Snor

Nu har jag checkat ut för denna jobbvecka. Och det har varit lite motigt. Började bli förkyld i torsdags och var parkerad i soffan hela helgen. Sen har denna envisa förkylning inte velat ge med sig. Kanske är det min medicin som gör att det tar extra lång tid för immunförsvaret att göra kroppen helt frisk. Eller så är det bara extra sega baciller. Känns som snor hör november till...
 
Jag ser så fram emot en helg. 
 
Och barnen längatr efter mer snö...
 
 
Som jag äslar dessa små rufsiga nackar...
 
/Josefine

Detaljer

 
Målaren har gjort ett fantastiskt jobb denna vecka! Väggarna är gröna och taket vitt. Älskar alla vinklar i taket! Och den gamla bjälken vid duschväggen som vi tillslut hittade i uthuset på Nissalund. Det är de små detaljerna som gör det! På måndag kommer plattsättarna och golv och kakel ska komma på plats. 
 
Idag är det en lugn dag på Blåshammarsgatan. Jag ligger nerbäddad i soffan, förkyld som attan. Dricker litervis med te och ska fortsätta i min bok "Tiden läker alla sår". 
 
Trevlig helg!
 
/Josefine
 

Bus

Såklart uppmärksammade vi att Elvin lämnade nappen. En stor grej för en liten kille. Så vi lät honom göra debut på Busfabriken. Det bästa var att vi åkte dit måndagen efter lovet när vi var lediga och det var ekande tomt. Elvin var lyckligast i stan. 

(null)

Och Lilja var också nöjd med dagen!

/Josefine

Höstlov

Fem lediga dagar. Och vi förlänger med ytterligare en dag. Denna ledighet behövde jag. Att kunna sänka tempot en aning.
Vi började med hemmadag för att landa och sen åkte vi till Fagerhult för att bebisgosa. Varje gång jag håller en ny liten bebis förtrollad jag över livet. Mitt hjärta smälte en aning. Sen stannade barnen hos mina föräldrar vilket gav mig en dag med sovmorgon, en tur på stan, dejtlunch med M och tid att läsa. Sen var det härligt när barnen kom hem. Lagom till fredagsmyset. Och då var det dags för vår lille gosse att göra sig av med sin napp. Han kanske borde slutat tidigare men har alltid enbart haft den när han ska somna in. Och sova behöver denna aktiva prins. Men, nu var det dags och han valde att posta den till tomtebebisarna. Liten blir stor. För att kunna ladda batterierna på dagen behövdes extra närhet. 

(null)

/Josefine

Slutet närma sig...

Just nu är vi inne på något som kan ses som slutet, eller i alla fall början av slutet, av vårt utbygge. Marcus gör klart det allra sista innan plattsättare, målare, elektriker och rörmokare tar vid. I vårt sovrum står kommoden och väntar på att komma på plats. Dusch- och badkarsblandare, blandare till handfaten, toalett och ja, allt utom handdukstork ligger redo att installeras... Som vi längtar! Börjar smått tröttna på att duscha i pannrummet =). 
De senaste kvällarna har jag beställt handdukskrokar och annat smått och gott. Och det tycker jag bara är roligt!

 
 
/Josefine

RSS 2.0