Stillhet

 
En Lucia-helg i stillhetens tecken. I fredags var det Luciafest på Liljas förskola och på vägen hem lussade vi för vår granne och det tyckte Lilja var allra bäst. Hon bjöd på "Lusse Lelle", "Nu är de jul igen" och "En sal på lasarettet". En något sorlig avslutning när den dödssjuka flickan somnar in, men så kan det gå om Lilja får bestämma repetoaren...Terminsavslutning av Liljas minisim på kvällen och sen har vi bara varit hemma. Gjort sådant som ska göras. Att vara hemma en hel helg behövs emellanåt. Handla i lugn och ro. Låta Lilja få leka utan att behöva avbryta. Det är kalas för var och varannan docka och jag och Marcus är bjudna. Vi leker doktor och blir noggrant undersökta. Igår köpte vi en gran som nu står så grön och grann i stugan och Lilja tyckte det var "alldeles magiskt" när vi tände den igår. Elvin tycker om att ligga och kolla på alla ljusen som glimmar. När Lilja somnat kollade jag och M en film vilket var mycket längesen. "Sånger från Manhattan" var mycket mysig och perfekt för en blåsig decemberkväll med bra musik dessutom.
 
/Josefine
 
 

Kommentarer
Postat av: Hillevi

Haha En sal på lasarettet! Vad rolig hon är! Den sjöng vi alltid med morfar när vi var små men han grät alltid på slutet...!

Svar: Ja, den är så sorlig. Lilja har liksom lite hatkärlek till den sången. Vill gärna lyssna och sjunga, men blir mycket allvarsam.
Josefine

2014-12-14 @ 19:30:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0