M som i Måndagsbarn!



Det blev en alla tiders kväll igår. Började med förfest på stranden med Evelina och Matilda och sen Hanna och company. En timmes röjj på klubben och sen bussen hem. Spontant, sypertrevligt och sommrigt! Ville dock hem i tid eftersom det vankades tandoperation idag... Men icke sa Nicke! Efter en grundlig undersökning (IGEN!) av min tand räckte det tydligen med att slipa ner de vassa kanterna och sen fick jag och mamma gå hem igen. Sååå skönt. Synd bara att jag varit sjukt nervös och drömt äckliga tandläkardrömmar i en månad... Men en underbar dag med Mamma var ju ingenting jag  tackade nej till. En heldag i Grötvik som avslutades på Möllegård med underba glass. I like!
Här kommer bilder från igår!




Körsbärskyss!



Jump, fooor my love!


Och så mötte vi upp Hanna...- Bättre än såhär blir det inte!


Mys vid brasan...


Fixa på toan!


Så träffade jag Linda och Malin...


och Henke Polis som inte ville hamna på facebook! Så han får stanna här på bloggen!

/Josefine

M som i Måndagsklubben!

Ja, jag hade verkligen tänkt stanna hemma ikväll (eftersom jag ska fixa bort en jävla visdomstand imorgon klockan 8 på morgonen), men så blev det ändrade planer. Marcus skulle träffa sina kompisar och plötsligt verkade det som att ALLA skulle till Måndagsklubben... Och då kan man ju inte sitta hemma ensam och ruttna... Så ja, det är väl bara att skutta in i duschen och se till att inte dricka för mycket så jag kommer upp imorgon bitti. BYE!



Kvällens outfit!

/Josefine

M som i Måndag!

Fetsade till det med en sovmorgon och en frukost från Espresso House. Får ju fira att det är måndag! Nu är det dags för ett par timmar på jobbbet! Ha det så bra i solen!



/Josefine


Sunny Sunday!

Åhhhh! Första riktiga dagen på stranden (klarade det utan att bränna sönder mig!). Ugglarp in my heart alltså. Så underbart. Där får jag ro. En fantastisk dag som avslutades med tre söta kusiner i Långaryd och sen en kall cider på Bull´s. Sommaren har verkligen börjat så bra!



/Josefine

Sunny Saturday!

Efter jobbet i lördags kom min käre lille svåger in till oss. Började eftermiddagen med fika hos lilla Selma. Så stor lilla tösen har blivit! Sen pizza på Punch, Äventyrsgolf i Tylöbäck, kubb på stranden och sen lite Kalle Blomqvist på det. Helt underbar lördag... Och när killarna började spela Plat Station vid elva smet jag ut en runda på stan. Hann träffa både Evelina och Dennis, Maria och Linda och en massa andra gobitar!







/Josefine


Sunny Friday!

Här kommer update efter en underbar helg, trots allt jobba. (Sex dagar i rad känns i kroppen!) Började fredagen med en härlig löprunda. Kroppen kländes stark! Jobbade på hela dagen och var inte alls avundsjuk att alla låg på beachen, inte alls! Men efter jobbet fick jag njuta av sommaren när Josefine var hemma från Malmö. Picknick i Grötvik, typ under en klippa för det blåste så mycket, men mysigt var det. Sen en härlig filmkväll med gotte. Najs! Så kul att träffa min Josefine!


 





/Josefine

Lillebror...

Bababaa! Ja, den 27:e är Dennis dag... Grattis på 20-årsdagen!



/Josefine

Yeei!

Och nu tar jag sommarlov på riktigt för jag fick just tillbaka min sista tenta. VG så det small om det! Extra kul eftersom jag verkligen inte hade räknat med det! Dags att städa, tvätta och dona och sen fika med jobbatjejerna klockan sex. Najs!

/Josefine

Stavgång

Uppstigning 8:00!
Stavgång i det underbara vädret i 50 härliga minuter. Synd att det är sådan pensionärsstämpel på stavgång, för det är ju allvarligt talat sjukt bra träning, för heela kroppen!



Dags för jobbet och ikväll ska det städas och tvättas. Det ser förjävligt ut här hemma!
Njut av solen för er som kan!

/Josefine

Lovely!

Nyss hemkommen från en sååå mysig kväll i Tylöbäck. Jag, Hanna, Anna, Madde och Sofia som tog cyklarna dit ikväll. Picknick på stranden, skitprat, volleyboll (eller försök till volleyboll kanske jag ska säga) och en underbar solnedgång. Mycket skratt och choklad! Så skönt att efter en hård jobbedag få lite sand mellan tårna. Lär bli fler cykelturer dit i sommar!


Sverige är bra fint!


Söta Hanna och jag...

och Madde, Anna och Sofia!


Nej, jag har inte vita leggings, bara vitast ben!


Kul att leka!


Lagfoto!



Lovley!

Nu ska jag sova. Jobba hela långa dagen imorgon!
/Josefine




Sommar och glad!

Sommar och sol! Då mår man man så mycket bättre. Och glad bilr man... Och ungefär såhär glad var jag när Sverige vann igår.


Och nu är det snart dags att cykla ut till Tylösand och ha lite picknick med ett gäng goa tjejer! Kan man inte vara på stranden om dagarna får man hänga där på kvällarna... Jag lär dock vara blekast på stället, men men! Mysigt ska det bli i alla fall. Så ska jag inviga min nya tröja från BikBok! Hålig och fin!



/Josefine



Gooomorgon!

Klockan är 09:22 och jag har hunnit med massor känns det som. Kanske beror det på att jag sovit till 10 de två senaste dagarna... Men idag ringde klockan på 8 och sen blev det en härlig löprunda och tack och lov var det skugga på ena sidan av Nissan. Kroppen känndes rätt tung men det är väl inte så konstigt efter en hård Midsommarhelg... Och nu har jag avnjutit en uunderbar frukost på vår lilla uteplats. Myspys! Dags för jobbet och sen kanske ut till Tylö ikväll.
/Josefine

Tipps!

Har hunnit njuta lite av solen efter jobbet. Glass på torget med Marcus, kvällsmat på Fox med mor och far och sen en kvällspromenad utmed Nissan. Skönt! Nu är det Sverigematchen, Heja Sverige!

Har två tips till min läsar idag...
1. Häll inte kokande kokande vatten på er. Det gör fasligt ont och efter en vecka ser fingarna ut ungefär såhär och det är ju inte så grannt...


2. Sjukt många fina trosor på Lindex nu. Ta 3 betala för 2! We like!
Hipstertrosa RosaTrosa VitHipstertrosa Rosa
/Josefine

CLUB MONDAY!


Hoppsan hejjsan! Det blev visst ändrade planer igår. Efter en match på Örjan tänkte jag: va fan det är ju bara sommar en gång om året så jag bestämde mig för att dra till Måndasgklubben i alla fall. Kul med första måndagsklubben innan alla turister invaderar stället och det är nu i början man springer på kompisar man inte sett på länge! En kul kväll! Nu är det dags för jobbet... en dag på stranden hade inte varit helt fel...



Hanna var där...

och Madde och Anna...

och Gustav, Sandra och Evelina!

och en chaufför med glatt humör!

/Josefine


Midsommar pics!

Jag ska aldrig mer dricka alkohol! Så sa jag idag när jag vaknade imorse. Bakfull för andra gången i mitt liv och guuud så dåligt jag har mått. Nu vet jag hur det kan kännas dagen efter, gissar att det inte är mer än rättvist att jag fick ryka på det...Fattar det egentligen inte eftersom jag inte drack mer än vanligt. Men, nu har kroppen rättat till sig och det blir nog ingen Måndagsklubb för mig imorgon. Men min midsommar har varit toppen. En riktig höjdarförfest hemma hos oss blev det igår. Ett glatt gäng och fullt ös! Så kul att träffa Mia och Anders och så kom bla. Hanna och comp. och så blev jag extra glad att Ida dök upp som gubben i lådan.  Här kommer bilder!

Midsommarafton







Midsommardagen



Och jag hade en tyllbuske, eller jag menar tyllblomma i håret




Dags att krypa ner igen... Natti!


Midsommar!

Hade en väldans trevlig kväll igår. Cyklade till Emil och Frida hemhemma i Långaryd och det var lekar, grilla, allsång, dans och dricka: heela kvällen lång. Mycket trevligt och lite regn har man ju aldrig dött av. En riktig svensk midsommar, så känndes det. Nu har jag och MArcus kommit hem till Halmstad och vilat lite. Klockan åtta är det fest igen! Får se vilka som orka med en dag till...



Så här fina var systern min och jag igår! Slänger upp fler bilder imorgon...

/Josefine

Gastons blev det...

Igår firades det på Gastons. Lite kallt men vad gör man inte för att få sitta ute? En filt och sen var det perfekt. Och guud så gott. Trerätters fick det bli- gekisk förrät, Italiensk mozzarellapizza och sen en cheescake på det, och sen rullade vi hem! En jättemysig kväll var det. Nu är det dags för 3 timmar på Lindex och sen ska vi ut på i skogen och fira midsommar! Trevligt ska det bli. Trevlig helg på er!





/Josefine

Ingen vanlig dag...

för det är våran 6-årsdag... HURRA HURRA HURRAAAA! Ja, tiden går så snabbt när man har skoj... Och alla som sa att man inte ska "binda sig" för tidigt har än så länge haft så fel, så fel. Jag var 15 år när jag och Marcus blev tillsammans och ja, jag är minsann fortfarande riktigt kär. Jag känner fortfarande hur det bubblar i kroppen när jag ser på honom. Jag vet inte hur jag skulle kunna klara av att leva utan honom. För ingen annan kan få mig att må så bra som han. Ingen annan kan ¨å mig att skratta som han och ingen annan kan älska mig så mycket även när jag förtjänar det som minst. Då måste det ju vara meningen att det ska vara vi två. Nu. För alltid.


Här är vi på Hultsfred 2004 och firar vår 1-årsdag...



Och så här fina rosor stod och väntade på mig när jag kom hem från jobbet...
Ikväll ska vi ut och fira. God mat ska det bli!



/Josefine

Afro Power!

Började dagen, sjukt kissnödig, eftersom jag käkat upp en halv vattenmelon alldeles på egen hand igår kväll! Efter en helg frossande i jordgubbar fick jag utslag över hela mig, fick vattenmelon vara min tröst. Så gott, kunde liksom inte sluta! Nu ropar den andra halvan från kykskåpet att jag ska äta upp den med...
Idag har jag jobbat hela dagen, fortfarande riktigt skoj. Fina firren! Efter det tog jag mig i kragen och förljde med Evelina till gymmet. Har inte kunnat träna på länge eftersom värken vägrat att försvinna. Har varit en jobbig månad men efter ett par värktabletter kunde jag fan i mej skaka rumpan idag! Afro Power Dance var passet vi var på och det var så skönt och befriande. Sååå gött att svettas ordentligt. Nu är jag mest orolig att jag kommer ha en sån fruktansvärd träningsvärk att jag inte kan dansa i midsommar! Men, det får det minsann vara värt. Josefine is back on track!

 

/Josefine

En jävla orm!

Jag har bara en fråga... Får man gå runt med en alldeles livs levande riktig orm mitt på stan, mitt på blanka dagen??? Ni som känner mig vet att jag har en riktig fobi för sprutor men det som kommer som nummer två på listan är ormar. Får riktiga rysningar när jag tänker på hur den krälar fram. Idag när jag hade hämtat ut biljetter på ticnet rundade jag en uteservering och vipps så typ krockade jag med en äckelorm. Det var nämligen en kille (typ 15 år) som gick runt med en stor jävla orm, två varv runt halsen. Trode först det var ett skämt, men icke! Stor och fet var den med en äcklig tunga. Fatta att jag höll på att kissa ner mig! Lämna ormen hemma tack!


Mr. Snäll

Min lediga dags visade sig bli en jobbedag. Men jag börjar inte förrän klockan två så lite ledigt blev det. Har hunnit med morgonpromenad och nu ska det städas så lägenheten är fin inför midsommar. Och det bästa av allt:  Jag har fixat en ny kamera som kommer på onsdag kväll! Han på Simsalabim är världens snällaste som alltid fixar en massa fast att han egentligen inte behöver. Han har ringt land och rike runt och till slut fann han den kamera jag ville ha. Sånt gillar vi! Så nu har jag kamera inför midsommar!

Äntligen!

Äntligen visade solen sig. Och äntligen visade Finland dom inte bara kan bada bastu, dom kan spela fotboll också! En mycket underhållande match på Örjan ikväll. tack för det Torbjörn!

UNDERBARA SOL!!!




/Josefine

Monday!

Skönt med lediga måndagar! Började med en timmes promenad på Galgberget med Hanna. Mycket trevlig start på dagen! Sen har jag faktiskt inte fått så mycket gjort. Dags för middag och sen ska det inhandlas ny kamera och ikväll är det U21 match på Örjan. Gratis är gott!

ERIKS DAG!



Idag är det min käre lille svåger som ska grattas! Erik fyller nämligen 8 år idag. GRATTIS! Så idag tog vi motorcykeln till Torup på en riktigt kalasdag! Kul att träffa hela familjen och tänk att lilla Selma kan gå några steg! Vi har hunnit med att umgås, äta god mat och en båttur på Nissan. Så mysigt!


Stolt Morbror och Mormor

Lilla Selma och moster Anna


Syskonkärlek


Jag hoppas att Erik är nöjd med sin dag! Nu ska jag och Marcus dricka lite te innan vi kryper ner i sängen. Jag börjar nästa vecka med två lediga dagar. Ska verkligen försköka ta det lugnt och vila upp mig. Och fixa en ny kamera. Lite jobbigt att ta kort när displayen är svart. Nu går det bara att köra på känsla som man gjorde förr!

/Josefine

Parkväll


Förra fredagen var både jag och Ida ute och firade att våra tentor var inlämnade. Då var det minsann party! Idag fick det istället bli en lugn kväll med våra män hemma hos mig och Marcus. Film, glass, hallon, godis, chirre och jordgubbar. Riktig parkväll. Mysigt. Trevligt. Kul. Jag är mycket nöjd med min lördag. När man vill ta det lugnt ska man ta det lugnt. Måste ju spara krafterna till nästa helg för då är det midsommar! Nu är magen full och jag är trött... God natt på er!
/Josefine

Friday!

Hade en mycket trevlig fredagskväll igår. Mycket skratt! Efter jobbet gick vi till Harrys och mötte upp Emmy och Fredrik och åt gott! Sen kom Tobias och Ida som skulle på bio så då ville vi hänga på. Det fanns biljetter och som vi skrattade! Egentligen en rätt så kass film, men ändå så klockren, Så vill ni skratta högt i salongen rekomendera jag "Baksmällan".



/Josefine


Prinsessbakelse!

Köpte denna supersöta kjol på Lindex igår.
På rea! 129 kr. Perfekt!
Rosa och tyll och volanger.
Det är Josefines melodi! 



/Josefine

STUDENTENS LYCKLIGA DAR!

Idag gick jag dagens morgonpromenad i ösregn. Riktigt ösregn! 1 timme och jag var genomblöt trots regnjacka! Men det var inget som störde mig för inget vanlijte smakar så gott som när man är lite frusen... Men STACKRS ALLA STUDENTER! Jag tycker så synd om er och ber till Gud att det slutar regnar för er skull. Så: SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR! (och inte de regniga).

Min studentdag 2006


ES03m



Och ungefär såhär kul är det att ta studenten!


/Josefine

Jordgubbstårta!


Heeelt slut! Började jobba halv nio och kom hem nu efter 10 hysteriska timmar. Tack och lov fanns det härlig jordgubbstårta i kylen. Det behövdes idag! Mumma! Borde ut och gå idag. En lång runda! Men inte så inspirerande när regnet bara pissar ner. Inte alls avundsjuk på mina kära päron som ringde igår: "Vi sticker till Kreta imorgon!". Dom är alltså där nu. Bara att hoppas på att värmen snart kommer hit så Halmstad blir så där fantastiskt. Nu dags för äggamacka!

/Josefine

S

Efter kompisdag kommer städdag. Med stort S! Gud som jag har fixat idag. Känns skönt när det luktar nytorkade golv i hela lägenheten. Imorgon står det jobb på schemat. 8.30-18.15. Lika bra att börja riktigt ordentligt! Nu börjar andra halvlek! Kom igen nu Sverige. Skärp er!

Kompisdag!

Ibland känns det som alla kompisar flyttar jorden, eller åtminstone Sverige runt och då känner man sig lite ensam. Men dagar som denna inser man att man faktiskt har många kvar. Inte bara de ytliga kompisarna utan de som faktiskt alltid finns kvar. Har hunnit med att träffa många av dessa gobitar idag.

Började med en förmiddagsrunda med Hanna,
 


eftermiddagsrunda med Evelina



och en kvällste hos Malin.



En riktigt kompisdag! Perfekt helt enkelt!

/Josefine

HAPPY B.DAY!

Ett STOOORT grattis till den bästa Johanna som fyller 25 idag. Kom just att tänka på att vi varit superkompisar i mindre än 2 år, fast det känns som en evighet. Så mycket kul vi hunnit med! Ha nu en fortsatt trevlig födelsedag. Många grattiskramar!





Och förresten. Ser ni en glad Johanna på en ny cykel i Torup så tuta!

/Josefine

Dröm

Åhhh, hittade vårt drömhus igår. Till pch med Marcus blev eld och lågor. Var och kollade och allt och ringde idag och det var 15 intresserade så Mr. Mäklaren tyckte inte det var lönt med en till visning. Men det är väl lika bra... Vill ju bli klar med utbildningen innan vi köper hus men detta var verkligen det perfekta så nu kommer vi aldrig hitta nåt som slår det. ALDRIG! Så skulle vi kolla på det skulle jag bara bli ännu mer kär i det. Planlösningen var den bästa! Holm är dessutom helt perfekt eftersom jag är för mycket lantis för staden och för mycket stadsbo för landet.  Kunde dom inte sälja det om åtminstonde ett år istället. FUCK!

Varegränd

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/444510

/Josefine

Långaryd rockar!

Vilken finfin kväll det blev igår! Maria och Anders kom vid sex tiden. Käkade gott, drack gott, dock sjukt dålig match, men inte ska man väl gråta över spilld mjölk! Inte när det finns flera liter bål och en massa annat gotte. En trevlig förfest och extra kul att lillsyrran och storsyrran ville hänga med! Kul att Sandra och Anna ville joina! En vinglig cykeltur till Charlottenlund. Inte alls som Mårtensson men minst lika skoj! Live-band, möjlighet att kissa utomhus och dansa med sin mormor och morfar. SJUKT SKOJ! Bara att konstatera att med de rätta vännera är det inte fel att festa loss på landet. Långaryd rockar!











/Lantisbruden!

6:e juni!

Tjolahopp! Var aningen trött när klockan ringde idag klockan 8 eftersom det blev en hel del vin igår... (Bilder kommer imorgon!) Men vilken trevlg kväll det blev! Förfest, Pios, Caffét, Mårten och Nudelbar. Idag var det dags för byabrännboll. Lussekronan på och sen var det bara att springa som bara den. Trevlig dag trots att min kamera tappades i stentrappan och gick sönder och att det inte blev nån vinst. Bara att gratulera Dennis lag!  En mycket trevlig dag! Nu är det dags att korka upp vinet igen för nu är det förfest och sen landskamp! Håll alla tummar hårt! Hejja Sverige!



              
Marcus får till en fullträff! Och Tomtefar och Sockerbagan dricker mest öl...


Och vinnarna! Grattis Lillborsan!

/Lucian


SUPAFREDAG!!!

Knyckte lite bilder från Hanna! Fler bilder kommer!





/Josefine


Byabrännboll!

Imorgon är det Sveriges
nationaldag och det innebär byabrännboll hemma i Långaryd, Sverige-Danmark matchen och sen pubkväll på Charlottenlund. Ska bli riktigt skoj, bara det inte regnar. Förra året var vårt Nyby-lag Astrid Lindgrenfigurer men imorgon blir temat nåt annat.... Bilder kommer imorgon!


Emil, Ida, Madicken och Skalle-Per.

Nu ska jag lägga drickat i kylen och städa lite. Ikväll kommer Hanna och lite andra brudar. Måste ju fira sommarlovet lite i alla fall!

/Josefine

STHLM i mitt hjärta!

Och då var allt äntligen klart! Jobbet är fixat, biljetter är fixat, tåg är fixat och hotell är fixat! Den 12: juli (alltså på min födelsedag) sticker jag och systern min till Stockholm för att kolla på Britney Spears och glassa i tre dagar! Yeeei! Ska bli så skoj. Längtar!



/Josefine

Sooommarlooov!

Somarlov!!! Solen lyser skönt!!! Sommarlov...gräset är så grööönt! Har haft den gamla sången malandes i mitt huvud idag. Tentan inlämnad och jag känner mig friii! Ska stänga av åtminstone halva hjärnan nu i sommar. Firade med lite nya inköp, fika med Evelina och myspyskväll med Hanna. Jordgubbar, cholkad-the och en halvkass amerikanst tjejfilm. Perfekt! Sommaren 2009 ska bli den bästa av somrar!



/Josefine

Goooooooooomorgon!

Goooooooooooomorgon! Bara lite finputs kvar på tentan. Tror jag lämnar in den idag så blir sommaren en dag längre! Väntar på att Selma ska bli trött så jag och Mathilda kan ut och gå en härlig morgonpromenad. Var ett tag sen nu eftersom min praktik gjort mig till en socialt isolera varelse. Har verkligen saknat mina och Mathildas promenader! Så det ska bli så skoj. Sen ska jag ut på sten och förja Hannas tankar om att man faktiskt är värd en sommarlovspresent. Hörde rykten om 50% på bik bok, så det blir nog en sväng dit. Har spanat in en klänning där...

Igår kväll var Mamma och Pappa här efter att Mamma gjort en insats för Sverige. Hon har blivit blodgivare. Hatten av för henne! Eftersom jag har en sådan extrem sprutfobi vet jag att det inte är något för mig. Men ni som inte tycker att det är någon big deal uppmanar jag att ge blod. Råder blodbrist i Sverige, så det är en mycket god gärning! Det blev i alla fall en trevlig kväll med kvällsmat och en titt på Londonbilderna. Guuud så kul vi hade det!



Igår var det premiär för "Blomstertid" med Peter Magnusson på TV4. Riktigt bra tyckte jag och Marcus!

/Josefine

Besöksrekord!

Brukar inte kolla statistiken på hur många som läser min blogg. Men igår insåg jag att jag hade besökrekord. 133 unika läsare! Det tycker jag var en trevlig överraskning. Hade varit lika trevligt om ni som läser skriver en snabb kommentar för jag är SÅ nyfiken på vilka som har hittat hit. Sist jag uppmanade till detta var det mina gobitar Mathilda, syster min, Hanna, Ida, Maria Johanna och min gamla fotbollskompis Jennie som nappade på idén. Men det visste jag ju redan! Men vilka är ni andra 126 som hittat hit??? Jag är nyfiken!

/Josefine








 


Mållinjen!

Avklarade två seminare igår och ett idag. Fick dessutom gjort en del igår så nu är det "bara" tentan kvar. Ska försöka bli klar imorgon. Innebär att på fredag stänger jag av min hjärna och tar sommaruppehåll. Alla akademinsa termer och teorier försvinner för stunden och jag ska njuta så mycket jga kan. Jag ska jobba 10 veckor men det känns ändå så bra. Glad att jag har jobb för det är inte självklar i dessa tider. Så nu är det bara att bita ihop det sista! Bästa att sätta igång. Så det ryker!

Myket grattis!

Och idag är det Josefins 25-årsdag! Ett stort grattis till dig. Synd att du måste plugga hela dagen, men snart är det sommar! Många grattiskramar!



/Josefine

Linda!

Många födelsedagsbarn nuförtiden... Tankspridd som jag är glömde jag ju min kära Linda förraveckan. Ber återigen 1000 gånger om förlåt! Ett grattisinlägg ska du ju ha, vännen! Stort gratts i efterskott! Du är guld! kram kram



I LOVE GRÖTVIK!

Efter en dag som gick sådär... Började med att MArcus tagit båda bilnycklarna till jobbet vilket innebar att det inte fick bli nåt Tylösand för mig. Tur att jag är så vansinnigt kär i Marcus, annars hade jag fått psykbryt! Istället fick det bli en sväng bort till systern som nu är hemkommen från Jönköping och där låste vi ute oss. Ingen bra start på dagen. Men det var bara att vända allt till något possitivt. Vi tog en myslunch på Stora torg och jag unnade mig en halvtimme i solen i Norre Katt. Sen var det hem att plugga igen. Men när Marcus äntligen kom hem åkte vi till Grötvik för att mysa och grilla... Men då infann sig känslan av fredagen den trettonde eftersom grillen vägrade samarbeta. Men efter lite tändvätska från Preem kunde vi äntligen grilla våran korv. Helt underbart att kunna sitta ute till halv nio utan att frysa det minsta!






Nu ska jag ta budden till Torup. En begravning inbokad idag, lunch på Gästis med Johanna och sen till skolan hela eftermiddagen. Tjo!

/Josefine

Nostalgi...

Idag på förmiddag när jag skulle cykla till skolan mötte jag många baltjejer på väg hem. Frisyrerna var lite trötta men annars så fina så fina! Åhhh, jag vill gå på balen varje år. Tre år sen nu, men vilken toppenkväll det var. Jag blev helt nostalgisk.

           



/Josefine



Måndag

Kom upp idag med. Klockan sju ringde klockan! Nu ska jag cykla till skolan och fixa lite och sen blir det kanske stranden en sväng. Måste ju lapa i sig lite solenergi för jag hinner ett till fyratimmarspass ikväll. Mer än åtta timmar går ju inte att sitta!

RSS 2.0