Tapet

När jag själv inte befinner mig på plats i renoveringen är det så roligt med lägesrapport via mms av Marcus. Tapet - CHECK!



/Josefine

1 år

Igår fyllde familjens Lill-prins 1 år. Jag förstår inte vart tiden tar vägen... Vi firade med jordgubbar, extra långt besök hos hönorna och plumsade sten i bäcken. Han är så lättroad, vår lille pojk. Nöjd med det mesta och faktiskt nästan alltid glad. Det bor redan mycket bus i de där ögonen. Han är så nyfiken och har bråttom med att utforska sin omgivning. Jag får nog bara ta och inse att han inte är en liten bebis längre... Denna goa unge som gör mig så glad!


/Josefine



Hålla hand

Vi har haft en fin och stilla dag. Storhandlat till hela storfamiljen, men annars bara lugn och ro. Så mycket ro det kan vara med två små vill säga;). 

Elvin började gå på allvar igår och åter igen inser jag att vi inte har någon bebis längre. Vår lilla prins som är så glad och trygg. Inte så konstigt kanske när det ständigt finns en syster som vill hålla hand...


Vi avslutade kvällen med cykeltur till Skärshult där vi åt kvällsmat på Viltboden Deli. Och vi lär äta där fler gånger i sommar! 

/Josefine

Vänner

Jag har skrivit om det förut... Men jag är så glad att jag har mina närmsta vänner bosatta riktigt nära. Alla ni som för mig sådär riktigt glad, jag hoppas ni vet vilka ni är! De flesta bor som jag i Halmstad eller runt mina hemtrakter. Det gör att det aldrig är långt att köra för att ses. Men en vän som varit ute på äventyr är min fina vän Linda. Hon kom och hälsade på för någon vecka sedan, efter månader i Shanghai. Det blev verkligen ett kärt återseende och det var inte förrän vi sågs som jag insåg hur mycket jag saknat!


Elvin hade vuxit så sen sist!

/Josefine 

1991

Visst finns det många fördelar med att semestra i Långaryd. Barnen får mycket tid med mormor och morfar, vilket samtidigt ger mig lite avlastning när M jobbar långa dagar. Vi har en hel drös med fina vänner som vi passar på att träffa extra mycket. Och så hönorna hos grannen, lammen på baksidan och kossor och hästar en liten bit bort förstås. Sen får vi extra mycket tid att träffa min mormor och morfar, eller Gamlis och Gubbis som barnen säger. När Gubbis hjälper till i huset i stan passar vi på att hänga med Gamlis. I tisdags tittade vi i gamla fotoalbum. Och när jag hittades den här bilden blev jag alldeles varm i kroppen...


Bornholm 1991. 

/Josefine

Kalasvecka

Här har det varit tyst ett par dagar... Vad som hände var att det blev kalasvecka. Både Lilja och jag fyllde år. Barnkalas och storkalas för oss alla tre (Elvin fyller nästa vecka så vi slog ihop allt firande). Här finns inget wi-fi så det är aningens besvärligt att ladda upp bilder...

Vilket gäng! Elvin pch tjejligan...

Jordgubbar och grädde är bra grejer tyckte Elvin...

Del av kusinskaran

Så, kalasat har vi gjort och familjens 3-åring har varit mycket glad och nöjd!

/Josefine


3 år

3 år... Jag kan inte förstå hur vår lilla flicka hunnit bli så stor. Hon gör mig lycklig varje dag! 



/Josefine

Soliga dagar

Vilka dagar jag haft på stranden. Barnen har varit mer i sjön än på stranden! Och i lördags var hela familjen i Särdal. Fina dagar... 

När M och min pappa kom hem efter en varm dag i huset cyklade vi alla till en sjö i närheten pch tog ett kvällsdopp. Helt underbart skönt i vattnet! En kväll att minnas. 


/Josefine


RSS 2.0