FARA!

Ojojoj! Helt livsfarligt för min ekonomi att ta en heldag på stan. Det finns ju sååå mycket fint i butikerna nu. Shoppade loss som bara den och nu inser jag att jag måste lämna tillbaka en del plagg. Beslutsångerst! By the way, väskan var helt underbar! Den ska i alla fall inte lämnas tillbaka. Nu kvällsprmenad. All friterad ost, vin och glass måste rastas bort...

Bra dag!

Imorgon börjar skolan igen men idag är jag ledig och har en dag som jag bara ska ta hand om mig. En egodag! Jag börjar med en klassisk aniktsbehandling klockan 10 på "Anette och Maries hudvård". 90 minuter ska jag bara ligga och gotta mig! I like! Sen ska jag fixa nya löparskor. Hämta min superheta väska på jobbet som Josephine var snäll och köpte till mig när jag var borta. Besöka Monki. Gärna hitta nya jeans och sist men inte minst träffa Hanna. Ja, det ser ut att bli en bra dag!
Lindex Shop Online - Väska
Bild från Lindex Shop Online

Jag hoppas att den är lika fin i verkligheten... Men fin måste den va för den är redan slut i butik och på lindex.se.

/Josefine


Parga. Pärla. Puss.

Hur kan man toppa tidigare resor och upplevelser??? Jo, man gör en vecka till den bästa i ens liv! Resan till Parga var helt fantastisk. Att få vara med Marcus gör mig så glad. Vi har skrattat så mycket! Vi har haft tid att bara vara med varandra och så har vi hunnit dyka, åka flygskärm, åkt båt, simmat i grottor, ätit en massa god mat, druckit en massa vin och hittat på en massa annat skoj! Igår ville vi inte hem. Kunde gärna ha stannat minst en vecka till!




God mat var det...

Mycket bad blev det och det är ju skönt när det är 27 grader i vattnet!

MYS!

Sarakiniko beach! Helt underbart...





Solnedgång på Valtos beach.


Högt upp i det blå!


Svalkande dopp i poolen.

Kan vatten vara SÅ blått???

Badkille!

I grottan bakom oss simmade vi i! Fantastiskt!

Puss på ön Paxos!

Våtdräkt på!


Och så har vi ju som sagt skrattat jättemycket!

Så vill ni åka till ett underbart ställe, åk till Parga. En riktig pärla. Det är Josefinesmelodi

/Josefine


Semester!

Ville bara meddela alla trogna läsare att det inte blir några inlägg på en vecka. Sol och bad ska det bli och då hinner jag ju inte uppdatera här inte. Så bilder från resan får ni vänta på tills lilla jag är hemma igen! Nu tar jag semester på riktigt.




/Josefine

Bubbel!

Nyss hemkommen efter en mysfika med Hanna. Alltid lika kul att ses. Men nu: Packa, raka benen och kolla biljetterna igen... Sen så! Vi åker i natt vid tre-tiden och jag är så sugen på semester att det bubblar i mig!

GRATTIS!

Idag säger jag grattis till både mor (lite i förskott) och mormor! Kram till er båda.


Såhär kul kan man ha det i en röd telefonkiosk!

/Josefine

Väderprognos!



Inte för varmt. Inte för kallt. Perfekt!

Tossig!

Har börjat lägga fram lite grejer nu. Pass. Biljetter och bikini. Nu är det snart och vi är tossiga som två små barn! Nej, nu ska jag heja på Zlatan!


Puss

Ungefär så här ska jag pussas med Marcus om sisodär fyra dagar... LÄNGTAR!!!


Fuskkragar

Plyschbyxor. Plyschtröjor. Plyschleggings. Plysch. Plysch. Plysch! Jag kräks nästa gång jag tvingas plocka upp alla dessa plyschkläder. Och vinterkläder. Overallar. Bamsemössor. Vantar. Fuskkragar. Manschesterklänningar. Pälsvästar. Lite sommar är det ju kvar. Kräääk!

EVELINA!!!

För det är ingen vanlig dag, för det är systerns födelsedag... HURRA HURRA HURRAAAAA!

Puss på dig!



/Josefine

Mathilda och blåbär!

Måndag igen, efter en bra och lugn helg. Kalas hos fina Mathilda som fyllt år och sen en mysdag hemma hos mor och far i skogen igår.

Kalaset i Slättåkra:


Mathilda är GRYM på att baka!


Söta Anna!

Och Lilla Selma var på riktigt spexhumör!


Blåbärssöndag!







Mumma!


Han är minsann Josefinesmelodi!


Vinnaren är...

Veronica Maggio!!! Vilken tjej säger jag bara... Jag är så nöjd med konserten igår med Lindex-tjejjorna. Ingen annan artist kan sjunga så övertygande på svenska som Veronica Maggio. Inte kaxig på något vis utan ödmjuk och är det sjukt trevligt att en artist tar sig tid att  mingla med sina fans efteråt. Så mysig att jag gärna hade tagit en fika med tjejen!






Jag bjuder på "Måndagsbarn!



Och det här fina linnet fick jag med mig hem!



/Josefine

Konsert-torsdag!

Uppstart på Bull´s med Lindex-gänget!


Jag och Rebecka!

Camilla, Emma och Josephine!
Kvällen outfit!


Tröja med drajkjedejor Lindex och så de vanliga skorna då...
Och nyklippt hår! Syns kanske inte, men det känns!

Veronica



Veronica Maggio ikväll!

Energi!

Som ni kanske ha märkt har jag inte varit riktigt i form de sista två veckorna. Influensa, värk och mycket jobb är inte den bästa kombinationen för Josefine! Men så idag kom jag hem från jobbet. Sjuuukt rastlös. Men istället för att deppa ihop för att ingen kompis kunde leka gav jag mig ut på en alldeles underbar kvällspromenad. Inte för att jag kände mig tvingad av ett dåligt samvete utan för att jag bara var tvungen. Kände verkligen hur energin pumpade i kroppen och då märkte jag att för första gången på länge kände jag ingenting i mitt fucking-jävla-bäcken! UNDERBART! Och Brittan sjungandes "Who seek Amy" i öronen. Sista biten kunde inte benen hålla sig utan dom började springa och jag med ett stort leende på läpparna. Svävade fram. Och så är jag så himla kär också!



Hemma i soffan och endorfinerna rusar i min kropp! Det är Josefinesmelodi!

/Josefine

Humör

Morgonpromenix med Hanna är minsann ett bra sätt att börja en mulen dag på. Man blir på gott humör! Dags för dusch och sen jobbet. 6 timmar, det är lagom det! Kanske ska jag ändå köpa den coola västen...?


Väst med nitar. 299:- på Lindex som för övrigt har fått in mååånga finfin höstkläder!

/Josefine

Princess

Kommer hon bli en vacker brud eller vad???



/Josefine

Lugn

Det finns vissa platser som gör mig lugn. Grötvik är en... och Ugglarp är en annan. Och i Ugglarp var vi igår. Lite disigt men alldeles underbart!



Här har vi mig i en baddräkt från Lindex.

Och Evelina och Clintan!

/Josefine

Lilla Torg

Har just kommit hem men är inte tillräckligt trött för att sova men tillräckligt trött för att inte orka med en riktig utgång. Men en lördag på lilla torg är minsann aldrig fel! Lite pics kommer här!



Hamburgare är fint efter en dag på stranden!


Syskonen Älmqvist träffade vi!


Och lillebror såklart!

Kvällens outfit:


Så här såg jag ut ikväll. Svart och vitt var det!
Vitt linne och väst reafynd
Svarta leggings med dragkedja från Lindex.
Skor från skopunkten och väskan från HM.

Natti!

Bästa fredag!

En underbar dag på stranden blev det! Inbillar mig att min vita nyans blivit lite mer åt det bruna på färgskalan, men som sagt är det nog mest inbillning. Var har mina pigment tagit vägen??? Orkade inte stressa till after beachen. Måste ha ett lugnare tempo ibland! Här kommer pics från gårdagen!

Grötvik är nog vackraste platsen i Halmstad... I alla fall på sommaren!







Sen hann vi med att spela spel hos oss...


och sen Bull's uteservering...


och sen Morfars. Bästa fredagen på länge!



Och idag njöt jag av solen och Magnum temptation chocolate. Årets isärklass godaste glass!



Dags att fixa mig lite och sen ut en sväng med Hannapanna!

/Josefine

Mys och Pys!

Bästa fredagen på länge! Mys, pys och lite party på det. Bilder kommer upp imorgon, troligtvis efter en dag på stranden. För jag är LEDIG imorgon! I like! Sov gott!

vilad

Var så trött igår! Ingen fiesta-avslutning för mig... Men ibland måste man vila. Och idag känner jag mig nog lite piggare. Och pigg ska jag vara ikväll för då ska vi grilla med Maria och Anders i Grötvik. Måste ju njuta av sommaren! Lindex nästa!

Längtan...




NU HAR JAG BOKAT! Och det känns helt underbart. 22:e augusti är dagen vi åker till pärlan i Grekland som heter Parga. LÄNGTAR!!!

/Josefine


Beslut...

Ååååhhh! Beslutsångerst. Ska jag och Marcus boka resa nu, till ett ställe vi verkligen vill till. Eller har vi så mycket is i magen att vi vågar vänta på billigare restresor??? Det är dagens dilemma... Dags för jobbet!

Inspiration

Dagens inspiration. För varför inspiraras av hösten redan nu? Idag är det ju sommar!



By the way... Fick lämna tillbaka min finfina klcka för den fungerade inte riktigt... Så nu håller jag shoppingögonen öppna igen för en klocka det behöver jag minsann... Nån som kan tipsa?

/Josefine

In Between

Näsan rinner och jag låter ungefär som en kraxande kråka, men ingen feber på hela dagen igår så idag ska jag tillbaka till jobbet. Ska bli skönt för jag är såå trött på att ligga och dega i soffan. Nu ska jag fixa mig och då kan du ju passa på att kolla in Lindex nya underkläders-kollektion "THE IN BETWEEN COLLECTION - AUTUMN 2009". The In Between Collection för hösten är som en fantastisk dröm! Kollektionen är ultrafeminin. Inspirationen är hämtad ur sagornas fantasivärld men det finns även tydliga spår av 50-tals retro. Det är josefinesmelodi!







/Josefine

WATCH!

I love my new watch! Rea på Ur&Penn och denna blev min för 499 kronor. En riktig party-klocka!



/Josefine

Fross

Ja, det är fross som står på denna sjuka dag. Frossa i chokladglass och Lipstick Jungle. Det får det bli!

Rastlös...

Huvudvärk. Yes! Svår torrhosta. Yes! Feber omkring 38-40 grader. Yes!  Ömmande muskler och leder. Yes! Dålig aptit. Yes! Trötthet och svaghet. Yes! Rinnande näsa och ont i halsen. Yes! Frossa och frysningar. Yes! Orolig mage. Yes! Stanna hemma imorgon med? Yes! Rastlös? Som faaan!!!!!


Blueberry nights...

Chai Latte från grannen och ett fantasktiskt kärleksdrama. En vacker Norah Jones filmdebut och en urläcker Jude Law. Vackert. Underhållande. Magiskt.






"There's nothing wrong with the blueberry pie. Just... people make other choices. You can't blame the blueberry pie, just... no one wants it."

/Josefine

Suuukling!

Hatar det hära... Men nu har i alla fall min dunderförkyldning brutit ut ordentligt. Ligger hemma med feber och måste stanna hemma från jobbet, vilket är typ första gången ever! Hatar att vara vek men man måste ju lyssna på sin kropp. Det blir alltså ingen Club-Monday-avslutning för lilla jag... Buuuuu!

Får trösta med lite helgpics från en bra helg där mor och far har varit på besök!

Började med att fira lillebror som fyllt 20 med familjen Gullberg och Säfqvist. Mycket trevlig kväll! Fördrink hos mig och Marcus med tipspromenad och sen mat på Bull's och sen en snabbis bort till en blåsig och kall Marinfestival.





Lördagen startade med jobb (såklart!) och sen kvällsmat på Wallins.Supernajs! Sen hann jag träffa Hanna en snabbis och sen hängde jag och Marcus på Bull's med goa vänner! Ingen öl för mig... Fick bli te istället!



Andreas, Amanda, Emmy och Fredrik


Evelina och systrarna Johnsson kom förbi!

Marcus och Mummy

Pappi och jag!

Söndagen började med ett par timmar på Östra stranden, glass på Japan och avslutades med en fin kväll hos Familjen Kleinfeld-Larsson i nya huset. Så mysigt!


Men varifrån kom de invaderande flygäckelmyrorna???


Nu är min plan att försöka ta sig till hemmakväll utan att bli sedd av någon, för jag ser ut som ett jävla vrak, och hyra en film och köpa glass. Det är nog bra för halsen som gör så ont... Stackars mig!

/Josefine


RSS 2.0