Morsdag

Igår blev jag väckt med pompa och ståt. Frukost på sängen, fina teckningar, gott te och chokladpraliner.
Att få vara med dessa två är det bästa som hänt mig. De ger mig en sådan obeskrivlig lycka.
 
De är meningen med livet.
 

/Josefine

Fin dag

Idag har vi firat Eriks konfirmation. Vilken fin dag det blev!


/Josefine

Ny vardag

Jag är helt slut om kvällarna. Att jobba heltid tar minst sagt på krafterna och jag tröstar mig med att det är tillfälligt. Att jag snart har semester och att det sen i alla fall blir en lediga dag med barnen. Och även om mina dagar ser annorlunda ut så njuter barnen med lediga dagar med M, så det är som en mjukstart inför hösten.
 
När jag kommer hem njuter jag av varenda sekund med barnen. För just nu är det så roligt. Elvin har börjat prata massor och de har så kul tillsammans. En eftermiddag satt vi och degade. Länge. Så länge att degen nästan torkade. Lilja var mest nöjd med detta konstverk...
 
"Det är en älg med en snopp som bajsar jättemycket!..."
 
/Josefine
 

3 år

En dag som jag minns med så mycket glädje. Så mycket lycka och kärlek. 3 år sedan idag...

 
/Fru Kleinfeld
 

Liseberg

I söndags hade vi en fantastisk dag i solen. Vi, mina föräldrar och systers familj åkte till Liseberg. En julklapp som Lilja minst sagt längtat efter... Extra kul då det inte var några köer alls och alla tre barnen åkte in princip allt som de fick. Till och med Flumeriden! Jag älskar Liseberg. De har verkligen fått till parken så att det ska passa alla åldrar. Alla färger är snälla för ögonen och varenda sak är väl genomtänkt. Bildexplosion kommer här!
 
Tack snälla mamma och pappa!
/Josefine

Äventyr

Fina soliga dagar. Denna långhelg kunde ju inte bjuda på bättre väder. I torsdags hade Elvin avslutning på simmet. M kan inte komma ifrån jobbet på torsdagar så det passade så bra att avsluta denna vecka. Denna badstund avslutades med hela familjen i äventyrsbadet. Och vi har verkligen två små fiskar. De åker alla rutschkanor och Lilja hoppade från lilla trampolinen. Hade vi inte haft Elvin under uppsikt hade han lätt hoppat trean!
 
I fredags morse packade vi picknick och gav oss ut på cykelutflykt. Man behöver verkligen inte åka långt förrän det blir ett äventyr för två små. Ett stenkast härifrån finns en liten gård. Vi bredde ut filten precis intill fårhagen med en känsla att vi var långt ute på landet. Sen bestämde vi oss för att "bara cykla inom Bengtssons plantskola". Så underbart att vara på ett ställe utan någon tid att passa. Så mycket att utforska, kolla vad alla äppelträden heter, lukta på blommor och springa som blixten i de smala gångarna. Sen kunde jag inte motstå alla fina sommarblommor... Tur att vi har en rejäl cykelkärra och tåliga barn =).
 

Lilja fick sitta i cykelsitsen och Elvin somnade i blomsterhavet!
 
/Josefine

Lämna bubblan

Så kom dagen. Dagen då jag skulle lämna min mammabubbla som jag trivts så fantastiskt bra i... Därför har här varit tyst ett par dagar. Jag njöt verkligen extra förra veckan. Ville klämma ur det sista av lediga dagar med barnen. Men igår ringde väckarklockan 06:00 och trots att vi ännu inte behöver passa tider till förskolan blir det i alla fall en annan vardag för familjen. M ska vara hemma ett par veckor och de kommer ha fantastiska dagar. I vilket fall är det skönt att börja en kortvecka. Jag är alldeles slut ikväll...
 
 
Efter jobbet hade vår lilla gosse tid hos frisören. Jag fullkomligt älskar hans lockar, men det behövdes klippas en del så nu hoppas jag att morgon-svintot är ett minne blott! Och om ni undrar hur det gick på salongen... Han satt som ett ljus, lite nervös, lite blyg, men mycket stolt!
 
/Josefine

RSS 2.0