Fredag med måndagsbilder!

Klockan är bara lite efter 23 och jag är tröttare än nånsin. Stressigt på jobbet, mist sagt. Efter jobbet körde jag till Nissalund till Marcus finfina familj. Jag är fortfarande mätt efter en supergod thai-middag. Jag och fina Anna har haft lite kvalitetstid, målat nglarna och planerat ny shoppingdag! Marcus och lillebror Erik spelar mest Fifa. Mys. Imorgon blir det Marinfestival!

Här kommer lite lånade bilder från i måndads på "Badjävlar" i Norrekatts Park. Trevlig kväll med Mia, Anders Tobbe och Dj-Lina. Minus till komikerna som körde samma skämt, rakt av som på "Big Comedy" i våras i Linköping. Inte OK.





Bilder från miala igen... Nästa gång blir det med min nya kamera! Pappa konstaterade efter att försökt laga min gamla med "Jossan, nu är det kört...".

Natti


Gårdagens inspiration:

denimm

bild: LINA DI MODA


Torsdag!

Min stackars lilla kamera är skadad igen... Pappa får göra ännu ett försök att rädda min kära vita vän, annars är det nog dags att inse att jag får lägga pengar på en ny. Personalen på Simsalabim i Gallerian är verkligen supersöta som alltid hjälper mig. By the way. Sjukt många jobbetimmar denna veckan, så just nu intar alla vänner Fiestas dansgolv medan jag sitter i pyjamas och ska gå och lägga mig för imorgon blir det en tidig morgon på jobbet. Ska städa efter alla slarviga kunder! Hade inte jag haft så fina jobbakompisar hade jag verkligen varit less efter denna vecka. Jag och Jessika festade till det idag med en hamburgare efter jobbet idag. Sen hade vi det mysigt under ett paraply i regnet under Melissa Horns konsert på Marinfestivalen. Sjukt duktig tjej måste jag säga.



Natti!

/Josefine


Hoppa fallskärm - CHECK!

We did it!







Vi vågade alla tre. Vi överlevde alla tre. Vi var sååå nöjda alla tre! Detta är ett minne för livet. En häftig känsla som inte kan beskrivas utan måste upplevas! Som en dröm - först lite mardröm, att falla utan slut och sen en underbar dröm - att sväva fram med en fantastisk utskit. Fantastiskt! Måste också säga att jag har en rätt så cool pappa!

/Josefine


Fly me!

Det börja pirra lite i magen nu... Men det är v äl det pirret man betalar för. I eftermiddag ska jag förverkliga en av mina drömmar. Man lever bara en gång!


Uppmaning!

Nu är jag färdig med dagens lilla projekt: rensat bland alla bilder på datorn och dubbelsäkrat dom, både på extern hårddisk och CD-skivor. Det borde du med göra! Jag vill inte ens tänka på hur jag skulle bryta ihop om alla minnen bara skulle försvinna. Man vet aldrig när tekniken sviker! Sen är det behövligt att rensa bland alla tusen kort. Med tanke på hur många man klickar är det många riktigt usla kort som tagit plats på min trötta dator.

/Josefine


Grille och Guldklimp!

Efter jobbet igår hade M och Tobbe fixat grille i Grötvik. Skönt att bara sitta ner och njuta. Kul att träffa Maya, för det var länge sen!





Mätta och belåtna körde jag och M till Gullbergs stuga för att få titta på sommarens guldklimp och träffa hans stolta föräldrar. Lille Charlie var så underbart söt och så liten att jag knappt vågade hålla honom, rädd för att kan skulle gå sönder. Nejdå, jag är inte alls sugen på en bebis...



/Josefine


Galen dag!

Min lediga dag i torsdags var en dag att minnas! Trots att solen som vanligt gick i moln som den brukar när jag är ledig. Blekast som vanligt men vad gör väl det när Halmstad kokar av trevligheter om sommaren. Jag, M och Tobias började medn en god frulle på utegården, en sväng på stan med en god glass, after beach med mor och far, middag på Fox med musik quiz (vi rockade fett!) med hela familj Andersson och Gullberg, mellanlandning på Anderas uppfart och sen hann jag med att skaka rumpan på Fiesta innan jag slocknade som en stock. Vilken dag!

After beach:



Fördrik på gården:




Musik Quiz på Fox (som Daniel skötte alldeles utmärkt, gå dit nästa torsdag vettja). Gissa vilka som vann???:



Andreas uppfart där jag mötte upp Hanna och Fia. Galet!:

 

Fiesta, där jag minglade med Sandy och träffade M:


/Josefine


När det svänger!

Jag säger bara The Ark. My Goood var dom svänger. Och svängde gjorde jag, Amanda, Frida och Evelina (killarna klappade mest takten...). Fjärde gången jag såg bandet live och jag var inte det minsta besviken. Ola Salo är grym. Konsert på Solgården är bra, speciellt när solen skiner så att man kan ha picknick på klipporna. `Denna kväll blir ett härligt minne att ta med sig från sommaren 2010!










/Josefine


Strandade en söndag!



Dagen efter kalas nr. 3 var jag, Mia och Linda segare än sirap! Efter en brunch på Börje Olssons intog vi soffan och där låg vi som strandade valar. Mysigt! Framåt eftermiddagen tog vi oss till Grötvik för att äta lite dagen-efter-pizza. GÖTT! Sen festade jag, M, Tobbe och Lina till det ännu mer med en glass på Möllegård. En bra söndag! Så kul när Mia och Anders är på hemmaplan. Och snart kommer dom igen! Yeeei!




Tack Mia... Har snott lite bilder av dig som du ser...

/Josefine


Kalas nr. 3!




Att fylla 23 har visat sig vara en riktig höjdpunkt här i livet! Tre kalas har jag haft och blivit firad riktigt ordentligt. I lördags kom Hyltetjejerna på besök på kalas nr. 3. Dessert hos mig, många flaskor tömdes och sen blev det Måretsson. Mycket dans! Tack tjejer! Nu diskar jag som aldrig förr :)







(Jag var inte så flitig med kameran... Tur att Mia klickade en del!

/Josefine


Uppdatering kommer här!

Denna vecka har varit en bra vecka. Men mycket har stått på schemat så bloggen har fått vila lite! Men här kommer det uppdatering så att det ryker om det! En heeel underbar vecka att rapportera om. Börjar med lite härliga sommarbilder från i måndags när Sofis mode gästade Tylösand!





Kul att träffa Ida och hennes glada gäng!

Smarrig buffé gillar vi!

/Josefine


Anna!



Igår hann jag med en snabbvisit hos prinsessan Anna som fyllde 11 år. Herregud var tiden går. Det känns inte som om det var längesen hon ville slänga ut mig genom fönstret för att hon var arg på mig för att jag hade tagit hennes "Marcus-prins". SÖT!



/Josefine



Sofis Mode



En trevlig, solig kväll på Solgården när Sofi gästade Halmstad. God buffé och extra kul att träffa Ida och comp.! Men några minus får delas ut till
- brudar som tränger sig i kö
- för hög musik (låter som en tant, jag vet...)
- kanal 5 som filmar överallt hela tiden och gör mig nervös
- Idol-Ola var ännu sämre än vad jag hade kunnat ana. Pinsamt!

/Josefine


Kalas igen!



Igår skulle jag bli firad av hela familjen på stranden, men eftersom vädret var sådär, så fick vi flytta kalaset till altanen i Långaryd. Ett trevligt kalas och mamma var snäll och hade fixat cupcakes. Tack alla för fina presenter!



Kubb-match såklart!



/Josefine


Last Saturday!




När man jobbar om dagarna och roa sig på kvällarna är det svårt att hinna uppdatera allt skoj som händer om sommaren. I lördags hade jag och M en fantastisk trevlig kväll i Gullbergs nya stuga, grille på stranden och härligt kvällsdopp! Varma sommarkvällar är Josefines melodi!





/Josefine



TACK!

Tack för alla fina gratulationer, kära vänner! Min dag igår var en alldeles perfekt födelsedag, trots ett par timmar på jobbet och tropisk värme. M hade köpte en parfym så jag luktade gott hela kvällen :)! Och Linda var så snäll och hjälpte mig och fixa innan kalaset. Sen var det kalas på gården (fick flytta in när regnet kom...) sen till Club Monday och Jennie var så snäll att jag slapp betala. Kvällens enda minus är - varför inga bussar hem??? Skärpning hallandstrafiken. Men jag, Linda och Martin hade trevligt i busskuren och kom tillslut hem innan åskan drog igång. Mycket mjölk blev det! Tack tjejer att ni förgyllde min dag och tack för de fina presenterna! Ni är för söta!





Smarrig somrig dessert!


Kolla in mitt nya halsband! Me like!






Gaaalet mycket folk!

/Josefine


MY B.DAY!

Ja, hipp hipp hurra för mig! För idag är det min dag. Och efter jobbet ska det firas ordentligt. Sen blir det fler kalas i veckan. En riktig kalasvecka! Trevligt att träffa alla nära och kära och äta en massa gott.



/Josefine




HIGH HEELS PARTY!

Onsdag var en sån där helt underbar dag. Började med en god scones-frukost med mamma. Sen en härlig pratig promenad med Hanna. Direkt ut till Tylösand för lite växlande molnighet-solning. Hem fixa sig och sen drog lilla tjejligan (13 st!) till Båstad för att hämta hem ett par gratisskor på Nellys HIGH HEELS PARTY! En perfekt underbar ledig dag!









Idag blir det jobb hela dagen på Eurostop. Dags att cykla!

/Josefine


THE FANTASTIC PANTIES!

Vill bara meddela er alla läsare att nu är det härliga tider för att tanka upp trosförrådet. På Lindex har nämligen troskampanjen - the fantastic panties - dragit igång. Ta 3 betala för 2 på ALLA trosor i hela butiken. Passa på vettja!

Underkläder


Pärla



Jag har tidigare skrivit att Grötvik är en plats som gör mig lugn. En annan plats som gör mig lugn besökte jag, mor och småkusinerna i måndag. Helt underbar eftermiddag. Ibland behöver man ladda batterierna. Bada. Fylla på fräknarna. Äta jordgubbar.








Nu blir det jobb igen efter godaste frukosten!



/Josefine


Volleykväll!

Dålig update... I KNOW! Men det är för att livet leker och jag har haft ett par helt underbara sommardagar. I söndags blev det beachen, parken med M och Evelina och sen avslutade jag, Jennie, Vicky, Fia och Johannes och några till med volleyboll i Tylöbäck. En fantasiskt vacker kväll!







/Josefine


Lördag: After beach & Grötvik!

Igår körde jag direkt till Tylösand efter jobbet. Visade sig att det hade gått snabbare att gå dit - baklänges! Det verkade som hela Sverige, eller alla Sveriges bilar befann sig på Tylösand. P-vakterna slog nog världsrekod i lappning! Till sist hittade jag en alldeles laglig plats och hann till Solgården innan musiken drog igång. Tur att systern min hade hållt en liten plats till mig. Vilket drag. Alldeles nyktra stod vi där och hoppade och sjöng! En underbar eftermiddag, trots att det var typ 60 grader varmt...





Efter After Beachen körde jag och M till Grötvik. Grötvik har verkligen blivit min och Marcus favoritplats. Så underbart att sitta och grilla på klipporna och igår tog vi årets första dopp. Riktigt skönt faktiskt!





/Josefine


... på Fiesta...

En Fiestapremiär kan ju inte annat än att bli en toppenkväll! Började med förförfest hos Ida, vidare till förfest hos en Anders och sen körde finaste M mig, Evelina och Malin till Tylösand. Det var verkligen sååå längesen jag och Malin skakade rumpa tillsammans! Kulkul! Här kommer kvällenn i pics:

Hemma hos Ida!





Vidare till nästa!


Snyggingarna i bilen!

FIEEESTA!




Det ÄR kul att ta kort med självutlösare!!!

Bussen hem. Sova lite. Jobba. Sen blev jag och M bortskömda med god grillmat på gräddhyllan i Slättis. Selma var såklart lika söt som vanligt och fina Mathilda växer så att det knakar!

/Josefine


Update

Jobbejobbejooobeee! Ja, det är mycket jobb just nu. Men trots att inte pengar är allt, så behövs dom... Jag har i alla fall efter jobbet hunnit bli klippt av duktiga Mia, varit på Fiesta-premiären (bilder kommer senare...) och idag blir det After Beach-premiär. Så visst hinner jag njuta av solen på kvällarna/eftermiddagarna... Imorgon är jag ledig och jag håller tummarna HÅRT för att solen stannar kvar så det blir en dag på stranden.


bild från mia

/Josefine


After Work

I tisdags hade jag, Jessika, Josephine och Emma lite After Work. Mycket trevligt! Pios bakficka var dock ett minus. Otroligt dålig service. Kvällens bästa häng blev på Trottobar! Bara att konstatera att med härliga jobbakompisar går det så mycket bättre att jobba.



Idag har jag jobba 8-18:25. Phuuhhhh! Trött som en liten gris, men det hinns inte med för ikväll ska det skakas rumpa på premiären av Fiesta! KUUUL!

/Josefine


RSS 2.0