Hösttermin

Nu är höstterminen igång på riktigt och det känns helt ok. Kanske är jag lite för bra på att vara hemma, vara ledig med barnen. För jag känner aldrig att det "ska bli skönt att börja jobba och komma in i vardagsrutinerna". Känner aldrig att jag har semestrat klart. Men jag trivs på jobbet och älskar att undervisa. Det kommer att bli en bra höst. 


Och jag ska göra allt för att hålla balansen. 

/Josefine 


Bröllop

Tidigare i augusti fick jag och M fick vara med på Victor och Christinas bröllop. Jag älskar bröllop! Man riktigt kan ta på kärleken i luften.
 
 
 
/Josefine
 
 

Tillbaka

Jag har längtat efter att skriva. Så många gånger under denna sommaren har jag velat. Men tiden har inte funnits denna sommar. I början av semestern saknade jag också lite av orken. Ju längre tiden gått, desto svårare har det varit att skriva. Har under veckorna tänkt lägga ner bloggen helt. Men jag känner mig inte riktigt klar. Jag älskar att skriva. Som en hjälp att minnas. Så jag gör ett försök till i höst. För jag vill.
 
 
Denna helg har vi tagit det ganska lugnt med utbygget. Men vi har kört in makadam till det ya bardummet. Och vi hjälplte till hela familjen.
 
/Josefine
 
 
 

RSS 2.0