när man renoverar. Det blir både bra och skönt när detta projekt är avklarat. Men helgen innehöll inte bara hemmafixande utan även mysdag med Linda och en kväll hos Madde med mina gobitar.


Extra kul att träffa Hanna som numera bor i Malmööö



Jag är glad att jag var chaufför. Annars hade nog Anna lyckats lura i mig några konstiga shots! Plocka hallon först. Sen botten upp =)

/Josefine


News!

Idag har jag haft en riktigt bra dag med Linda. Jag kände att jag mer var i vägen än till hjälp när Marcus, Morfar Lennart och Tobias satte igång med renoveringen. Vi startade hos före detta grannen (läs Espresso House) med den traditionbella scones-frukosten och en efterlängtade chailatte. Sen en runda på stan, vilket inte händer lika ofta som förut. Ett par byxor och en kavaj fick följa med mig hem!


Kavaj hm 199:-




Byxor Gina 199:-

Ikväll ska jag träffa Hanna och brudarna! Kul ska det bli!

/Josefine


Ursäkta...

Ursäkta röran. Vi bygger om!




Och det kommer bli så himla bra!

/Josefine


Bebisblogg?

Slutade tidigt på jobbet idag. Men jag hann inte med mer för det. Direkt till Spenshult och sen har eftermiddagen och kvällen bara susat förbi. Jag fixade i alla fall ihop en massa mat. Och det är bra att fylla upp frysen! För imorgon börjar jag och Marcus (läs Marcus) vårt första projekt i vårt hem. En vägg ska rivas och taket ska sänkas och Tobias ska fixa lite bättre ljus. Det ska bli riktigt skönt när det är klart, för även om vi kommit i ordning och bott in oss så blir inte det där sista klart. Men snart så! Och idag damp det så passande ner inspiration från HM i brevlådan...
 
Kuddfodral 99:-

Kuddfodral 179:-

Badrumsmatta 79:-


Gardin 249:-

Pläd 249:-

Bilder från hm.se

Hanna kallade min blogg för bebisblogg! Och det har det ju nästan varit på sistone. Det kryllar ju av söta barn omkring mig (inte brar på jobbet!) Men nu blev det lite mer inredningsblogg =)

/Josefine


Sötis

Så söt att jag smälter!



/"Moster"


Tilia Trädgård

Jag vill passa på att tipsa er (igen) som bor i Hyltetrakterna. Gillar ni inredning med lantlig stil borde ni göra ett besök i den lilla butiken "Tilia trädgård" i Ekenäs vid Bexet. Jag och Mamma åkte dit i lördags och jag ville verkligen köpa allt som fanns där! Längre fram i vår kommer Caroline inte bara sälja inredning och presentartiklar utan även blommor, lagom till att det är dags att plantera utomhus.

Låt dig inspireras!






/Josefine


Vi avslutar med söndagen...

Trevliga familjehögtider, det gillar jag! I söndags var det barndop för lilla Elsa. Elsa, Anna, Mathilda. En fin (lite lång) cermoni och sen ett dopkalas och en fanatstikt god soppa på det. Mycket trevlig dag!


Storebror och lillebror!


Dopceremoni...


Elsa klarade sina uppgifter galant, dvs. inte skrika, inte bajsa utan bara vara glad!


Hela dopgänget!


Glad var det ja!


Mathilda "Leila" Kleinfeld hade såklart bakat utderbara kakor.


Elsa svirade om till felsblåsa.


Snygga fadder Emila och Elsa


Anna ville också såklart hålla den lilla dockan.


Och storasyster Selma var så söt i sina "jottsvansa"!

Efter en riktigt fullspäckad familjehelg var det riktigt skönt att inta soffan här hemma. Handboll, Solsidan och en film med Mia och Linda. Helgen kunde ju avslutas bättre! Sen somnade jag gott. Nu håller jag tummarna att halsontet försvinner så att jag kan träna ordentligt i veckan!

/Josefine


Vi fortsätter med lördagen...

Efter en liten utflykt med mamma hann vi med lite familjemys. Så kul att träffas alla på en gång. Marcus och Johan kom så att vi kunde fira fina pappa innan vi skulle kalasa för Lova. Det blir ju Lova som tar uppmärksamheten deras gemensamma födelsedag... Såklart fotades det en hel del med min nya, helt perfekta, underbara kamera!


Grattiskram till världens bästa pappa!


Evelina strålade som aldrig förr... Jag gissar vi kan tacka fina Johan för det!




Och grattis till sötaste Lova!

/Josefine


Vi börjar med fredagen...

RIKTIGT DÅLIG UPDATE! Detta förklaras av en riktig helhelg med min och Marcus familj. Jag tar det från början... I fredags efter jobbet åkte jag och fina systeryster till Långaryd. Fredagsfest hos Julias fina mormor Marianne. Supergod mat och ni kan väl inte gissa vem alla ville snutta på? Hur kan man vara så söt?


/Josefine



Grannar!

Åh vad jag är glad att fina Elina är min nya granne! (Och Stella och Kim med förståss!!!) Många trevliga promenader blir det här uppe på berget och det är så härligt med sällskap. Speciellt när man är lite mörkrädd. Nu ligger jag helt däckad i soffan. Det tar ett tag innan man kommer in i jobbrytmen. Nu handboll och sen packa inför en helg i Långaryd. 

/Josefine 


Vinn ett vackert Walther zinkhus från Hjärterum



Vinn ett jätte fint STORT zinkhus från Hjärterum.
http://wallerbert.blogspot.com/2011/01/vinn-ett-vackert-walther-zinkhus-fran.html

Men jag håller tummarna hårt för att huset blir mitt!

/Josefine


Examensfest!

Ett bildfyrverkeri ifrån examensfestadet i lördags får du här!

Ida, Hanna, Johanna och jag startade kvällen med uppladdning med pizza och prat...

Jag invigde min glitterklänninger från Gina.


Fröken Fritz var lika glad som vanligt...


Och fina Hanna var söt som socker!


Johanna strålade som aldrig förr!


Sen kom ett gäng goa klasskompisar.


Efter 3,5 års pluggade var vi väl värda lite bubbel!


Uplladdning på LekRIdHs vis!


Victoria, Johanna och Pia!


Hanna vinkar hej!


 Robin "Mr. Kävlinge", Matilda och jag


Såklart dansade Josefin!


Hmmm, kan detta vara Waka Waka?


Mattias och Matilda


Vi avslutade kvällen med dans på Mårten...


Eller inte riktigt. En mjölk på McDonalds blev sista bilden innan jag, Marcus och Ida tog en taxi hem.

Alla verkar ha fasnat på någon bild utom Madde! Ett gott gäng var vi i alla fall.
Jaha, nehej! Efter att ha stressat som en iller till gymmet efter jobbet, så ska jag lägga mig i soffan och kolla handbollen. Heja Sverige!

/Josefine


Fina Mormor

Finaste versen på examenskorten hade Mormor diktat ihop...

Sofieberg,
har fått en vackrare färg.
Dit har flyttat en kvinna,
en ung och söt lärarinna.
Hon kan spela och sjunga
för både gamla och unga.
Ett jobb hon redan har
hand om barn hon tar.
Kärleken har hon också hittat,
när djupt i Marcus ögon tittat.
Vi hoppas lyckan står dig bi
att livet alltid bra ska bli.
"Di gamle" gratta, hipp, hurra
examen du klarat, så bra så bra!

Tack Mormor!


Min examensdag!

Min examensdag i fredags var en sådan där dag som jag alltid kommer att minnas. Det började med en mycket trevlig frukost på Mårtensson. Eftersom alla i klassen skrivit examensarbete sista terminen har vi inte träffats alla på jättelänge. Vi hade mycket att prata om innan examenscermonin...


Hanna, Johanna med vackraste magen i stan och Ida!


Victoria och jag


Josefin och Sofi

Efter en lagom pampig avslutning var vi ungefär såhär glada. Kunde liksom inte sluta le!



Efter det att vi fått diplom åkte familjen till Bulls där en kanonmiddag väntade. Vi startade med vitlöksmarinerade sniglar och därefter högg jag in på en lammytterfilé. Verkligen en 10-poängare.


Med bubbel såklart!


Jag är så lycklig att jag har min mormor och morfar som alltid är med och alltid lika pigga!

Som om inte jag redan var helnöjd med min dag, så avslutades kvällen med kalas hemma hos mig med min och Marcus familjer. Smörgåstårta, en massa gott vin och mammas underbart smarriga "Leila chokladcheescake". Tack än en gång för alla fina blommor och presenter.



/Josefine


Lycka

TACK ALLA NI SOM HAR FÖRGYLLT MIN EXAMENSHELG! Tack för alla gratulationer, alla vackra blommar och presenter. Min helg kunde inte blivit bättre! Jag bjuder er på bilder under veckan. Och det har blivit alldeles extra fina bilder. För världens mest undebara, fantastiska Marcus överraskade mig med något så perfekt att jag hoppade av lycka. Du är ju för fin!



Nu ska det fotas som aldrig förr!

Natti


HURRAAA!

Nej det är ingen vanlig dag... För det är min examensdag! HURRA, HURRA, HURRAAA!!!




/Fröken Josefine


Förändrad vardag = Nya rutiner!

Det är stor skillnad på att studera och att arbeta heltid. Nu är det slut på att sova länge och ta dagen som det kommer. När vardagen förändras krävs nya rutiner! Och det krävs PLANERING för att hinna med allt som ska göras. Helt plötsligt ska ALLT göras på eftermiddagar och kvällar. Träffa vänner, städa, tvätta, träna, komma i säng tidigt och mysa med M. Men man vänjer sig! Det som är svårt är att inte dega ihop i soffan efter en dag på jobbet. Det är just precis då som det är lätt att strunta i att träna. Men denna vecka har jag bestämt mig för att det ska bli en bra vecka! Har hunnit med både cirkelträning, core och ikväll blir det spinning med Mia! Sen har jag bestämt mig för att inte sitta i personalrummet och dega på rasten varje dag. 30 minuters rask promenad ska det vara! Det är faktiskt helt underbart att få rensa hjärnan lite varje dag. Och det är riktigt avkopplande att gå min runda när det är så fantastiskt vackert!




/Josefine


ÄNTLIGEN!

Igår avklarade jag och Hanna vår allra sista dag i skolan. Så nu återstår endast vår examensdag på fredag. Jag får nog till och med utropa ett: ÄNTLIGEN! Och inte nog med det... Idag skrev jag på mitt kontrakt! Och det kändes riktigt bra. En fast heltidstjänst i Halmstad kommun! Hipp, hipp, HURRA!

/Fröken Josefine


"Stoj och falig haj..."

Selma fick ett badhusbesök av mig och M i julklapp. Vi var där idag och INGEN var gladare än lilla Selma. I duschen innan vi kom in i badhuset sjöng hon "snart ska vi redan badaaa! Trallalalalala!". Hon var lite försiktig i början och innan vi var tvungna att åka hem hade hon förvandlad till en riktig fisk. Eller "en stoj och falig haj" som hon själv sa. Men guuud så trött man blir efter några timmar i badhuset. Både jag och M ligger helt utslagna i soffan...






Tack Mathilda och Leif för lånet av er fantastiska dotter!

Läggdags tidigt ikväll för imorgon ska jag och Hannas ex.arbete upp för opponering. Vill verkligen bara få det överstökat!

/Josefine



Stor dag...

Igår kom då äntligen dagen, då jag äntligen fick hälsa på Julia och hennes underbart söta lilla flicka. Att man kan vara så liten och söt!


Mamma Julia och det lilla underverket!


Såklart kan man inte slutat titta på någon som är så söt!

/"Moster"


Sockersött!

Trots att jag nu jobbar heltid på en förskola kunde jag inte säga nej när det krisade sig på Lindex i lördags. När man inte jobbar så ofta är det riktigt roligt och faktiskt avkopplande! Tyvärr är det väl inte alltid att det går ihop sig. Och det är svårt att låta bli alla supersöta babykläder, nu när man har ännu en liten tös att skämma bort... Denna söta klänning kunde jag bara inte låta bli...



99:- bilden från Lindex.se

Och denna svarta sjalen blev min för 149:-. Jag föll för pladask för de söta volangerna!

/Josefine


Let it snow!

Igår kväll var jag, Hanna och Madde hos Jenny och åt en smaskig kladdkaka och kollade film. Onsdagsmys gilar jag! Helt underbart med en ledig dag mitt i veckan... Det firades med sovmorgon och långfrukost till nyhetsmorgon. Nu blir det plugg och lunchspinning med Palmen! Annars verkar det som om dagen bjuder på ännu mera snö. Lite tjatigt men alla barn bli nog glada. Och ibland tycker jag också att snö är kul!

/Josefine


What´s new???

Lite nyheter har flyttat in min garderob... Fina julklappar och en massa härliga rea-fynd!


Två härliga vardagströjor. Svart från Monki och en fin julklapp från Evelina från Gina


Myströja från Monki och svart stickad från BikBok


Glittrigt från Gina och tunn fin kofta från Monki


Två härliga festblåsor! Båda fyndade jag på Lindex.


Top från Gina och världens skönaste leggings. Dom är stickade och supersköna och varma. Från Monki!

/Josefine


Förändringar

Examensarbetet är inskickat. Examensdagen är planerad från morgon till kväll. Och jag har nu avklarat mina två första dagar på nya jobbet! Kan bara konstatera:

1. Härlig känsla att slippa öppna examens-dokument. Jag och Hanna höll på att kräkas på det...
2. Jag längtar till den 14:e!
3. Det är stor skillnad på studentlivet och heltidsarbete! Det är roligt men jag är inte riktigt van vid att uppstigning sker 06:00.

Med andra ord. Nattinatti!

/Josefine


~ NYÅR ~

Det nya året firades in med en riktig toppenkväll! Vi startade hos Martin innan vi tog oss till Lilla Helfwetet. 5-rätters och en massa gott vin. Testade pilgrimsmusslor för första gången vilket var spännande! Mätta och belåtna skålade vi in det nya året.


Extra kul att Emelie kommit hem från Italien!


Stiliga som bara den! Marcus och Anders.


Patrik och Mia


Klart att Anna behöver Labello!


Helt sjukt att det var 10 år sedan som jag, Maria och Linda firade Nyårsafton tillsammans senast.

Anna och Andreas vid 12-slaget!


Och så nyårskyssen!


Kul att Tobbe och Jonas kom till Lilla!

Vi dansade till grym musik!

Mer bilder från kvällen hittar du hos Mia!

/Josefine


Ett litet mirakel...

Under nyårsmiddagen fick jag beskedet: Det lilla underverket har nu kommit till världen! En fantastiskt söt liten flicka. En liten mini-Julia...



Stor kram till världens bästa Julia! Längtar så efter att få krama dig.

/Stolt "Moster"


GOTT NYTT ÅR!

Igår var en riktigt bra kväll...



/Josefine


RSS 2.0