Midsommar

Så kom den midsommaren som vi alla längtat efter. Och tänk, midsommar och sommar på en och samma gång. Inga funderingar på om barnen fryser i klänning eller om regkläderna är mer under vagnen.
 
Jag och familjen åkte till goa vänner i Hylte för att fira denna underbara dag tillsammans. Vi började på Lindekullen med tradtionellt firande och sen vidare till Emelie och Andreas där vi kalasade vidare tills dess att barnen var helt slutkörda. Så som man ska vara efter en midsommarafton...
 
 
 
/Josefine

Semester

Jag njuter av min semester. Det blir många lugna hemmadagar, som är så härliga, både för mig och barnen. Och så blir det en del små utflykter. Eller rättare sagt, små utflykter för mig men stora äventyr för de små. Som förra veckan, när vi åkte till Stadsbondgården med min mamma... Man behöver liksom inte krångla till det!


/Josefine

Heja!

Vi hejade i alla fall igår...


/Josefine

En magisk värld

Astrid Lindgren är en av mina största förebilder. Tänk så mycket hon har betytt för så många barn. Redan innan barnen kom började jag samla på mig hennes böcker. Allt från "Emil" till "Allra käraste syster". Så i ärlighetens namn har jag nog sett fram emot helgens resa lika mycket som de små! Tillsammans med två till familjer gav vi oss iväg i fullastade bilar. Vi åkte till Vimmerby i fredags. Allt för att maxa två heldagar inne i Astrid Lindgrens värld. Vilket ställe! Vi är så nöjda! Såklart passade det Lilja allra bäst i ålder men Elvin har också haft fantastiska dagar. Teatrarna, framför allt Emil var helt underbara. Det lär bli fler turer dit så länge barnen är små.
 
Här kommer bilbomb!
 

/Josefine
 

Sommar

Jag har haft en fin långhelg med familjen. Vilka sommardagar! Trots ett fullspäckat schema har jag hunnit vila och tanka energi till denna hektiska skolavslutningsvecka. I torsdags lyckades jag, Mia och Linda pricka in en fika i vår trädgård. Helt underbart att träffas och att vi dessutom fick finbesök från USA som gjorde det extra trevligt! Plask och lek i poolen för alla fina barn.

I lördags åkte vi mot Långaryd för bya-brännboll. Sen blev det en fantastisk kväll i Boarp med titt på nykläckt bebis. Världens sötaste lille Albert. Och trots att man bara vill snutta på det lilla underverket hamnade han i skymundand för de större barnen=).

I söndags firade vi en 5-åring innan vi åkte för att bada. Jag som blivit lite av en badkruka på senare år tyckte att det var riktigt skönt i vattnet!
 
Som om inte det var nog har vi sovit i tält ute i trädgården.
 
Trots att jag änni inte hunnit jobba så många veckor räknar jag ner till semestern...
 
/Josefine

Sommar

Nu ska jag kura ner hos barnen i tältet efter en fantastisk långhelg...


RSS 2.0