Helg


Helgvila!

Dålig update! Jag bestämde mig för att åka upp till Långaryd redan i fredagskväll för att bli ompysslad av mor och far. Let's dance, långpromenad i ett vacker vinterlandskap, myskväll hos Frida med Anna, frukost med Julia, mycket skratt, Lovas 3-årskalas, träffat hela tjocka släkten, roliga imitationer och mycket mys med sötaste katten - ungefär så har helgen sett ut. Månadens största guldstjärna går till fixiga Pappa som återigen lagade min favoritkamera! Jag trodde verkligen att objektivet var totaltförstört denna gången, men icke! TACK PAPPI!




Födelsedagsbarnen blåser ut ljusen

Och imorgon bitti kommer Marcus hem! JIPPIE!!!

/Josefine


Andetag

Jag hade verkligen tänkt att bespara er från tjat och gnat att jag saknar Marcus nu när han är iväg. Men nu har det snart gått en vecka och det är faktiskt jobbigt på riktigt. Har inte sovit särskilt bra på hela vecka. Det är verkligen tomt här utan honom... Jag är liksom inte riktigt glad. Gissar väl att den här gnagande känslan av saknad betyder kärlek.



Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag


Jag och Syster

Idag har jag träffat min fina syster. Riktig mysdag med presentjakt på stan och lunch på Yoss. Skönt att hon snart flyttar hem till Halmstad tycker jag. Jag mår bättre när hon finns nära! Precis som förr...
 


/Lillasyster


Morgonträning

Att börja fredagsmorgonen 06:45 med duppelpass på Nautilus var minsann riktigt bra! Skönt att vara klar med träningen inför helgen. Nu ska jag vila lite middag!


Torsdag

Idag har jag för första gången lagat ett hål i en tand. Trots min hemska tandläkarfobi, så gick det faktiskt riktigt bra. Stolt över mig själv! Sen blev det en trevlig lunch med Hanna, Anna och Madde. Jag kan varmt rekomendera Gulaschsoppan på Broktorpsgården. Riktigt gott! Blev även en del fynd på stan och finally hittade jag ett par jeans! På Cubus av alla ställen. Tänkte ta en bild, men just det, kameran är ju trasig. Fick rycka mig ur soffan för kvällens spinningpass. Det är när träningen känns riktigt jobbig som det känns extra skönt efteråt!

Måste erkänna att jag börja sakna Marcus riktigt mycket nu. Buuhuu! Tycker inte om att vara ensam...



Nu blir det varm choklad och film!


GLAD!

Till slut fixade Telia min TV. Och efter tuff förhandling bjöd killen på två månaders bredband som kompensation. Man tackar! Är man hård så går det mesta. Kvällen fortsatte med toppenmysig taco- och filmkväll med Hanna som gjorde att jag nu är på mycket bättre humör. Tack för det vännen!

By the way, jag gillar tyll!




Bilder glamour.se

/Josefine


Oglad

Alldeles för mycket snö. Jag hatar Telia mer än nånsin. Jag saknar Marcus och fryser om fötterna. Tur att Hanna snart kommer! Tacomys och slapphäng som gäller.


So you think you can dance?

 Har jobbat på Musikskolan idag och det är alltid skoj. Stressade hem och begav mig till Nautilus för ett danspass med Josefin och Catalin (som är typ dansproffs båda två!) Liiite svårt var det men ändå skoj. Det krävs ett par gånger för att det ska bli kul. Nu är jag så trött att jag på riktigt ska gå och lägga mig. Natti!



/Josefine


Brrrrrrrrr

Brrrrrrrrrr, vad kallt det var idag. Och så segt i skolan. Nästan att jag somnade. På riktigt. Tur att det fanns mattestickor att leka lite med. Nu soffan en lite stund innan cirkelträning  med Hanna. Måste tagga till!

"Fan vad ni har bra drag!"

Den sköna kommentaren fick jag och Hanna på Morfars. Det som skulle bli "en liten sväng på stan" blev en toppenutgång! Det blev många driknar, några fall, mycket tjat om Ljungberg, lite blod och mycket dans på Morfars.








Jag trivdes som fisken i nya klänningen från MONKI. 75% off gillar jag. Den blev min för endast 87,50! Det är josefinesmelodi.

Det som däremot inte är josefinesmelodi är att det fortfarnade vilar en förbannelsen över min mycket omtyckta kamera. Jag blev SÅ glad att springa på söta Hillevi på dansgolvet och ville såklart ha ett kort på oss båda. PANG, kameran i golvet - IGEN! Nu är det nog helt kört. Men håller alla mina tummar att Pappi kan fixa den - igen...

/Josefine


Gråt, glad och grattis!

Buuuhuuu... Nu har M åkt till Åre. Tråkigt för mig, kul för honom. Jag är i alla fall glad att jag har tokfyndat på MONKI idag och så kommer snart Hanna och Linda och det är ju bra, för tillsammans är man mindre ensam! Utgång blir det! Får passa på att gratta dagens födelsedagsbar: Min kära Pappi och lilla Lova. GRATTIS!



/Josefine


HJÄLP MIG!

HEEEJ ALLA LÄSARE!
Idag behöver jag DIN hjälp. Jag ska köpa nya glasögon och jag tycker det är hur svårt som helst. Ska man välja stålbågar eller plastbågar, stora eller små, mörka eller ljusa? Jag har bestlutsångerst! Jag blir jätteglad om du säger vilka bågar du tycker är snyggast i kommentarsfältet. TACK FÖR HJÄLPEN!

1: 


2:


3:


4:


5:


6:


7:


/Glasögonormen


See it!

Bion igår var riktigt bra och välgjord. Sherlock Holmes var som en Bondfilm fast utspelad i slutet på 1800-talet, mindre biljakter och roligare action. Extra kul med en London-film. M blev nog lite trött på mina kommentarer "åh, där har vi varit", "känner du igen", "vi har gått på den bron" osv. Hur som helst borde ni se den. Och Jude Law var till och med ursnygg i mustasch!



(Ska du se den Evelina får nog David förklara en del för dig...)

/Josefine


Perfekt torsdag!

Uppstigning 07:00, det är bra på en ledig dag. Att börja med att simma med Linda gjorde den ännu bättre. Att sen äta en dunderfrukost tillsammans gjorde inte den sämre. Att äta lunch med Clara gjorde den trevligare (eftersom vi inte träffast ordentligt sen i augusti!). Att lilla Julia hann komma in och säga hej gjorde den ännu trevligare. En ledig eftermiddag med M gjorde den till toppen. Och att avsluta denna torsdag med biomys gör den till den bästa på länge!


Mormorstrosan rockar

Bye bye stringtrosan. Mormorstrosan är hetast i vår! And I like it! Ju högre desto bättre.


Bild från glamour.se

/Josefine


Utmattning

Mina ben skakar, mina armar orkar jag inte lyfta och jag är röd som en tomat. Funktionell Cirkelträning var ett toppenpass! Det får bli mer av det i vår. Och extra lyxigt att komma hem till pannkakskalas! Tack Marcus!

London

Idag har jag tagit tag i prejektet att sätta ihop en skiva med korten från London-resan i våras. Lite jobbigt att välja ut lagom många kort från fem olika kameror... Fick i alla fall fram 130 "best of" kort av ca. 500 efter över tre timmars klickande och pusslade. Hoppas alla i familjen blir nöjda och glada! Blir faktiskt sugen att åka dit igen. Nån som är sugen? Love London!


Coven Garden är en favorit!


Och Starbucks såklart!

Nu Spinning och Abs-träning med Hannapanna!

/Josefine


Ny kompis

Matematik. 12 veckor. Inte sugen. Inte alls. Inte ens lite. Imorgon ska jag bara tänka positiva tankar. Måste ändra inställning. Matematiken och jag ska bli nya kompisar. Årets utmaning!

What a night!

Trots att det inte blev någon weekend i Stockholm är jag supernöjd med helgen. Vi började med en trevlig middag på Gastons och sen förfest hos mig. Sååå trevligt hade vi det! Hannas kompisar är ett sånt härligt gäng! Förlåt alla grannar här i Passagen, men vi försökte verkligen gå ut på stan i tid men vips så var klockan efter ett... Sorry! Morfars på det och sen Gastons och sen en cheesburgare såklart! Tack alla för en superlördag!


         

Spel är alltid roligt! Speciellt med en fin kortlek!



Varför alltid dans I soffan?


Eller på andra möbler...




Tycker om!


Gastons! Yeeei!

Och så diggar jag Sandra för att hon har Obamas memoarer i partyväskan!


/Josefine


HAITI

Ta fram din mobiltelefon och gör som jag och Marcus: smsa Akut till 72900. Då skänker du 50 kronor till Röda Korsets insamling till Haiti. Jag bryr mig inte om de som säger att alla pengar inte kommer fram, för en del av summan kommer fram och pengarna kommer att hjälpa och rädda liv. Alla kan göra något och 50 kr. anser jag att alla kan dela med sig till de människor som nu är i akut hjälp efter denna fruktansvärda naturkatastrof. Idag på Nyheterna sa de att dödssiffran kan komma att stiga till 200 000. Din hjälp behövs!




/Josefine


Funny Friday

Igår var en suverän dag. Började med ett mysigt besök i metropolen Slättåkra hos Mathilda. Selma säger "Jossessin leeeka!" och det tycker jag är fint. Nybakta bullar och mjölk, det är grejer det! Långpromenad med guidat tur i det lilla mysiga samhället och en god lunch på det. Tack Mathilda för en jättebra start på helgen!

Sen kom Evelina och David och riktigt skoj att bonden (läs Frida) också ville komma in till storstaden! Mat från Capri, Let's dance, paj och RappaKalja - perfekt fredagsmyyys!


Jag och fina Frida!

/Josefine


I LIKE SALE

Som mina vänner vet är jag en sån som ofta lyckas hitta fynd på rea. Efter mitt köpstopp som jag hade i 6 månader förra året, då jag inte shoppade NÅGONTING, har jag dock blivit blivit mycket bättre på att inte bara köpa en massa bara för att det är billigt. Årets mellandagsrea har jag fyndat en massa basplagg. Idag fyndade jag 2 superfina halsband på Kappahl (jag köpte samma som dig Mia, hoppas det är OK...). 62 kr. för båda två, det gillar en fattig student!



 
Tidigare reaköp:
Glitterleggings 79:- BikBok
Blommig top från Gina 64,50:-

Och nu är tentan inlämnad och jag bara njuter. Känner på mig att det kommer att bli en bra helg. Trots att det inte blir någon Stockholmstrip.

/Josefine


Read my lips!

Idag började jag och Hanna klockan 9 och när plugget var klart blev det x antal Lipstick-avsnitt... Inte många kvar nu och det börjar bli spännande! Och frågan är vad vi gör när avsnitten är slut... Någon som kan tipsa om någon annan trevlig serie? Kommer sakna alla Victorys outfits. Makalöst vackert!





/Josefine


Planer

Har inte bara smidit på tentan utan även på Stockholmsplaner för helgen. Nu visar det sig att evenemangsbiljetterna är slut och om jag åker blir det en vansinnigt dyr weekend. Buuuhuuu! Hade verkligen varit så kul att träffa både Mia, Linda och Emelie. Vilken helg det hade blivit. Svårslagen! Jävla SJ. Får stanna hemma om jag inte fynda biljetter på tradera eller nåt i den stilen. Men Evelina kommer hem och det luktar utgång i Halmstad med Hanna och brudarna så det lär bli en toppenhelg ändå! Att tentan är klar MÅSTE firas. Och det ordentligt!

Och så tröstar jag mig ytterligare med att min och Marcus spaweekend i Göteborg är bokad. Bubbelpool på taket, hur låter det? 19 feb. sticker vi! Alltid så kul att ha ett datum att se fram emot. Och så kanske, kanske fjällen på det. Det som lever får se!



/Josefine


Smida

Det gäller att smida medan järnet är varm. Jag och Hanna fixade ihop tentan idag på morgonen och skickade iväg den för respons och en skön känsla spred sig i kroppen. Firade med två Lipstick-avsnitt innan vi kilade iväg för lunch-spinning. Nytt pass idag med grym musik. Det gör verkligen mycket! Tiden rusade iväg. Dagens träning därmed avklarad. Lite mer Lipstick kanske???



/Josefine


It takes two!

Från och med nu tycker jag att man alltid ska skriva sin tenta i par. Jag och Hanna är bästa teamet! Teamwork är ordet! Troligtvis den mest effektiva måndagen 2010. Skrivit tenta 9-16:50 (inklusive en skön promenad) sen avslutade vi dagen med 70 minuter stenhåd träning på Nautilus. Dessutom kändes min kropp riktigt bra. Inte hundra, men nästan. Guuud vilken undebar känsla att känna pulsen slå och svetten rinna!


It takes two!

Natti!


Dejt

Igår var jag och M ute på en riktg dejt! Så mysigt. Först en toppenmiddag på Bull's. Tack fam. Gullberg&Lundberg! Därefter fortsatte vi med bowling. Jättelänge sen sist. M vann... men bara med ungefär 100 poäng. Haha! Jag var verkligen kass. Ändå superkul!



/Josefine
 


Weekend Outfits

Mycket längesen jag la upp outfits-pics. Här kommer två från helgen:

Fredagsbio:

MYS! Svarta plysch-tights från BikBok (bästa plagget på länge!).
Reafynd! Stickad tröja BikBok, Grå basictröja Gina.
Skärp Vero Moda

Lördagsdejt:


Reafynd! Svart blus BikBok.
Armband: Lindex, Indiska, HM
Ring: HM

/Josefine


Vattengymnast?

Startade denna dag med ett vattengympa-pass på Nautilus. Och ja, jag sänkte medelåldern och tyvärr var det inte så bra som jag hade tänkt. Det var mest gråhåriga tanter i bassängen, och jag. Nu ska jag se Let's dance-reprisen. Heja Kling!

¨

/Josefine


Tänkvärd!

Alltid lika mysigt med bio på vintern. tacl för en trevlig kväll tjejer! Avatar var klart sevärd, trots att jag har svårt för sience fiction. Men trots allt så kände jag faktiskt för dess blåa varelser. Mycket tänkvärd. En Pocahontas-film - fast för vuxna.




/Josefine


Klant!

Jag har inte berättat att jag fick en ny söt rosa vän i julklapp av M i julklapp. Jag måste varit snäll! Men nu är jag mest klantig för nu har jag lyckats slarva bort laddaren. KLANT! Jag blir så trött...


/Klanten


Biofredag

Igår var jag och Hanna supereffektiva. Mindre effektiva idag. Men vi var flitiga studenter och hängde på låset till biblioteket klockan 8. Hemma lagom till lunch, helt slut! Var tvungen att ta en lååång powernap så jag inte somna på bion ikväll! Avatar, tror ni det kan vara nåt?

Instant

Första promenade idag sen nyår. Så vansinnigt skönt, bara lite morgonstel men värken börjar släppa! Lite bitigt i kinderna men det var mest skönt. Jag och Hanna pulsade runt i snön, sånt underbart vinterlandskap! Enda nackdelen är att jag bli så torr om både läppar och fingrarna när det är kallt. Min magsika "instant repair"-tub (by Yvonne Ryding) har varit slut och har utgått från Lindex sortiment. Panik! Men Josephine tipsade om att den nu finns på Ica Maxi. THANK GOOD! Köpte ny igår och den är verkligen magisk! Helt klart värt 95 kronor. Det är dagens tips från mig.  

Instant Repair
/Josefine


Vuxenpoäng

Idag har jag och Marcus varit hos Leila, eller jag menar Mathilda, och hennes fina familj i Slättåkra. Så mysigt och vilka kakor sen! Alltid lika god fika och idag imponerade hon dessutom med äkta, hemmagjord chai-latte. MUMMA!



Men jag har inte bara frossat i bakverk idag, nejdå. Jag har skrapat ihop sisodär 1330 vuxenpoöng.

- Frostat av frysen = 350 p.
- Köpt en blompinne för att rädda min amaryllis = 460 p.
- Lagat storkok = 200 p.
- Blivit riktigt glad då min amaryllis äntligen blommade ut = 320 p.

Denna glädje av min amaryllis grundar sig i att jag dödar ALLA min blommor, även kaktusar! Antingen vattnar jag för mycket, för lite, för varmt eller för kallt. Jag tänkte faktiskt ta ett kort på detta ståtliga underverk, men jag kände att det finns gränser...

/Josefine


Mörkrädd

Jag har varit ensam i igår och idag och jag hatar att sova själv i lägenheten. Snart kommer M hem och jag längtar! Men snart åker han till Åre och det låter tramisgt, men hur ska jag klara mig 9 nätter alldeles ensam? Kommer längta ihjäl mig och så kommer jag vara så mörkrädd... Nån som vill sova över vecka 4?


Need you!

/Josefine


efter regn...

2010 kommer bli ett bra år. Det sa jag förut och det står jag fast vid. Synd bara att det redan känns motigt, men efter regn... Värken kom som ett brev på posten efter nyår. Anstränger mig för att inte deppa ihop. Har nyss pratat med Spenshult, så nu knaprar jag tabletter som aldrig förr och hoppas det blir bättre i veckan så att jag slipper en sån där j*v*a spruta. Dessutom komstaterade jag och Hanna att vi borde kanske öppnat böckerna under julen, men nu gjorde vi inte det och då får det lösa sig på annat vis! Och vi är ett bra team så det ska vi fixa!

Back in Town!




Nu är jag och M back in town efter fem dagar med nyårsfirande och en massa tid tillsammans med våra familjer och vänner. Gårdagskvällen spenderades ute i Fagerhult där Mia och Anders bjöd på fin middag och en spelkväll med mycket skratt. Så trevligt när tiden verkligen bara försvinner och klockan blir mitt i natten. Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses nästa gång! Nu är det riktigt skönt att vara hemma i Halmstad igen. Borta bra men hemma... Julledigheten har verkligen susat förbi och imorgon sätter jag och Hanna igång med pluggandet igen. Dags att ta nya friska tag!

/Josefine


Bara vara

Fem dagar. Det är en konst att bara vara. Att ha tid för fina vinterpromenader. Fika. Kunna njuta. Gilla marshmallows i öppna spisen. Ja, att bara vara utan att titta på klockan.





Fina Mamma!

/Josefine


MITT ~ NYÅR ~ 2010

Ja, kvällen avslutade jag som Pirat, men här kommer resten av kvällen i bilder!

Här är hela Nyårs-gänget:




Mingel & Mat


Fina flickor!



Gladast


Efterrätt är min och Mias melodi!



Det är skoj med nyår!


Tolv-slaget


Jag kämpar med Champagnen...





Nyårkyss!


Skål!




Min nyårskyss...

Party!


Shakiras "She Wolf", javisst!


Lite Sing Star på det...



Dämen oj, vad är det som händer!?!

TACK ALLA GOA VÄNNER FÖR ETT TREVLIGT NYÅRSFIRANDE! 2010 KOMMER BLI ETT BRA ÅR!


Before

Dressed for success


Jag och finaste systern!



Kärlek


Piraten

Gott nytt år! Vilken supertrevlig nyårsfest det blev tillslut. Innehöll allt som ett nyårsfirande ska innehålla: God mat, trevligt sällskap, champagne, raketer och lekar. orkar inte ladda upp alla bilder ikväll för jag är så trött och ungefär såhär trött var jag när vi trillade hem i natt vid tre-tiden...



/Piraten


RSS 2.0