Vykort från Östra Stranden

På midsommardagen körde jag och M till stranden för en härlig promenad. Det blåste en hel del, men att andas havsluft ger alltid energi.





/Josefine


Beyonce

Om du inte tittat in klippet innan... Detta är nog det bästa live-framträdandet genom tiderna. Hon kammade hem finpriset på Billboard Award tidigare i vår. När jag såg detta tappade jag hakan. Beyonce. Vilken tjej. Galet bra! När hon kommer till Sverige nästa gång ska jag se henne igen(ska du med då Mia?) Titta och njut av det grymmaste!



Spola fram till typ 2:40 om du inte orkar kolla intervjuerna.

/Josefine


Vykort från Grötvik

Igår direkt efter jobbet körde jag och M till grötvik. Grillad krov, årets bästa jordgubbar, strålande sol och ett dopp innan hemfärd. Grötvik är en härlig plats. Underbart vackert!




/Josefine


Saftkalas

Denna söta lilla saftkaraff fick jag och M av finaste grannarna! Pip Studio är märket och jag älskar det. Samma som vår nya tapet. Tack fina ni!
/Josefine


Midsommardagen 2011!

Midsommardagen var en lugn dag och på kvällen cyklade jag och M till Mia och Anders. En massa trevliga människor, både nya och gamla ansikten. Jag och tjejerna nedan gjorde ett tappert försök att besöka Leffes. Taxi ut, och taxi hem. Så beskiver jag nog det försöket. Herregud vilken kö! När vi väl kom tillbaka till stan och förfesten ebbat ut var kön ganska lång till Mårten. Så jag, M, Anna och Andreas gick istället till McDonalnds. Lika trevligt det =)


Fina Mia och jag (nya favorithalsbandet från Gina - love it)


Emelie, Karolina, Madde


Marcus och David - sjunger alltid lika vackert tillsammans =)

/Josefine


Midsommarafton 2011!

Midsommarafton blev en härlig och trevlig kväll. God knytisbuffé, långbord utomhus (vi trotsade regnskuren)allsång, snaps, kubb, quiz, och slutligen Elinas goda jordgubbscheescake. Mina underbara vänner ger så mycket energi tillbaka. Jag vaknade med ett leende på läpparna. Nu kommer bildbombning från kvällen kommer här!





Lilla Stella blev lite blöt av regnet!




Det vinnande laget i quizet!



Och midsommarens sötaste docka!

/Josefine


Midsommar!

Midsommarafton! Så skönt att sova tills man vaknar. Nu ska det sista städas och fixas här hemma. Ikväll kommer ett par underbara vänner. Grille och kubb! Så får jag se vad som orkas med imorgon.



Bilder från grillkäll för två helger sen!

/Josefine


No Club Monday

I måndags, efter lite psykbryt på det mesta, körde jag tillslut ut till Andrea i Tylösand. Där var det lite förfest till CLUB MONDAY. Jag förljde inte med ut eftersom jag skulle upp och jobba på tisdagen. Men trevligt att träffa tjejerna. Speciellt Andera som varit på resande fot jättelänge.




/Josefine


Najs

I lördags gick jag, M och Anna på stan. Och det är sååå mycket roligare nu när jag inte bor precis i stan. Det blir ju inte lika ofta nuförtiden. Men samtidigt lite farligt när rean i alla butiker pricis startat. Lite som att släppa ut en galen kossa på grönbete... Så det var nog jag som fick med mig fler kassa än Marcus, trots att det var han som skulle shoppa loss! Hur som helt fick två festklänningar följa med mig hem. Titta (och bloggade om dem) när det kom tidigare i vår på hm. Nu blev de mina för 150 kr styck! Det är josefinesmelodi!




/Josefine


Funny Fanny!

Igår kväll gratulerade jag Fanny som tagit studenten! Fast igår var hon inte såhär grön utan vita och fin i sin studentmössa. Tyckte bara att hon såg för härlig ut på facebook!

 
Grattis!

/Josefine


Helg!



I går efter jobbet kom Anna med bussen. Pirates-bio och pizza på Capri! Idag tog vi tre oss en riktigt härlig sovmorgon, en rejäl frulle och nu ska vi shoppa loss i stan.

Och i dag är det ingen vanlig dag för det är min och Marcus 8-årsdag! HURRA för oss!

/Josefine


Magisk vacker!

!Som jag berättade för er, så fotade jag fina Karolina på hennes studentbal förra söndagen. Hon var sötare än någonsin. En sån skönhet! Och hennes klänning var magisk! Här kommer lite bilder:







/Josefine


Inspiration from Barcelona



Onsdag

Igår när jag kom hem ville jag bara dra ner rullgardinen. Krypa ner i sängen. Inte prata med någon. Bara sova. Jättelänge! Men nej. Så kan jag inte leva ju. Istället bestämde jag mig för att joina mina fina gamla jobbakompisar på Lindex. Citypub med quiz och en riktigt god buffé. Tack för ni bjöd med mig! Lax med pesto, ceasarsallad, gratinerade tomater med gorgonzola, pizzaslice med parmesan och salami, pastasallad med sparris och örtmarinerad kycklingfillé. Hmmm, ja, tror det var allt. Jag var inte hungrig när jag kom hem! Dessutom kom vi på andra plats i quizet vilket resulterade i kaffe, the och goda chokladpraliner som avrundade kvällen ännu bättre... Men på väg till bilen fann jag ett farligt fint tjejgäng på Bull's. Lite häng där innan jag var tvungen att bege mig hem till sängen eftersom klockan väckte mig tidigt idag. Jag längtar efter min semester!



/Josefine


Erik

Festligheterna bara fortsätter. Igår var det en stor dag. Erik fyllde 10 år. Grattiskram!



/Josefine


Elton

Det räclte inte med student och 1-årsfirande. För i söndag var det dop för Johanna och Jonas Elton. Jag sjöng för den lille prinsen. Dop och bröllop är de roligaste spelningarna!





/Josefine


Charlie 1 år!

Det var inte bara Julia som firades denna helgen. Lille Charlie fyllde 1 år och vi fick den äran att säga grattis! Som han har växt. Han kan ju nästan gå. Söööööt!





/Josefine


Student!

Bildbombning från fredagens studentfirande kommer... HÄR!!!:


En glad Julia...


Syskonen


En glad Maya


Stolt storebror


Hela familjen


Mina snygga kusiner


Student kusinerna blev gladast för kycklingrullen!


Julia med sin "extramamma och extrapappa"


Skål för Julia!


Jag och den sötaste Maya


Matilda och Henriks lilla Tuva sov så gott!


Tack Julia och familjen Gullberg för ett toppenkalas!

/Josefine


JULIA

Trots värsta smärtan på länge så hade jag en trevlig fredag. Studentfirade är alltid så kul! Efter att Mia fixat mitt hår och en titt på studenttåget så mötte vi upp Gullbergs i parken. Julia var den finaste studenten av dom alla. Som hon har fått käpma! Men nu är det klart Julia. Nu kan du äntligen bara få vara med lilla Maya!
STOR GRATTISKRAM!



/Josefine


Studentdagen!

Tack vare snälla kollegor fick jag möjlighet att kompa hela dagen idag. Och det behvövde jag, tro mig! Jag sov som en stock till nästan halv 10. Underbart att vakna totalt utvilad. Och idag måste jag vara pigg! Tre härliga stundeter ska firas. Först kusinerna Simon och Adam och sen ska det kalasas hos världens bästa Julia! Det ska bli tevligt att träffa alla hemhemma i Långaryd!


Jag och lillasyster Julia!

Nu ska jag packa och fixa mig det sista. Norre Park nästa!

/Josefine


Miss Li och Mia

Denna våren har varit lite av en uppförsbacke. Minst sagt. Nu har inflammationen spridit sig till andra leder i kroppen som aldrig tidigare varit drabbade. Just nu är det lederna runt bröstkorgen och nyckelbenet som är inflammerade. Men jag kämpar på! I går testade jag akupunktur för första gången. Det var en spännande upplevelse. Jag känner att jag måste prova allt! Något kanske ändå kan hjälpa. Jag vet att det inte botar men i alla fall lindra. Denna vecka har jag i alla fall haft en positiv känsla i kroppen. Läste i en tidning att Miss Li nästa har liknande diagnos som jag. Det hade jag ingen aning om. Reportaget inspirerade verkligen mig! Känns skönt att veta att det finns andra där ute med samma värk, att inte alla reumatiker är 70+.



Min positiva inställning fick en extra skjuts idag när jag och Mia träffades på Galgberget. Det var inte den snabbaste promenaden, men jag måste röra mig! Och med Mia vid min sida kändes det oväntat lätt. Tack för all positiv energi du ger mig!

/Josefine


Coolingar!

Och i lördags kom Nissalund på en snabbfika här i röran. Och visst var bröderna coola!



/Josefine


Pip Studio



Då var köket sågott som klart... Bara städning och lite annat fix innan det kan invigas på riktigt. Efter att ha surfat och åkt runt för att hitta en tapet som ger lite färg i köket blev jag så superglad när jag såg att inredningsmärket Pip Studio även har tapeter. Efter övervägande med M så kom vi fram att den ljusblå mönstrade kommer passa fint! Jag klickade hem den idag från inreda.com (därifrån kommer bilderna). Jag väntar på paketet med spänning!

 

/Josefine


Gipsdamm och bråte

I går kväll fick jag och Marcus lägga ner våra planer att hinna till Långaryd för lite byafest... Vi var tvungna att jobba vidare. Men för att socialisera oss en liten stund så ringde vi hit våra underbara grannar. Pizza och lite skitsnack och sen orkade jag och M jobba ett par timmar till... Och idag - återigen en heldag i köket. Men nu börjar vi se resultat! Det kommer att bli superfint. Bilder kommer! Kom precis hem från en promenad med dessa två sötar tjejer...



/Josefine


Grille!



I lördags hade vi båda jobbat och fixat i köket hela dagen. Då var det extra gott med en riktig grille-kvällsmat! Grillad kalkonfillé och en sallad på solrosskott, körsbärstomater och chevréost toppad med honung och chilliflingor var nog favoriterna!



/Josefine


En bal på slottet...

Idag ska jag fota fina Karolina som ska på sin examensbal. För fem år sen var det jag! Fantastiskt, underbart och ett minne för livet. Och jag såg ut såhär:



/Josefine


MIALINDA

I går kväll, efter röj i köket och spelning i Färgaryd, tog jag mig en paus. Uteserveringen med Mia och Linda för att fira Linda som fyllde år förra veckan. Vi började med italienska mozzarella-pizzor på Venizia. Och dom kan jag verkligen rekommendera. Farligt goda! Efter att ha lapat i oss lite sol gick vi och köpte glass som vi smaskade i oss på Stora Torg. Jag och Linda gick vidare till Bull's uteservering som måste ha världens godaste rosévin! Där träffade vi lillebror. Och Hanna, Madde och Jenny innan jag trampade hem. Supertrevlig kväll. Såklart. Det är ju sommar i världens bästa sommarstad...





Tyckte bara lite synd om Marcus som fortfarande höll på att kakla när jag kom hem vid halv-12-tiden...

/Josefine


Härlig ledig torsdag...

spenderades på Bull's med hela familjen efter att ha röjt hela dagen i köket. Sommar!





/Josefine


Inspiration from Barcelona

5 lediga dagar! När hände det senast??? Helt underbart. Det är mycket fix som står på schemat och en spelning. Men jag hoppas det blir en del någon sovmorgon och vila. Ikväll ska jag träffa mor och syster Evelina. Mysigt ska det bli!

Och jag hoppas på shortssväder hela långhelgen...



/Josefine


RSS 2.0