Ooops!

Efter att ha fixat färdig och lämnat alla uppgifter på skolan bestämde jag mig för att det var helg. En underbar känsla! Började med en mycket mysig lunch på Yoss med systern min. Alltid lika trevligt. Bilr tyvärr inte så ofta när hon bor i Jönköping... Sen skulle vi sätta upp min nya tavla. Ooops! Tavlan välte, kökslampan lossnade och kvar finns ett hål i taket... Tur att jag har en händig man och att Evelina var här så jag inte stressade upp mig och skällde på Marcus. Så som det blev när persiennerna i sovrummet rasade ner på den nya datorn och tagenterna flög åt alla håll. Nejdå, idag behöll jag lugnet! Bra att ha sin syster hos sig ibland!Trevlig helg allihopa, och ta hand om er! 

Hawaiiansk Massage ...Ja, det hade inte varit fel att inleda varje dag med en "Hawaiiansk Massage" på "Kropp och själ"... Helt underbart!
Tack Marcus! Vilken perfekt present!

"Den hawaiianska massagen är en mjuk och helande behandling för hela kroppen. Energierna i kroppen frigörs, spänningar släpper.  Den hawaiianska massagetekniken kallas " Lomi Lomi". Vilket betyder: Den kärleksfulla beröringen mellan hjärta, hand och själ.  Massagen är mjuk och intensiv. Den stimulerar immunförsvaret och cirkulationen, och öppnar energiblockeringar , vilket för många är en underbar smärtlindring. Kroppen får en fysisk och psykisk utrensning samt en djup avslappning och stresslindring!  En upplevelse utöver det vanliga!"

Unna dig en stunds avkopplande massage.

Drömhuset!


Januari, 2011 är tar jag min lärarexamen. Då ska jag börja jobba, bli rik och bygga mitt drömmhus. OK, Marcus kanske kan hjälpa till lite grann...

Klicka för stor bild

I löööv it!

Till systern min...

Vill gratulera min Evelina som klarade sin munta i skolan som hon varit så nervös för. GRATTIS allra käraste syster,

denna låten är för dig! Lyssna och njut. Kram!


...
Måndagmorgon

Ja, ny vecka minsann! Och det började bra. Vaknade 08.24 och kände mig riktigt utvilad. En så underbar känsla! Ska jobba hårt för att det ska bli en bra vecka. Ska tillbaka till skolan imorgon. har ju inte varit där de senaste fyra veckorna, så det ska bli riktigt skoj att träffa alla kompisar igen!

Nej, nu måste jag börja skriva min utvärdering som ska vara klar imorgon... Men först: Här kommer bilderna från årsfesten i lördag. En mycket lyckad kväll!
Kram på er!


L Ö R D A G

Min energi som varit som bortblåst börjar sakta men säkert att komma tillbaka. Det är skönt. Hatar att känna mig som ett vrak. Idag är det ju lördag. Årsfest med fotbollen ikväll och det ska bli riktigt skoj.
Ta had om er!


Selma


 Ikväll kom Selma, Mathilda och Leif på besök. Som hon växer! Nu ä det verkligen inte bara en bebis utan en riktig Selma. Att man kan känna så för något som är så litet. Är rädd att mina och Marcus barn inte kan bli lika söta :) !

Grå...

Hej! Nu var det ett tag sen. Min kära mamma var så snäll så jag fick låna deras dator. Tack! Man blir minsann lite handikappad utan den. Speciellt med tanke på hur mycket det är att göra med skolan... Har varit mycket trött på sistonde. Känner mig grå och tråkig. Försöker hela tiden rycka upp mig, men jag hittar inte orken. Hjälper varken med långa höstpromenader eller att vila. Känner mig ensam, fast jag vet att jag inte är det. Helst av allt vill jag bara lägga mig i sängen, dra upp täcket över huvudet och vakna sådär lagom till jul...

Sunny Sunday!

Hej!

Nu sitter jag hemma i Långaryd och har en dag tillsammans med min kära mamma. Igår var jag och Marcus på lilla Selmas dop. Så stor hon har blivit! En mycket trevlg dag och Mathilda hade bkat sååå många kakor och ALLT var rosa!

Sen på kvällen var jag ute i skogarna med fotbollstjejerna. Mycket trevligt, bara lite trött. Förkyldningen vill inte riktigt ge med sig...

Här kommer bilderna från Göteborg!Underbar höstdag!

Sitter nu på min praktik... Får passa på att använda deras dator på min lilla rast. Min dator är på lagning så jag känner mig lite handikappad...

Visst kan väl hösten vara rätt så underbar? Klar blå himmel och underbara färger. Och så en helt gäng med glada barn. Jag satt just och pratade med ett av dom. Hon undrade vad ett äventyr vad för något. Jag svarade att det är någonting man gör som känns spännande. Hon funderade en stund. "Precis som när jag var på Målkården". Hur söta får dom bli?

Kommer snart bilder från Göteborg!

/Josefine

Sommarminnen...

Kom ju på att det är oktober och då är det redan skönt att drömma sig tillbaka till sommaren...
Sommaren 2008 var faktiskt en riktigt bra sommar... Äntligen fredag!

Nu sitter jag framför min hemska dator. Den ska på lagning på måndag. Den laddar inte längre upp batteriet så plötsligt var den stendöd. Som tur är har systern min en likadan dator så nu sitter jag med hennes batteri och tänker minsann sitta här tills det tar slut! Sen ska batteriet tillbaka till Jönköping, så som du hör är det ingen långvarig lösning... Förstår inte hur jag ska klara mig med tanke på hur mycket det är i skolan, men det får bli många turer till biblioteket...

Första veckan på VFUn är över. Var hemma igår för att vila bort min sega förkyldning och idag mådde jag faktiskt bättre. Vila är nog bästa medicinen! Idag blir det nog en lugn kväll för imorgon sticker jag, Marcus, Evelina och Jonas till Göteborg. Ska bli sååå gött att komma iväg, även om det bara handlar om en hotellnatt. Sen är jag lite avundsjuk på min kära mor som just nu sitter i London. Hade gära bytat plats med henne! Men, men! Göteborg får duga och förhoppningsvis blir det inget regn imorgon så då blir det Liseberg. Har inte varit där på typ tre fyra år, så imorgon lär jag förvandlas till ett barn! SKOJ!


Så ta hand om er... Kommer nog inte bli så många inlägg framöver...

KRAM

RSS 2.0