4 år

Igår var det en stor dag i vår familj. Vår lilla Lilja fyllde fyra år. FYRA ÅR!!! Tiden har gått så otroligt snabbt sen hon kom till oss. Vår lilla flicka som ger oss så mycket glädje och kärlek. Och vilken dag vi hade...
 
Vi började med sång och frukost på sängen och därefter en del kalasförberedelser innan alla gäster kom. Eftersom Lilja, Elvin och jag fyller år så tätt har vi insett att vi alltid kommer ha ett gemensamt kalas. Bildbomb kommer här!
Nöjd tjej med nya Madicken-hatten.


Vi pyntade i trädgården och höll alla tummar att regnet skulle hålla sig borta.


Såhär glad blir man när man får en ny cykel och Emil-kläder...
Hamburgare stod på menyn!


Härligt att kunna sitta ute, trots att det blåste kalla vindar. Är det sommar så är det!
 

Äppelmust i nya flaskorna...

Och lite gymnastik efter maten!

Två smidiga recept på desserten. Koladröm med daimgrädde och jordgubbar och supersmarriga chokladbollar med dadlar och kokosolja. Och receptet på en supergod sommarbål med rabarber, fläder och citron hittar ni här.

Gästerna fick stå ut med att sjunga "Ja må du leva" tre gånger.

Elvin var mycket nöjd med jordgubbar, grädde och chokladbollarna fick högsta betyg.

Denna påhittiga gosse... Han lyckades, hela vägen i släpet, gång på gång. Samtidigt som han säger "Pappa säger nej, nej, nej" medans alla gästerna applåderade.

Lilja testade fiskelyckan... Mycket lustigt och kul att det kom en gammal strumpa första försöket!

Alicia och Elvin fiskade också...

Och storkusinerna likaså!
Sen var det dags att prova nya cykeln. Och precis som "Lotta på Bråkmakargatan" hade hon bestämt sig. Hon har länge sagt att hon kan cykla men det är ju inte lätt när man inte har någon riktigt cykel (hon har haft balanscykel i ett år). Marcus höll på pakethållaren i starten och sen gav hon sig iväg. Gladare än någonsin. Ungen kunde verkligen cykla! Som hon har cyklat. Idag tog vi första rundan på över 4 (!) kilometer. Envis som en liten get när hon vill, vår lilla Lilja!
Tack alla som var med och förgyllde Liljas födelsedag. Och extra tack till min mamma och pappa som kom innan kalaset för att hjälpa till och som dessutom fick röja undan efteråt när jag och M åkte på 30-årskalas... Ni är guld värda!
 
/Josefine

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket härligt kalas ni hade!:)

Svar: Ja, det blev en fin dag!
Josefine

2016-07-11 @ 07:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0