The Studio är ett jävla skämt!

Det var idag som jag, Hanna och Johanna skulle prova på att vara modeller för en dag. Vi var på Mårtensson och skulle bli sminkade och fotade gratis och sedan få köpa bilderna för 169 kr/st. Företaget verkade seriöst och vi blev sminkade och var så nöjda så. Men sedan innan vi skulle fotograferas förklarade dom at bilderna kostade 1900 kr. Vi blev sura och beslöt oss för att dra därifrån. Lögnare! Eftersom vi trots allt var sminkade och fina tänkte vi att då får vi väl fota själva istället. Så en student variant i Norrekatts Park med min kamera fick det bli. Alldeles gratis!!!



Imorgon är det skolstart och nu börjar motivationen komma smygande! Ja, jag börjar bli riktigt laddad faktiskt...
Ta han om er!

/Josefine


Överraskat trevlig torsdag!

Startade dennna dagen med gröt och ett besök på Spenshult. Hade fått tid hos en ny ortoped och trodde i alla fall att hon skulle kika lite på mina små fötter. Men nix pix! Jag skulle bara gjuta nya inlägg vilket tog ungefär 1 minut. Så sen var det bara att köra hem igen. Enda positiva var att jag slipper betala 1500 för dom eftersom min diagnos "ryggreumatisk sjukdom" täcker den kostnaden. Tur att man i alla fall får en förmån med tanke på att jag ibland går som en 80-årig tant om mornarna.


Så jag kom hem aningen tidigare än vad jag tänkt och kände mig rastlös med en gång. Har ju inte jobbat så mycket detta vecka och varit lite deppig. Så gissa hur glad jag blev när maMathilda ringde och frågade om jag ville gå en sväng på staden med henne och lilla Selma. Såklart att jag ville! Jag fick till och med köra vagnen! Så om du såg en mycket stolt bonusmoster på Storgatan idag runt middagstid var det nog jag!



 
Så här snygg är Selma när hon glider på stan! (Hoppas det var ok att jag knyckte kortet, Thilda!)

Dagen fortstatte ännu bättre när jag hittade höstens stor och enda iköp- ett par finfina höststövlar. Precis sådana "att-använda-varje-dag-stövlar". Så nöjd. Ska bara prova lite här hemma så att jag får i ett par jeans. Dom var nämligen lite tajta om mina tjocka vader.

Sprang även på Emmy på stan. Mycket trevligt. Har tyvärr inte träffats så mycket i sommar. Men det lär väl bli mer om hon och Fredrik flyttar in till H.stad!

Igår var jag hos Linda och Maria och åt taccos. Alltid lika gott och vi har minsann alltid lika trevligt! Och så hade Linda två nya, söta kattungar. Så fina! Får väl skaffa en katt för någon bebis blir det ju inte på ett par år... Men jag får inte ha några pälsdjur i lägenheten... och en guldfisk är ju inte så kul... Får vänta på bebisen!

Kram på er!


WE WILL ROCK YOU!!!

Kollade igenom London-bilderna från i våras precis. Guuud så skoj vi hade det! Johanna och Jonas är dom bästa resekamraterna! Så här mycket rockade vi fett!




Mina hemligheter...

I sommar har jag passat på att läsa en hel del pocketböcker, en skön omväxling från all studielitteratur. Så det är inga tunga böcker jag har läst. Många Chick-lit har det blivit och jag bara älskar det. Många läser man igenom, skrattar och gråter och sen lämnar man den. Men den senaste har fått mig at fundera lite. Det handlar om Sophie Kinsellas bok "Mina hemligheter". Vad skulle hända om ALLA dina hemligheter avslöjades??? Och då handlar det inte om att du typ vet att USA ska bomba Moskva, utan det handlar om dina hemligheter. Ens innersta liksom. Vi har dom ju allihop, hur man blev av med oskulden, vad man EGENTLIGEN tycker om kompises nya frisyr och så vidare. Det bästa är väl att vara riktigt ärlig.

Så här kommer mina bekännelser:


- Jag äger ett par riktiga "Bridget Jones"- trosor.
- Jag är mörkrädd. Och då menar jag riktigt mörkrädd. Jag vågar inte gå ut med soporna när det är mörkt för jag VET att    det kan stå en läbbig man i soprummet. Och de nätter som Marcus inte är hemma kollar jag under sängen (fast den är 17 cm. över golvet och inte ens en läskig dvärg hade fått plats).
- Jag är rädd att jag ska dö om jag skulle bli ensam för Marcus betyder allt. Jag kan ju inte ens sova tryggt när jag är ensam!!!
- Jag tycker inte om när folk säger Jossan. Plötsligt känner jag mig som 14 igen och det gillar jag inte.
- Jag är livrädd för stora hundar och hatar därför deras ägare. Prima är den enda hund som jag verkligen gillar.
- Jag drömmer fortfarande om att bli en känd sångerska och att få vara med i "Så ska det låta" och "Allsång på Skansen".
- Jag grät till och med när jag såg "Att göra en pudel".
- Jag har varit bakfull en gång och då kräktes jag på Torelund.
- Jag har haft tankar på att kidnappa Selma (men Mathilda du behöver inte vara orolig, det var bara en tanke och det är för hon är ju så förbaskat söt!)
- Jag handlade på systemet när jag var 19
- Ibland kissar jag samtidigt som jag pratar i telefon.

För att jag är ju jag...


Bio-söndag

Arn - Riket vid vägens slut

Ja, igår var jag, Marcus, Tobias och Ida på bio. Det finns ju vissa filmer som man bara SKA se på bio och i denna kategori finns ju Arn. Men precis som ettan var den lite för lång och framför allt för långsam. Men också lika vacker. Sista halvtimmen var spännande men i början satt jag lite som ett barn och skruvade mig och tiggde lite pussar av Marcus. Men det är alltid mysigt att gå på bio! Speciellt på söndagar...

Family-tour!

Ja, denna helgen har varit mycket vit (jag räknar ju inte med torsdagen!). I fredags var vi med Evelina och Jonas på Fox och käkade, mycket trevlig kväll som avslutades med efterrätt på Bulls. Mumma!  Man får ju njuta av uteserveringarna in i det sista. Snart är dom borta! Och efter att jag jobbat lördagen åkte vi till Nyby City och firade kära mormor som fyllt 70. Det kan man inte tro! Kul att träffa mina små kusiner. Sååå söta. Idag har vi firat Marcus mormor och hälsat på hans familj. Sen var det dags för Marcus match och vem var snyggast på plan idag? Jo, min Marcus förståss och inte nog med det, han gjorde det snyggaste måste också! Så stolt så...

Sista veckan nu innan skolan börjar. Jobbar inte så mycket, så det blir skönt att trappa ner lite så jag hinner ställa om till en ny termin. Ska bli kul att träffa alla kompisarna igen.

Ta hand om er!

Citipub

Skönt med en extra ledig dag denna veckan... Spciellt idag eftersom det var citipub med jobbet igår. En mycket trevlig kväll som började hemma hos mig med Pantzar, Collin en flaska rosé och schlagerspelet. Sen var det god buffé och musikquiz på Helwetet. Dom allra flashigaste butikerna var ju såklart inte där, inte tillräckligt flashligt för dom, men för oss Lindexbrudar duger det minsann. Och vilka vann quizzzet??? Vi såklart! Så då hade vi en anledning att fira... Efter mellanfest hos mig (tur att klockan inte var för mckket, glömde ju att det bara var en vanlig torsdag...) var det dags för kareoken på Mårthensson. Och vem fann jag där om inte min prins! Och då var jag ju bara TVUNGEN att sjunga en låt, tur att miss Collin är en målmedveten manager! I vilket fall är det alltid lika skoj att vara ute med jobbet. Och Mona och Mona rockar fett!

Idag var jag piggare än vad jag förtjänade och åt en fin frukost med Malin Grahn (snyggast i stan!). Har inte träffats på länge så det var extra kul!


Gossip-Lindex-Systrarna


Idag har jag haft en lugn, skön och jobbfri dag. Har tillbringat största delen av dagen i soffan och kollat på "gossip girl". Fick första säsongen igår och nu är den slut... Har verkligen frossat. Har kännt mig lite lat när man emellanåt zappa förbi OS och se alla supertrimmade kroppar, men en vilodag då och då är skönt. Dessutom skönt att drömma sig bort till en annan värld. Alla snygga, alla rika och vilka kläder! Får se till att Emil är snäll och fixa säsong två.
 


För ett par dagar sen på jobbet hade vi en märklig kund. Detta händer ju titt som tätt, men ibland börjar man ju undra hur folk tänker. Det kom in en man och en kvinna. Kvinnan vill ha hjälp med en ny bh, gärna med geleinlägg. Inget konstigt med det. Men så säger hon:
-Jag har sådana problem med min rygg så den nya ska jag ha överst. För jag har alltid på mig tre stycken.
Hmmm, tänkte om detta är en ny behandling mot ryggont, tre bh-ar... Undrar varför dom inte tipsar mig om det på Spenshult... Inte nog med det. Kunden vill ha hjälp med ett par string också. Efter att ha hittat ett par i spets är hon mycket nöjd. På vägen till kassan tar hon även med ett sådana där gigantiska Bridget-Jones-trosor och fäller kommentaren:
- Det är så bra med sådana här stora när det bilr kallt. Då har man ju dom över stringen.
Ja, ibland undrar man ju hur folk tänker. Själv har jag ett par trosor och en bh. Tycker det känns mest naturligt... Men som sagt, man slutar aldrig att förvånas!

Ja, jag säger då det... Lunchade med systern min idag... Hon flyttar tillbaka till Jönköping på söndag så det var skoj att träffa henne. Har kännts bra att ha henne på hemmaplan under sommaren. Kommer sakna dig!
Ikväll var jag och Marcus hos familjen Kleinfelt-Larsson och grattade Mathilda. Selma hade växt som bara den på ett par dagar och väger snart fem mjölkpaket. Hur kan man vara så söt??? Mahilda rockar fett som Mama! Du är grym!

Ta hand om er!

Österlen rockar fett!


Om Ystad hade legat närmre hemma så hade jag velat bo i den staden. Så vackra gamla byggnader, trevligt folk och milslånga kritvita stränder. Jag och Marcus hade verkligen fyra underbara dagar. Bodde på världens mysigaste Bed and Breakfast. Jättetrevliga rum och en underbar frukostbuffé. Passade på att vila upp oss ordentligt, men god mat, gott vin och så sov vi länge varje dag. En dag hyrde vi cyklar och trampade på hela vägen till Ale Stenar, så det blev fyra mil och det tyckte jag räckte. Marcus började prata om hur trevligt det hade varit med en riktigt cykelsemester, men det räckte med en dag tyckte jag! I vilket fall rockar Österlen fett och jag hoppas vi snart åker dit igen.







Semester...

Nu ska vi bara packa lite, sen åker jag och min underbara Marcus på några dagar semester till Ystad. Vad ska vi göra där, tänker du kanse. Och mitt svar är VILA! Ska bli SÅÅÅ skönt att komma bort ett par dagar. Alltid skönt med lite miljöombyte.

Ta hand om er!

080808


Ja, idag var det då vad som sägs vara en dag med magi. Magi eller inte så är det fredag och snart dags för att åka till Långaryd och sjunga på ett bröllop. Och ett bröllop är ALLTID magiskt. Efter att ha sjungt och spelat på ett x antal är det bara att konstatera att ALLA bröllop är magiska, vare sig det är ett litet med bara familen eller ett stort med över 100 gäster. Jag älskar bröllop!

Märkte när jag läste inlägget om Fredik Ljungberg att jag lät som en riktigt bitterfitta! Det var inte meningen, men iblan behöver man gnälla av sig lite. Har nyss läst ut "Bitterfittan" som jag fick i födelsedagspresent och jag måste erkänna att man blev aningen mer bitterfittig efter man läst den...

Nu är det dags att börja sjunga upp!


/Josefine

Club Monday 21/7

                                           





Club Monday 21/7.

"Skyll-dig-själv-varning"


Förra sommaren stod det i en intervju med Fredrik Ljungberg att han tyckte det var jobbigt ibland att gå på stan i Halmstad. Vissa gånger tog det över timmen att ta sig från Norre Port till MCdonalds. Jobbigt att vara kändis liksom... Men denna sommaren har jag sett Ljungberg tre gånger i stan och två av dom tillfällerna har han haft på sig samma tröja. Tänk den mest slajm-lysande-gröna tröja du kan tänka dig och där har du den. Varför inte välja att klä sig aningen mer diskret om det nu är jobbigt att folk stannar upp. Båda gångerna har jag liksom först sett en slajm-lysande gröna tröja, INNAN jag såg det var han.  Lite "skyll-dig-själv-varning" på det!



Fin!

Sommarens vitaste lördag

Ja, igår var det en vit lördag och jag vågar inte räkna hur många veckor/månader sen det inträffade senast. Var egentligen sugen men hade så sjukt ont i huvudet så det blev en ensam kväll i soffan med Ipren, pizza och en dålig amerikansk kärlekskomedi. Precis vad jag behövde. Man har nästan krav på sig att man ska vara tiptop-laddad mist tre kvällar i veckan i sommar-Halmstad. Men denna veckan blev det bara måndagsklubben och det är jag nöjd med. Jag, Marcus och systern min hade verkligen en jätterolig kväll. Man har ju mest hört negativa kommentarer om årets måndagsklubb, men vi var alla tre på g och kanske var det för att vi inte hade några förväntningar som gjorde kvällen så lyckad. Drinkarna på morfars rockar fett!
Nu ska jag fixa mig och sen ska här städas lite och sen ska jag träffa Per och repa lite till bröllopet på fredag.

Ta hand om er!

PS. Jag har inte shoppat något än!

Äntligen helg = två lediga dagar! Och ett STORT projekt på gång!

Ja, då var det fredag och Augusti. Det känns som om denna sommar går på dubbelspeed! Bara en vacka till med jobb och sen en hel vecka ledig! Det ska bli så skönt. Men det var ju inte heller igår som jag var ledig en hel helg, synd bara att värmen verkar ta en paus... Är ju blekast vart jag än är, hade behövt bättra på brännan!

Idag den 1/8 börjar jag ett litet, eller rättare sagt ett STORT projekt. Min plan är att ha totalt köpstopp i ett helt år. Detta drastiska beslut har jag tagit eftersom min garderob (som även stackars Marcus också egentligen ska ha tillgång till) snart sprängs och att jag dessutom ska minska mina studielån... Det kommer nog bli tufft, får se hur det ska gå. Det som är mitt friköp är ett par nya vinterskor, eftersom jag slängde förra årets. Men bortsett från dom, inga kläder, inga skor, inga nya smycken och inget nytt till hemmat... Suck!

Ta hand om er!
 /Josefine

RSS 2.0