Kalasbyxor!

Nu bär det upp till Torup för att fira Fanny som snart fyller 17. Och jag inviger mina byxor som jag köpte på sommarean.



Trevlig lördag!


Stars

Foto: Daniel Ohlssson/TV4Foto:

Igår var det inte Mariette som var den starkaste lysande stjärnan utan det var Reza med sin uuunderbara stämma. Fick gåshud. Och så Tove som gjorde en makalös tolkning av "Mack the knife". Las Vegas- bästa temat so far.


Hur är det möjligt?

Skojjar inte. Varenda trafikljus var rött på vägen hem från Eurostop. Hur är det möjligt??? Men NU är det fredagsmys. Idol och pizza. NU!

Grand Opening!

Om ni vill trängas, svettas och köa med alla nyfikna och höstlovsfirande så öppnar nya Gina idag. Klockan 12 slår portarna upp.





Solsken

Morgonpromenad med Hanna, det är en bra start på dagen. Speciellt när solen skiner!



Nej, nu är det dags att fixa mig för idag ska jag ut till Eurostop och jobba ihop lite julklappspengar! Kommer hem vid halv åtta, lagom till Idol!


Diamonds...



Myseftermiddag fick det bli idag. Har haft sån värk så vi fick tyvärr ställa in spinningen. Hoppas att tabletterna snart hjälper så jag kan sova gott i natt. Men en myseftermiddag var inte fel. Jag och M fikade på Skånskan och gick en sväng på stan. Då blev jag på bättre humör och jag fick finfina smycken av M. Diamonds are a girls best friend! TACK!




/Josefine


Rosa




Ni har väl köpt årets rosa band? Oktober är den rosa månaden och imorgon är sisa dagen innan Rosa Bandet-galan. Och säg inte som många att: "jag köpte ett förra året". För precis som majblomman är det ny insamling varje år. Jag ska fråga varenda kund på Lindex när jag jobbar imorgon. Ingen som inte har köpt ska komma undan!




Bra

Klarade tentan. Yes! Nu är jag helt slut efter dubbelföreläsningar idag och höstens mörker på det... Bara att vänja sig. Dags att snart dra till Nautilus med Linda. Simma och basta och sen "Desperate-mys". Bra tisdag.

Kärlek och Kräk

Åh, vad glad jag är att jag har Marcus. Jag är kär och han gör mig glad varje dag. Och extra glad blir jag dagar som denna när han är snäll och rensar rören i handfatet och duschen som är helt igentäppta av mina långa hårstrån, smink och annat äckel. Tack M! Utan dig hade jag kräkts.

Väck mig!

Blir det inte ljust idag eller??? Ytterbelysningen är igång nu, mitt på dagen... Inte konstigt man känner sig lite trött idag.

Jag och Marcus hade en slappledag i Slättåkra igår hos Mathilda, Leif och lilla Selma som börjar bli så stor. Herregud en sån söt unge! Idag är det städa, tvätta och laga mat som står på schemat. Sådär kul... Vill helst bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och vakna sådaä lagom till jul...


Tack

Tack Mormor och Morfar för en underbart god förlovningspresent!




/Josefine


Hår & Harmoni

Idag har jag sparat cirka 500 kronor på att klippa och färga håret i Smålandsstenar på Hår & Harmoni. Och jag är supernöjd. Sara var jättedduktig och resultatet blev toppen! Rekomenderar verkligen till alla som bor där hemma i Småland. Nu är min utväxt borta med nya fräsha ljusa slingor och en anna brunguldig ton. Varmt och fina nyanser. Precis som jag ville ha det. Bilder kommer en annan dag för nu ska jag och Marcus ut och äta.


Jag borde fått betala extra för allt folie som gick åt...

Trevlig lördag!


Äckelregn

Äckelregn. Det är sånt regn som inte syns när man tittar ut genom fönster men så går man ut och blir alldeles genomblöt. Sånt äckelregn var det idag när vi cyklade hem. Buuuh! Kallt och eländigt...



/Josefine


Nyheter?

Vi i Halmstad har fått MONKI. ROBERTS COFFEE. Snart öppnar portarna till nya GINA som inte annat än kan bli bättre än tidare. Nu pratas det om att ZARA ska öppnas i Hellas/Pinstipes gamla lokaler och att även WEEKDAY kommer till stan. Kanske i Jepsons gamla lokaler? Spännande tycker jag i alla fall. Kul att inte alla halmstadtjejer traskar runt i samma kläder.

Spinning is da shit!



Jääävlar vad jag spann igår! Spinning är så tråkigt men guuud så skönt när kroppen är helt slut efteråt. Underbar känsla! Jag kör två veckor till på Träningskompniet innan jag byter till Nautilus. Kommer verkligen sakna Afrodansen för den är grym på TK men det ska bli så kul att inte träna ensam! Idag blev det en ledig dag i denna fullspäckade vecka. Jag har en seminarieuppgift som ska göras och sen ska jag bara vara. Det behöver man ibland!


Fika

Åh, vad jag var nära att följa med Marcus till gymmet men precis när träningsskorna skulle sättas på ringde Hanna och en fika lät genast som en väldigt bra idé! Ska ju faktiskt dansa imorgon och nya "Roberts Coffee" måste ju provas! Och så lite Desperate med Linda på det... Perfekt tisdagskväll! Har blivit lite av en favoritkväll!

Bär

Kollade in bilderna från helgens Blog-award. Såg att Blondinbella var så lik Hanna Montana-tjejen. Och visst är det kul med "lika som bär-bilder"! Här kommer ett gäng...


Blondinbella opch Hanna Montana-tjejen


Prins Carl Philip och Orlando Bloom


Arn och Mellberg


Kenny Starfighter och Runar

Hmmm undrar vem som är min "bärkompis"?


Lipstick

Jag och Hanna hade höstmys efter skolan med våra tre nya kompisar... Lipstick en mulen höstdag- där är grejer det! En sån trevlig eftermiddag. Tur att vi har mååånga avsnitt kvar. Vi fick släpa oss till Nautilus, men nu har jag simmat och ska kura ner i soffan.



/Josefine


Mycket!

Vilken trevlig kväll det blev igår! Mycket mat. Mycket prat. Mycket vin. Vipps så var klock över tolv och vi gick vidare till Mårtensson. Inget kännt folk alls. Var håller alla hus??? Men lite dans och en nattamat, sen somnade vi alla fyra gott vid fyra. Idag har vi haft en trevlig förmiddag med frukost hos grannen och en liten promenad utmed Nissan. Vem klev i en STOR hög med hundskit- jag såklart! Mycket skratt har det blivit. Vi ses om en måndag igen kompisar! Då trippar vi upp till Norrköping!


                    
          Skål!                                                      Och Lucia kom på besök!






Åhh, fina pojkar!


Kvällens


Kvällens: Tunika: Gina. Leggings: Lindex. Skärp: Veromoda. Skor: skopunkten.



Trevlig lördagkväll! Kanske ses vi ute i minglet...

/Josefine


Amazing!

I år är Idolerna riktigt bra. Och inledningen på gårdagens program var ju amazing!



/Josefine


Fredagsmys




Kavaj: Lindex. Och nya mössan som jag fick av min söta mamma, också Lindex.
 
Vilken underbar fredag. Först några härliga jobbtimmar på musikskolan. Fick blåsa liv i min saxofon som jag inte har lämant lådan sen jag var full på Valborg! Men det gick fint och blockflöjtsundervisningen gick bra. Sen hemma väntade en underbar fredagkväll med kycklingsallad från Capri, tända ljus i hela lägenheten och Idol. Fredagsmys!






Avslutade med en superenkel äppelkompott med vaniljglass.

Koka upp en halv dl vatten med saften från en halv citron och en msk honung. Lägg i vaniljstång och en massa kanel och 2 skivade äpplen. Låt koka under lock i ca. 5 minuter. Avsluta med att riva i lite ingefära. Lägg och och toppa med vaniljglass och lite kanel. Mmmmm!

/Josefine


En shopaholics drömdag!

Jag och Hanna har haft en underbar dag i Skåne som var totalt invaderat av danskar. Tyvärr glömde jag att fota under dagens utflykt - dåligt av mig! Mycket shoppat har det i alla fall blivit. Det är ju ofta så att det är när man inte behöver nåt, det är då allt fint dyker upp! Love it! Bilder kommer kanske sen för nu ska jag och Mammsen ut och gå.



/Josefine


Tända ljus

Oj, en frukost med Lindex-Jossan blev lång och en runda på stan. Mycket trevligt. Men NU ska jag städa lite. För ikväll kommer Hanna och Linda och då blir det Desperate-mys. Höstmys. Tända ljus. Massor av te. Det är josefinesmelodi.

josefinesmelodi

Och nu kom jag på att jag inte ens bytt kläder sen morgonpromenaden. Går runt här med mina mjukbyxor och myser. Dagens enda inspiration - city-tjejen. Blommigt pannband, det är josefinesmelodi!




Maaaat!

Ojoj, då var det helg. Igen. Inställt imorgon. Så jag tänkte genomföra ett riktigt röjj här hemma. Framkalla de sista bilderna, städa, tvätta. Ikväll lagar jag mat. Lär lukta vitlök i hela centrum. Ni kanske inte visste det, men laga mat, det är josefinesmelodi. Kan vara riktigt meditativt att hacka grönsaker. Ikväll blir det Josefines ugnspotatis. (Det klarar du till och med du Ida!)

Skär potatisen i smala klyftor. Lägg i ugnsform med hackad paprika och en massa vitlök. Pressa över en citron (typ en hel), ringla över god olivolja, örtkryddor, salt och peppar på det och pang in i ugnen. Tar ut efter sisodär 40 minuter när potatisarna fått fin färg. I love! Så det står på menyn ikväll med vegetariska schnitzlar.

BON APETIT!

Jag ska bara...

Så har jag tänkt hela dagen. Jag har hunnit med en runda på Galgberget med Hanna. Maila en massa som skulle mailas till. Ätit en god middag. Bloggat ett trist inlägg. Men nu MÅSTE jag börja läsa! Nu börjar jag!


Kompisskratt

Ibland känner man sig lite ensam. Och jag saknar Mia när hon bor så långt borta... Men efter ett telefonsamtal och en massa kompisskratt är jag gladare och känner mig inte alls ensam!



Hoppas vi ses i helgen!


Kusinhelg!

Här kommer härliga kusinbilder från en helhelg på landet. Mycket skratt har det blivit.




Och så var Frida snäll att vi fick komma och klappa hennes hästar!

Nu blir det myskväll med Marcus. Film och te.


Hillevi

I fredags stratade jag och systern min med ett besök hos Hillevi. Bilken fin lägenhet! God mat och mycket prat. Mysdag!



Fiiina kompisar!


Beslutsångerst!

Ahhhhhhgggrrrrrr... Beslutsångerst. Är egentligen så sugen på att följa med Hanna på drink-partaj, men jag är kvar upp i skogen, trött och snorig, så det är väl bäst om jag lyssnar på min kära kropp och stannar hemma. Heeela familjen och landskamp. Hoppas på pizza. Jaja, det blir säkert en trevlig lördag.

Bra vecka

Tisdag var det höstmys med Hanna. Onsdag dansade jag Afro så det stod härliga till! Igår jobbade jag på Torups skola. Guuud va det är skoj! Och min rosa ukelele är mitt hemliga vapen! Så redan igår kom jag hem till Långaryd och stannar här till åtminstone imorgon. Ska passa mina supersöta kusiner. Riktig lantluft- det är grejer det! Snart går bilen till metropolen Smålandstenar för jag och systern min ska hälsa på vår fina Hillevi i hennes nya lya. Spännande. Så än så länge har det varit en bra vecka. Nästa vecka böjar allvaret med en massa kurslitteratur. Så jag njuter nu. Det gör jag verkligen!

Höstmelodi

Ny kurs väntar framöver. Tungt, stressigt och maffigt... Men ser ändå fram emot det. Intressant och spännande. Nu vätas Desperate-kväll med Hanna och Linda. Desperate och Chokladthe. Det är josefines höstmelodi!



Tvungen att slänga upp en Desperate-bild till.. Hon är ju så vacker! Ge mig en paljettklänning. Prinsessskor... Ge mig en bal! Tack!

/Josefine


Form

Idag slutade jag helt med min medicin för min värk (för den här gången). Detta + att tentan är klar, firade jag med höstens första löpsteg. Sprang inte långt med känslan av att kroppen håller och mår bra, det är en underbar känsla. Bara att hålla tummarna att formen håller i sig!


Lyx och flärd

Höst är ingen höst utan att mysa i soffan, dricka chokladte och kolla härliga serier. Imorgon startar Desperate och det är 13 dagar till Gossip drar igång. Fantisera in i en värld och frossa i lyx och flärd, det är josefinesmelodi!




/Josefine


Min vän Scarlett

Egentligen såg jag inte fram emot denna kväll. Ensam kan vara skönt, men inte när man är riktigt sällskapssjuk. Och ikväll kunde ingen hänga med mig. Tur att det finns riktigt tjejfilmer som gör att 2 timmar försvinner i ett nafs! Ikväll har jag hängt med Scarlett Johansson. Hon är så fruktansvärt vacker!



Hmmm, är det OK att lägga sig klockan 10 en lördag... Ja, jag tror det. Natti!


Det här med höst...




Det är sån härlig höst som var igår som jag tycker om. Inte som idag när regnet står som spön i backen... Har suttit ute i kylan och kollat på Marcus sista match. Kallt och blött, men vad gör man inte för kärleken. Som fästmö till en spelare i division 5 kan man ju inte räkna med att man ska ha det lika varmt och skönt som Victoria Beckham! Och en grattispuss till Marcus har vunnit sin serie! Du är så bra och alltid snyggast på planen...

/Josefine


En älva...



Angående juryns wilde-card igår... Vad hände med supersöta Clara??? Henne ville  jag höra och se mer av. Den där Camilla gör mig galen. Pinsam som få! Ni hör, Idol engagerar... Men tack för Mariette, Tove och Erik. Ni äger! Ni måste bli topp tre!


Nissan

Fredag. Började fira helgen med en myspromenad med Marcus. När man går samma runda så gott som varje dag ibland så glömmer man hur fint det är. Jag är kär. Då blir allt mycket finare. Nu kommer Evelina och David. Mat, Idol. Choklad. I like!


Glad i mitt nya pannband! Yeeei!



Marcus glad för han hittade en hackspett.

/Josefine


Tycker om!

Systern min var här och lämnade en massa finfin kort sen i våras/somras. Fin är hon! Nu ska vi käka lunch. Pauser när man skriver, det är mycket viktigt!


LONDON



STOCKHOLM

HALMSTAD

Tycker om!


Måste

En dag med ett ett tungt MÅSTE... Måste verkligen göra ett ryck med den förbannade hemtenatan idag. Idag finns inga undnadflykter. Men jag har en härlig idolkväll att se fram emot med Evelina och David och Marcus förståss!

Mormor & Morfar

Man måste ju pausa lite från allt skrivande... En lunch ute (idag med!) med mormor och morfar var precis vad jag behövde. Dom är dom bästa! När jag är 70 vill jag vara som dom. Dom är coola som få. Morfar tyckte dock att MONKI var lite för trendigt att han väntade utanför. Men det är helt okej tycker jag!



Bild från vår fantastiska London-resa!


Päls



Japp, nu är hösten här på riktigt. Var ute en sväng nu på  morgonen, kallt och blåsigt. Lite snuvig är jag också, så snart får jag leta upp min lilla pälshalsduk...


RSS 2.0