Mina hemligheter...

I sommar har jag passat på att läsa en hel del pocketböcker, en skön omväxling från all studielitteratur. Så det är inga tunga böcker jag har läst. Många Chick-lit har det blivit och jag bara älskar det. Många läser man igenom, skrattar och gråter och sen lämnar man den. Men den senaste har fått mig at fundera lite. Det handlar om Sophie Kinsellas bok "Mina hemligheter". Vad skulle hända om ALLA dina hemligheter avslöjades??? Och då handlar det inte om att du typ vet att USA ska bomba Moskva, utan det handlar om dina hemligheter. Ens innersta liksom. Vi har dom ju allihop, hur man blev av med oskulden, vad man EGENTLIGEN tycker om kompises nya frisyr och så vidare. Det bästa är väl att vara riktigt ärlig.

Så här kommer mina bekännelser:


- Jag äger ett par riktiga "Bridget Jones"- trosor.
- Jag är mörkrädd. Och då menar jag riktigt mörkrädd. Jag vågar inte gå ut med soporna när det är mörkt för jag VET att    det kan stå en läbbig man i soprummet. Och de nätter som Marcus inte är hemma kollar jag under sängen (fast den är 17 cm. över golvet och inte ens en läskig dvärg hade fått plats).
- Jag är rädd att jag ska dö om jag skulle bli ensam för Marcus betyder allt. Jag kan ju inte ens sova tryggt när jag är ensam!!!
- Jag tycker inte om när folk säger Jossan. Plötsligt känner jag mig som 14 igen och det gillar jag inte.
- Jag är livrädd för stora hundar och hatar därför deras ägare. Prima är den enda hund som jag verkligen gillar.
- Jag drömmer fortfarande om att bli en känd sångerska och att få vara med i "Så ska det låta" och "Allsång på Skansen".
- Jag grät till och med när jag såg "Att göra en pudel".
- Jag har varit bakfull en gång och då kräktes jag på Torelund.
- Jag har haft tankar på att kidnappa Selma (men Mathilda du behöver inte vara orolig, det var bara en tanke och det är för hon är ju så förbaskat söt!)
- Jag handlade på systemet när jag var 19
- Ibland kissar jag samtidigt som jag pratar i telefon.

För att jag är ju jag...


Kommentarer
Postat av: Mathilda

haha!Om du inte kidnappar min dotter så kallar jag dig inte för Jossan nått mer. deal! :)

2008-08-26 @ 16:52:58
URL: http://mathildak.blogg.se/
Postat av: Josefine

OK, deal!

2008-08-27 @ 10:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0