Tisdag

Idag har jag och M hälsat på i Slättåkra. Mycket trevligt. Nu blir det läggdags, tidigt jag vet! Men sömn behövs på hösten. Datorn är stendöd så jag kommer inte åt mina foton i kameran. En liten hälsning från helgen i Göteborg i alla fall från Mia så länge. Från ett mysigt och regnigt Liseberg!

/Josefine


Grrrr

Jag kom hem igår i stormen efter en helt makalöst bra helg! Det som sen blev mindre bra var att vår dator totalkraschade. Lite tjatigt måste jag säga... Men inte särskilt förvånad. Har känts som att den överlevt med konstgjord andning flera gånger. Den har haft fler än nio liv. Ska ge mig på ett försök till när jag kommer hem, annars blir det till att köpa ny. Så himla kul med oförberedda utgifter såhär inför julen! Men, så är det. Göteborgsbilder kommer inom kort!

/Josefine


BYE!

Efter tre snoriga, hostiga och långtråkiga dagar känner jag mig något piggare. Nu åker jag, Mia och Linda på kort-weekend i Göteborg. Det har varit planerat sen länge och jag har sett fram emot denna helgen hela hösten! Hotell, shopping, julmarknad på Liseberg, god mat, kanske en snabbis till IKEA och såklart finfina hotellfrukostar. Det ska bli så härligt!



/Josefine


111123

Idag:

- fick jag stanna hemma från jobbet och kurera mig.
- håller jag tummarna att jag har mer energi inför kommande helg i Göteborg.
- har jag snytit näsan ca. 1000 gånger.
- har jag druckit ca. 1000 liter honungste.
- blev jag glad när jag insåg att vi hade frivisning av Canal+ vilket innebar en den filmer att fördriva tiden med.
- vill jag inte veta hur många timmar TV:n varit igång. Ögonen är nästintill fyrkatiga.
- kom världens bästa Elina och skämde bort mig med glass.

Ni får stå ut med bidlösa inlägg ett tag till...

/Josefine


111122

Idag:

- är det exakt 1 år sedan jag och M flyttade upp på berget.
- börjar jag bli sugen på att lysa upp mörkret med advantsstjärnor.
- klubbade en dunderförkyldning och febern ner mig! Jag HINNER INTE ligga hemma...

Nu blir det honungste för hela slanten.

/Josefine




Fredag, lördag, söndag!

Lugnare helg än denna får man leta efter! Fredagsmys med Idol. En av helgens höjdpunkter var verkligen när Molly sjöng "Listen". Jäääävlar vilken pipa denna tjejen har! Igår var jag och Elina på Wapnös Julmarknad. Vi köpte honung och gott godis. På kvällen kom Tobias och Maya! En supertrevlig kväll. Det var alldeles för längesen vi sågs alla fyra. Jag och m hade gjort fisksoppa. Tror minsann jag får lägga upp receptet på den. För jag gillar ju inte ens fisk men denna är fantastisk god! Idag har jag och M tagit det lugn som man ska på söndagar. En lite promenad och grannarna kom på lite lunch. Nu ska jag jobba lite innan jag intar soffan för kvällen.
Inser att jag använder min kamera på tok för lite på hösten... Blir lite tråkiga inlägg. Jag får skärpa mig!

/Josefine


Fredag och snart advent...

Igår träffade jag familjen inkl. Julia och lilla Maya. En riktigt bra kväll.

Men nu är det FREEEEDAG! Det är riktigt skönt. Efter jobbet mötte jag Hanna på Galgberget. Vi gick en härlig promenad i dimman. Nu väntar jag på att M ska komma hem från jobbet. Fredagsmys på tu man hand är det som händer ikväll. Längesen sist.

Om du befinner dig i Hyltetrakten i helgen tycker jag att du ska ta en tur till Tilia trädgård. Där har Caroline en massa adventsfint, doftljus och dörrkransar i den lilla butiken. Öppet imorgon klockan 10-14 eller ring 0738-146204 och bestäm en tid. För nästa helg är det första advent!






Gå gärna in på www.tiliatradgard.blogg.se ! Jag har precis pyntat Carolines blogg!

/Josefine


Onsdag

Två underbara hösteftermiddagar! Igår kom Mia och Linda. Vi hade fredagsmys en tisdag med tacos och prat. Lite planering inför nästa helg. Och idag kom systern min och lilla prinsessan på besök. Evelina hade med fika från Fribergs. Jag får inte nog av denna lilla docka. Nu lite "Berg flyttar in". Sen sängen!

/Josefine

/Josefine



Jag tycker det är så roligt när någon (vän, bekant eller okänd) hör av sig till mig och vill att jag ska sjunga. Trots att jag jobbar heltid har det blivit en del spelningar på sistone. Det är så otroligt roligt. Idag blev jag inbokad på en bröllopsspelning och det är ett med det roligaste. Att få i uppdrag att förgylla en bröllopsdag. Det är fantastiskt!

/Josefine


Gilla

En outfit som jag gillar! Halsdukar och mössor behövs när kylan kommer...


foto från linadimoda.freshnet.se

/Josefine


News

Precis hemkommen från Långaryd. Myskväll igår med mor och far och idag har jag firat fina Frida som fyllt år. Mycket trevligt att träffa tjejerna där uppe. Frida bjöd på smörgåstårta och en riktigt smaskig chokladtårta. Nu blir det mys i nya soffan och den ser ut såhär. Mattan köpte vi igår och den är är så mysig.




/Josefine


Hemhemma

Nu ligger jag i soffan hemhemma i Långryd och blir ompysslad av mor och far. God kyckling gryta och snart 'Så mycket bättre'. En mysig lördags kväll!

/Josefine

Yesterday

Gårdagen såg ut såhär: Snabbsnutt på Alicia, det är bra grejer efter jobbet. Extra kul när HELA familjen var där. Hem till Elina som bakat goda scones. Fina Sandra var på besök i hemstaden. Mycket trevligt! Sen var det läggdags tidigt...


Jag och Sandra sommaren 2010

Idolkväll med Mia och Linda står på tur. Lugn och skön start på helgen med andra ord.

/Josefine


En tillbakablick

En lugn kvällspromenad med granntöserna och nu väntar jag på att Carina Berg ska förgylla min kväll.

En av de främsta anledningar till att jag bloggar är att jag kan gå tillbaka och se vad som hänt i livet. Jag började skriva juli 2008 så det är ett par år ett se tillbaka på. En form av en dagbok. Här kommer en liten tillbakablick, ganska så precis ett år bakåt i tiden. Då hade jag utflyttningsfest i gamla lyan. Det var en bra fest... Med galet mycket dans och skratt!





/Josefine


Tisdag




Så här mysigt fredagsmys hade vi i fredags!

Och till något helt annat... Om jag ska få någon träning gjort krävs det ofta att jag gör det DIREKT efter jobbet. Kommer jag hem, lägger mig i soffan, då blir det väldigt lätt att jag ligger kvar. Så idag körde jag till Actic efter jobbet och simmade. Det var längses sist, men guuud så skönt det är. Hela kroppen blir glad! Nu ska jag jobba lite till och sen ska jag inta soffan, med gott samvete!


Live in London

Efter den korta, kompakta och snabba inlägget igår förstår du kanske att det inte funntis tid för något bloggande. Från ena stället till det andra. Men jag och M har hunnit träffa många nära och kära och det är alltid lika skoj. Nu vilar jag efter första arbetsdagen efter mitt minihöstlov. Det är ändå bra mysigt med hösten... Jag tänder ljus, dricker litervis med gott te och just nu lyssnar jag på en mycket inspirerande tjej: Regina Spector. Hennes liveinspelning från London är magisk. Sök på Spotify vet jag!



/Josefine


Kalashelg

En riktig kalashelg med en massa god mat. Fredagskalas med Evelina, Johan och Alicia. 2-årskalas hos lilla Stella i lördags och därefter släktkalas på kvällen Gassbo. Frukostkalas i Långaryd med Mormor och Morfar. Till Torup för riktig söndagsmiddag på Nissalund och nu till Fanny på födelsedagskalas. Nej, jag har inte varit hungrig i helgen!

/Josefine


Höstlovsmys

Efter en lugn och härlig morgon kom Hanna på besök. Höstlovsmys stod på schemat. Te, prat (såklart en massa lärarprat) och sen en promenad i det härliga höstvädret. En perfekt dag, nästan som när vi pluggade.

Lite inspiration på det. Nu ska jag vila middag!


Torsdag

Två dagars extra ledighet är nog precis vad jag behöver! Idag har jag haft en heldag på stan med mamma, Evelina och lilla prinsessan. En bra dag, med lite shopping, en god lunch från SPIS & DELI som blivit en ny favorit, en mycket skratt och en massa fika. Tack tjejer för en toppendag! Och så behöver jag inte oroa mig för nyårsblåsa. Den fyndade jag idag! Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag är gryyym på rea!



Nu blir det fimmys med M!

/Josefine


Gårdagen



Igår hann jag med en massa. Jobba ett pass, sjöng på en känslosam begravning, jobbade ett pass till och sen direkt ut till Slättåkra där Mathilda hade maten klar när jag kom. Hem för en kvällspromenas i mörkret och sen avslutade jag kvällen med en kvällskopp hos Elina.

Idag har jag delvis tjuvstartat mitt lilla höstlov. Jag jobbar en dag hemifrån och det är så skönt. Nyhetsmorgon på i bakgrunden. Pyjamas på och en stor kopp te! Det är Josefinesmelodi! Och imorgon startar fyra dagars ledighet. Fantastiskt skönt ska det bli.

/Josefine


Isala

Nu är vår nya soffan på plats och det blev riktigt bra! Bild på det kommer snart. Lite svårt att fota nu när det är kolsvart. Hade jag haft fler skrymslen och vrår att inreda hade jag säkert köpt något ur IKEAs nya serie "ISALA". Fina former, fina färger.



/Josefine


RSS 2.0