God Jul

Vi sitter framför brasan och väntar på att Elvin ska vakna. Julmusiken, doften av gran och hyacint, en morgonrufsig Lilja som sprang ner för att kolla om Tomten ätit upp gröten... Julstämningen är högre än någonsin❤️. 

God Jul!

(null)

/Josefine

Julledighet

Idag har vi startat vår julledighet. Elvin är allt mer lik sig efter den längsta kampen mot ett virus. 13 dagar. Jag ser så fram emot tid att vara vara. Äta frukost länge med familjen, skrota runt i morgonrock fram till lunch, läsa bra böcker (observera att jag skrev i plural), promenera, spela spel med barnen, få sova ut någon morgon, tid att träffa familj och vänner.

Granen klädde vi i lördags och jag känner verkligen julen i mig.  

(null)

(null)

(null)

/Josefine

December

Jag har ett sådant decemberlugn i mig. Det är en härlig känsla. Julstress är inget för mig. Julklapparna är inhandlade och lussebullarna i frysen. Tyvärr har barnen rykt på förkylningar och feber många gånger under hösten och eftersom de inte varit synkade en enda gång är detta den tredje av fyra på raken räknade helger där det råder mer eller mindre sjukstuga. Men så länge vi slipper kräkbaciller klagar jag inte! Huset är adventspyntat, även om barnen valde att gå in redan förra helgen men tomtar i stora lass. Vi tjuvstartade med pepparkaksbak hos mina föräldrar för två veckor sedan.
 
 
 
/Josefine
 

RSS 2.0