Midsommarafton

Natten till midsommarafton var Lilja sjuk. Igen. Termometern visade 40,2 så vi trodde inte det skulle bli så mycket firande. Men hon vaknade feberfri, så vi tänkte att vi åker en sväng och ser hur länge vi orkar. Och trots att Lilja inte var riktigt hundra, så blev det en jättetrevlig dag och fin kväll. Midsommar är en så bra högtid, om man bara låter den komma utan krav och förväntningar. Det blev traditionellt firade. Nypotatis, sill, dans runt midsommarstången, lekar, frosseri i jordgubbar och vi avslutade kvällen med grille med många fina vänner.
 

Mycket gå-träning blir det...
 

Midsommartjej!

Tillsammans med fina Ella

Så kul att träffa Ida! Stolt moster till lilla Agnes

Maria och Anders
Kompis!

Systrarna Kinsch
My man!


Dags för dans!

Kul med musik tyckte Lilja.

Lek på det!

 
/Josefine

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Josefine!
Ser ut att ja varit en mysigt midsommar trotts att Lilja inte var helt kry! Signe har just nu tredagarsfebern så hennes tempe låg oxå på 40.2 igår. Det är verkligen jobbigt att se de små liten sjuka, och när tempen når över 40 grader så blir man ännu lite mer orolig även om man vet att barn lätt får hög feber...
Nu till min fråga, var har du köpt din klänning som du hade på midsommar? Den är så himla fin och vi ska på bröllop i september så jag letar förtvivlat efter en långklänning! Ha det bra! / Sara.

Svar: Hej Sara!Kul att du hörde av dig! Nej, inte roligt när de små liven är dåliga...
Jag köpte min klänning på Kreta i en liten butik nu när vi var på semester, så tyvärr går den inte att få tag på här hemma. Hoppas att du hittar någon annan!
kram
Josefine

2013-06-25 @ 19:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0