September

Helgerna går lite för fort... Alltid! Elvin kryade på sig ganska snabbt och vi hade en dag hos mina föräldrar, jag hann ta en promenad med Hillevi och sen firade vi min faster som fyllt år. Och idag har vi skrotat här hemma, mellan barnens aktiviteter. Underbara september!
 

/Josefine

Ledig dag

Det bästa beslut inför att börja jobba är helt klart att ha en ledig dag. Det för att jag orka ge järnet på jobbet och sen avsluta veckan med mysdag med barnen innan helgen. Tre fredagar har vi varit i Grötvik. Förra veckan inget undantag. Lite kyligare, men barnen badade sista doppet för i år. Jag kan inte riktigt fatta att september börja lida not sitt slut. Imorgon blir det vilodag, Elvin har inte orkat stå emot förskolebacillerna och det har vi väl nästan väntat på... Skönt att slippa Vabba och strula med jobbet i alla fall!


Balans

Jag försöker fortfarande att landa i den nya vardagen. Försöker räcka till på jobbet, som mamma och gärna som fru och vän också. Det känns verkligen som att det kommer ta ett tag innan det känns hundra. För fortfarande fattas det typ två timmar varje em/kväll. Så mycket som ska hinnas göra efter jobb och hämtning. Jag fortsätter att försöka hitta balans. Septembers sensommarväder gjort allt lite lättare... Underbara eftermiddagar med barnen som jag försökt ta vara på. Kvällsmat i Grötvik och barnen har badat en massa i poolen på baksidan.
 
Sen jag började jobba känns helgerna nästa heliga och vi har som plan att inte boka in för mycket utan att det finns tid att skrota här hemma. Men denna helgen passade jag och M på att åka på kräftskiva i lördags. Spännande att se Mia och Anders utbygge som börja ta form.
 

/Josefine

Sensommar

När man trodde att sommaren var slut... Då kom dessa underbar sensommardagar. Som kommer göra att hösten inte känns allt för lång. En kväll i Grötvik. Vi köpte pizza med oss ut och hade en kväll som jag kommer bära med mig. Barnen skulle inte bada för vi tänkte att det var för kallt. Men barnen tänkte annorlunda. Efter kvällsmaten dröjde ca. 3 minuter. Då var det bara att inse att det får bli bad så mycket de orkade. Suga ur det sista av denna sommar... Extra härligt att vara i Grötvik, platsen som vi älskar.
 
 
/Josefine

Långaryds marknad

Så fullt upp m veckorna nu... Det här med att blogga ligger inte högst upp på prioriteringslistan... Men förra söndagen åkte jag upp för att hämta barnen hos mina föräldrar. Vi hade en fin dag på Långaryds marknad. Med god våfflor, Pippi-teater, ansiktsmålning, ponnyridning, sulkyåkning, fiskedamm och ännu mera ponnyridning. Fin dag!
 

/Josefine
 

Sista sommardagen?

Hemmahelg. Det är denna veckans melodi. Efter nya, tuffare veckor behövs tid för återhämtning. Jag sitter och sorterar bilder i kamera och kan inte riktigt förstå att jag och barnen hade vår sista sommardag i Grötvik förra fredagen. En sådan fin dag och det kändes härligt att pricka in den min lediga dag...
 
/Josefine 
 

RSS 2.0