Alicia

I söndags firade jag och Marcus morsdag med våra mammor och familjer på Viggen. Alicia var på stranden för första gången!




Alicia fick låna kommande kusinens strandtält!

Och jag har gosat med denna prinsessa både igår och hela eftermiddagen idag... Bland det bästa jag vet! 

/Stolt moster


Torsdag

Då har jag snart avklarat min sista helvecka på jobbet... Sen är det bara 9 jobbedagar kvar! Jag ser fram emot helgen. Att få sova ut lite bättre. Jag hoppas på lite mera sol så det kan bli lika härligt som förra helgen. Äta ute är alltid lika gott! Lite bilder från i lördags denna torsdag... Det är alltid lika trevligt att träffas i Jonas fina stuga.
 






/Josefine


IKEA

Som ni säkert förstått vet jag inte om det är en liten prinsessa eller prins som bor i min mage. Jag har ju hela tiden av någon okänd anledning trott att det är en pojke, det känns så liksom. Kanske för att alla kompisar omkring mig fått flickor. Det värsta frågan som jag ofta får är: Vad vill du helst att det ska bli? Då vill jag skrika högt: JAG VILL HA ETT BARN!!! Som vi har längtat, så spelar det inte den mista roll. Om man ska komma med beställningar med önskemål om kön, hårfärg och så kanske man ska köpa sig en hundvalp...

Vi valde att inte ta reda på kön vid ultraljudet. Vi vill ha det som en överraskning. Alla gör vi olika! Jag har i alla fall insett under sista tiden, när vi börjat boa in oss, att det är inte bara babykläder som är extremt genusbestämda (stort plus till KappAhl som faktiskt har en hel del...). På Gekås, som för övrigt hade en superfin babyavdelning, gick det knappast att hitta en nappflaska som inte var rosa eller blå. Samma problematik på Babyproffsen och Lekcenter. Att bara shoppa blått till pojke och rosa till flicka känns lite trist... Istället helgillar jag IKEA. På deras babyavdelning kunde vi shoppa loss ordentligt utan att behöva tänka pojke eller flicka. 1-0 till IKEA alltså!






Vi hittade fina saker till både Sesams framtida rum, mobil och förvaring till skötplatsen och lite babyleksaker.

/Josefine


Linda

Nu ska jag ner till stan och äta tårta. För idag är det Lindas 25-årsdag. HIPP HIPP HURRAAAA!



/Josefine


Plåt

Idag har varit en sådan där dag när jag känt mig rastlös, trots att vila är precis det jag behöver... Så det är nog bra att jag jobbar tre veckor till om kroppen orkar, annars börjar jag nog klättra på väggarna. Längtan är så stor att jag är rätt att jag dör!!! Det blev i alla fall en cykeltur till stan för att fördriva tiden. Sen cyklade jag vidare till Linda för lite härligt häng i solen. 

 
Dessa plåtburkar fick följa med mig hem idag. Jag har spanat in dom på nätet och så hittade jag dom i en av mina favoritbutiker, Gredelin. Blir fina i badrummet nu när vi ändrar om lite med förvaringen. Sesam har ju fått plats för skötbord. Bilder kommer när allt är klart!

/Josefine


Uppsättning



Efter en tuffa och svettiga dagar på jobbet, med bröstkörtelinflammation och för få sömntimmar känner jag mig som en urvriden disktrasa... Men i söndags var jag piggare och superfixad i håret. Mia klarade långhårsuppsättningen galant. Bra jobbat!


Och magen v. 33+3 såg ut såhär...

/Josefine


Lyx

Vardagslyx med god mat och underbara vänner!





/Josefine


Grötvik

Idag är det en tung måndag... Men istället för att gnälla över det tänkte jag lägga upp lite bilder från gårdagen som var desto bättre. Efter att varit modell i Falkenberg där Mia gjorde sitt gesällprov hade vi en heldag med Elina, Kim och Stella. Först grill-lunch på vår baksida! Sen var jag tvungen att sova lite middag innan vi packade bilen för fika i Grötvik. Lite mulet men så underbart varmt och skönt!




/Josefine


Bullfest

Våra grannar ovanför är underbara. Skämmer bort oss med nybakade bullar!


Bästa!

I fredags njöt jag av Halmstad när staden börjar bli som allra bäst! Hillevi kom och hälsade på. Tänk att vi alltid har så mycket att prata om! Efter fika uppe hos mig mötte vi upp Evelina och Alicia i stan på en god lunch på en av Halmstads alla uteserveringar. På kvällen åt hela familjen på Bull's. Sa jag att Halmstad nu börjar bli som allra bäst?

image descriptionimage descriptionimage description
Coolast på hela stället!

/Josefine


Gissa

Gissa var jag har suttit och njutit av kvällen? Tack Tobias och Maya för en bra lördag!


Ledig!

Det är underbart att vara ledig. Att ha tid för vila. Att ha tid för nära och kära. Igår tränade Mia uppsättning på mig inför hennes gesällprov. Sen möttes jag och Hanna upp på Espresso House. Så kul att träffas! Sen vidare hem för att vila... Anna och Erik kom in med bussen för bio, mys och pizza på Capri.

image descriptionimage description
Vi väntade på bion på nya espresso house och jag avnjöt dagens andra chai-latte!

/Josefine


Längtansfull



Det har varit tre fullspäckade jobbedagar, med lika fullsäckade eftermiddagar och kvällar. Vi har bland annat varit på sista föräldrargruppen. Igår somnade jag som en stock klockan nio! Och jag har känt de sista veckorna att jag behöver vila mera, så en långhelg hade inte kunnat komma mer passande! Sesam tar mycket energi nu och h*n sparkar mycket och det är det bästa jag vet. Att få bekräftelse på att vår lilla bebis verkligen finns därinne. Idag är det 50 dagar kvar! Helt otroligt. Längtan växer mer för varje dag och jag vill verkligen snabbspola tiden nu. Längtansfull är nog det ord som pasar bäst in på mig just nu. Tänk att man kan längta så efter någon man aldrig träffat förut. Nu när det mesta av det praktiska är klart här hemma känns allt både mer verkligt, samtidigt som längtan blir ännu större. Och det är inte bara vår längtan som växer. Jag blir verkligen större för varje dag! Så känns det. Magen tar så mycket mer plats. Detta lägger jag ofta märke till när jag tillexempel öppnar kylskåpet, PANG, in i magen! Graviditeten gör sig också mer påmind på nätterna. Är uppe och kissar tre eller fyra gånger varje natt. Förlovningsringen har helt plötsligt blivit en storlek för liten och jag får ibland snabba blodtrycksfall. Jag är med andra ord supergravid, men mår så mycket bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på!

Trevlig helg på er!

/Josefine


Alicia

Jag är så glad att jag och Evelina bor i samma stad. Speciellt nu när de har lilla Alicia. Det är alltid lika kul att gå inom Norra Vägen för lite snabbmys. Och när jag möts av detta leende blir jag lika glad varje gång!


Bra morgon

En oplanerad helg är skön att ha ibland. Vila och träffa vänner! Igårkväll var jag och M bara hemma. Gjorde en god italiensk pizza och hyrde film. Idag på morgonen möttes jag, Mia, Linda och Emelie upp på nya Espresso House för en frukost. Och eftersom det var riktigt blåsregnväder ute satt vi kvar läääänge i mycket sköna, nersuttna soffor. Vi hann med en fika också, så många koppar blev det!



Trevlig helg på er!

/Josefine



Bravo!

Tittar på Nyhetsmorgon och måste säga att jag helgillar Isabella Lövengrip! Hon pryder denna månad sitt magasin, med en helt oretuscherad bild, med en sund och vacker kropp. Hon vågar stå upp mot det det skönhetsideal som idag blir allt sjukare och sjukare. Bra gjort tjejen!




/Josefine


Sommarfeeling

Supersöta sommarkläder har just kommit in i på Lindex!
/Josefine


Ge mig sol!

Jag vill ha tillbaka solen som vi hade 1:a maj! Då hade jag en supermysig förmiddag i Gullbergs stuga. Det är alltid lika kul att träffa Julia och lilla Maya.



/Josefine


Titta vad jag kan!

Nytt partytrick?



/Josefine


Igelkott

Det blev som sagt en hel del fina inköp på IKEA. Lakan, madrass, bänkskiva till skötbordet, vind/solskyddstält, några gosedjur och lite annat smått och gott! Vi hittade ett superfint lapptäcke med igelkottar och smultron som fick följa med hem.




/Josefine


Helgen

Ja, vi hade en underbar helg i Göteborg. I fredags när vi kom upp checkade vi in på First G och sen åt vi kvällsmat på en grekisk terverna. Där åt vi saganaki till förrätt vilket är vår favoritförrätt. En friterad grekisk ost, som halloumi fast ännu godare. Sen somnade vi gott i underbart sköna sängar. Trots fyra kissavbrott på natten vaknade jag ganska så utvilad och en god hotellfrukost sitter ju aldrig fel! Vi strosade lite i affärer och sen promenerade vi till Slottskogen där vi åt lunch. Vi tog oss viare mot avenyn där vi hittade ett mysigt fik på en tvärgata. Där kunde vi sitta i solen utan att frysa. På kvällen gjorde vi ett besök på restaurang BON där jag, Mia och Linda åt sist. Lika gott denna gången! Vi avslutade kvällen med en VIP-bio. "Älska mig igen", i extra lyxig salong! Och igår avslutade vi vår lilla trip med ett besök på IKEA. Där hittade vi en massa bra grejer till Sesam. Lite bilder på helgen kommer här.






I VIP-loungen innan bion

/Josefine


Göteborg

Nu har vi kommit hem efter en miniweekend i Göteborg. Sista lilla trippen på tu man hand för mig och Marcus på ett bra tag. För snart är vi en till i familjen =). Vi har haft tre fantastiska dagar! Mer bilder kommer i veckan.


På promenad i Slottskogen

/Josefine


2 kg!

Magen har växt ordentligt de sista två veckorna. Och det är ju inte så konstigt när Sesam börjar bli stor. Nu har vi gjort 31 fulla veckor och det lilla livet väger ca. 2 kg! Som vi längtar nu... Och allt känns mer och mer verkligt när vi börjar se slutet på graviditeten och början på det nya livet med vår lille bebis. 



/Josefine


Kalasmåndag

Måndagen fortsatte med kalas på Nissalund. Svärmor Lotta fyllde år och det är alltid skoj att träffas! En massa god mat och så blir allt ännu trevligare med det bästa vädret!



Idag har jag jobbat till kvällen så jag har missat dagens solenergi. Så fort jag kom hem gick jag och M en runda för att suga in det sista av denna underbara värme!

/Josefine


Bra dag!

I måndags hade vi den bästa dagen på länge. En fantastisk solig dag! Direkt efter frukost körde jag, Marcus, Mia och Anders till Möllegårds naturreservat där vi gick längs Brins Bertils-stig. Så himla fint. Vitsippor överallt! Sen hittade vi en fin glänta där vi fikade och bara njöt av den underbara värmen. Vi köpte med oss glass från Ricardos. Vi grillade lunchen hemma hos oss. Det lär bli mer grille tillsammans i sommar =). Sen åt vi den bästa glassen till efterrätt!

Elina, Kim och Stella kom en stund och vi fortsatte att njuta av solen innan vi körde uppåt för kalas!






Såhär glad blir jag av finglass!

/Josefine


Lördag kväll

I lördags hade jag och M en mysig dag på stan tillsammans med Marcus familj. En riktigt god lunch på Yoss. På kvällen kom grannarna på grillpremiär, trots kylan. Grillat är godast, så är det bara! En bra kväll som vi avslutade med film. Stella somnade i mitt knä, det är bland det bästa jag vet!
 

Stella hjälpte MArcus att göra kaffe. Trots att hon är "blyg med Marcus..."

/Josefine


RSS 2.0