Vila

Jag fick ett besök på Falkenbergs Strandbad i julklapp av M. Jag tänkte att det tar vi längre fram, typ efter sommaren för just nu känns allt ganska intensivt. Men så upptäckte vi att det var ett minst sagt kort datum på denna upplevelse. Det var bara att boka för att det inte skulle brinna inne. Och efter att ha fixat barnvakt och när vi väl satt i bilen och var på väg var det som att detta break inte kunde kommit mer passande. 
 
Den öppna delen av deras spa var litet. Men eftersom vårt syfte med den eftermiddagen var att återhämta var det alldeles perfekt. Vila, läsa en bra bok, bada, vila lite till och jag lyxade till det med en behandling. Kvällen bjöd på god mat på restaurangen i supermysig miljö. Bästa utsikten! Att sova ostört någon gång om året är nog inte fel. Vi vaknade utvilade och åt en bra hotellfrukost. Det som sen höjde hela vistelsen var deras spapaket - "Ivory". Två timmar med sju olika sparitualer från hela världen, med b la. fotbad, hamam, isskrubb och lerinpackning. 

 Superfint rum med havsutsikt. 
 
Och samma fantastiska utsikt under middagen.
Tack M, det här behövde vi!
 
Sen åkte vi mot Halmstad och besökte tusen butiker som säljer kakel, klinker och ALLT som hör till ett badrum. Då var det skönt att ha barnvakt och vara alldelen utvilad!
 
/Josefine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0