Djerba!



Ja, då var vi hemma efter en magisk vecka på Djerba. Vi hade gärna stannat några dagar till! Allt har varit toppen. Boendet, maten och vädret. Men allra bäst under resan var den fantastiska stranden vi tillbringade dagarna på och vår safari-tur ut i Sahara. Stranden slog faktiskt en hel del av stränderna i Thailand. Vit sand och kristallklart vatten och runt 26-27 grader! Tvådagars-trippen bjöd på ett riktigt äventyr: jeepsafari i sanddynorna, besök hemma hos männsikor som fortfarande bodde i grottor, kameltur i solnedgången och sen en natt under stjärnorna. Ett minne för livet!

Vi har hunnit rå om varandra, många salta pussar ha det blivit. Mycket kärlek! Vi har även slagit rekord i att äta vattenmelon. Sen tillhör jag inte dom som likt korvarna på Statoil ligger och pressar i solen. Det har faktiskt nästa varit för varmt för det. Istället har jag mest legat under parasollet, njutit och läst bra böcker och druckit öl. Så särskilt brun är jag inte. 

Och så har jag lärt mig knyta "Sahara-turban". Jag har nog inte tidigare förstått vad turbaner fyller för funktion. Men när det är 50 grader och solen står i zenit var min fina vita turban ett måste!

Som vanligt packar jag ju med mig alldeles för mycket kläder. Med bästa plagget på resan var helt klart min turkosa strandtunika som jag fyndade på Lindex-rean för 50 kronor. Perfekt att slänga på sig när det var dags för lunch och när solen var som starkast.

SE UPP, HÄR KOMMER BILDBOMBNING!

















/Josefine


It´s time for Africa!

Nu ska mitt batteri laddas för fullt så jag orkar med sista termin på högskolan. Så nu sticker jag och M till varmare breddgrader. Och det känns alldeles... alldeles underbart! Vi ses om en vecka.



/Josefine


Frida + Emil = sant

Igår kom tillslut dagen som vi så många längtat efter. Frida och Emils bröllop var helt fantastiskt. Som en saga. Frida var vackrare än någonsin och Emil var så stilig så. Efter vigsels i kyrkan åkte vi till Ekenäs för att skåla innan bröllopsfesten. Tack och lov höll regnet sig borta precis just då. Lite bus på Tyresmo hann vi också med. I Nyaps Bygdegård började kalaset. En underbar buffé "från egen gård", fina tal, spex och bröllopstårta. Efter bröllopsvalsen bjöd Frida och Emil på en dansshow som jag hoppas snart kommer ut på Youtube. Hatten av för er! Mina superklackar fick bytas ut vid ett-tiden så vi kunde dansa några timmar till. Fullt ös!

TACH HERR OCH FRU AXELSSON FÖR ETT OFÖRGLÖMLIGT BRÖLLOP!




Tärna Amanda och Bestman Andreas

Bröllopsskål i Ekenäs:

Systrarna Haraldsson





Bröllopsfest:



 
Dags för dans!:










/Josefine


Me & M





/Josefine


Weddingoutfit



Klänning: VILA
Skor: HM
Smycken: Ewa Larsson by Lindex


Guldlock

Igår startade jag dagen hos Jennie som fixade mitt hår. Och fint blev det! Lockarna och uppsättningen höll hela kvällen, trots det fuktiga vädret.




/Guldlock!


Wedding!

Snart hörs bröllopsklockorna ringa... Och det ska bli sååå kul! Imorgon är du en Fru Axelsson lilla Frida!


Äntligen ska jag få dra på mig min marrängklänning från VILA!


Och presenten blev supersöt!

/Josefine


arg och glad

12783 "jag lägger kvittot i påsen".
58342 galgade bh:ar.
9652 "ja, det är röd prislapp som gäller".

Det har blivit många timmar på Lindex denna sommaren. Men jag trivs minsann fortfarnade lika bra. Det beror på mina goa jobbakompisar. Idag är sista dagen jag ska kila iväg till jobbet för denna sommaren. Och visst ska det bli lite skönt med semester... Men ett hett tips är att kolla in höstens nyheter. Det är mycket snyggt i Lindex-butikerna just nu!

Black Collection

Och en liten parentes. Jag blev lite arg när jag fick veta att mina skattepengar går till att betala Sven Otto Littorins fallskärm på 120 000 i månaden i ett år (ca. 1,4 miljoner) för att han har avgått- för att han är en usel, äcklig sexköpare. Kom igen. Lägg pengarna på något vettigt för fan!

Men jag är lite glad också... Mina 14 dagarns detox är slut och det känns härligt. Bra jobbat Josefine! Min kropp känns riktigt bra och stark.

/Josefine


Hallonen!

Klart att jag hunnit med promenad i skogen också, med M, mor och far. Pappa visade alla sin träd, men jag kunde inte låyta bli utan åt mest vildhallon. Otroligt gott!



/Josefine


Månad nr. 8

Augusti är en rätt så bra månad tycker jag. Det är lite lugnare och det kan behövas, tempot man håller i juli orkar man ju inte hur länge som helst. Efter min spelning förra lördagen cyklade jag och M till fina Tyresmo där vi grillade med goda vänner (om 5 år öppnar vi det helmiga kuvertet kära vänner!).




Bilder från fridaemil

/Josefine


Evelina

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Evelinas 25-årdag! HURRA HURRA HURRAAAA!



/Josefine


Fläta!

Idag startade dagen med en tur runt Nissan med Hanna. Och fler turer lär det bli i höst. Den bästa starten på dagen! Sen har snälla Hanna provfixat olika uppsättningar med min stora kaluffs inför lördag. Och nu har jag nog bestämt mig... Det blir nånting liknande det här:



bild från LINA DI MODA

/Josefine


Helg

En underbar helg. Biomys (Inception) ifredags med M. Besök i Slättåkra igår för att fira fina Mathilda. Tjuvlyssning på Roxette hos Evelina på kvällen. Uteservering och Mårtensson med M, Mia, Anders och Emelie på natten. Idag kalasade vi hela familjen hos Evelina. Småkusinerna ger alltid energi! Lugn och skön helg... Och nu väntar en lugnare vecka. Skönt!




Besök på "sjörövarbåt"



Stor grattiskram på Mathildas dag!

/Josefine


Höstmode

Det är lite konstigt tycker jag. För jag vill inte att sommaren ska vara slut. Jag vill fortfarade ha några dagar på stranden att se fram emot. Men nu har faktiskt en liten längtan börjat smyga sig på. Jag börjar bli sugen på en lite tjockare tröja, heltäckade legging och en varm kopp te. Men det beror nog på allt fint höstmode som börjar fylla butikerna. På Lindex är höstkollektionen riktigt spännande. Igår kunde jag inte hålla mig längre och köpte hem en tunnstickad tröja och lite annat smått och gott. Höstmodet i år bjuder på inspiration från skogen och storstaden. Motsatserna i modet mixas och matchas - matt ytor mot blankt, mönster mot mönster - volym och kroppsnära. Det kommer att bli en snygg höst! Samtidigt som jag vill ta på mig det nya på en gång vill jag hänga in plaggen i garderoben ett tag och få lite mera solenergi innan den långa hösten tar över.


Tröja 349:-                               Leggings 199:-


Leggings med skinndetaljer 199:-                                Topp 149:-

/Josefine


MAGKILL!

Nu har det äntligen kommit: mina foton och film från fallskämshoppet. Det killar i magen när jag ser på dom. Kan inte fatta att jag har hoppat. Det känns som en dröm. Helt sjukt makalöst. Jag hoppas och tror att jag kommer att hoppa någon mer gång. För den känslan och den kicken vill jag uppleva fler gånger!






/Josefine


Nissalund

Förra veckan hälsade jag och M på alla gobitar på Nissalund. En fin sommardag och extra kul var att lilla Selma var på besök. Och bara så ni vet kommer inte Mathilda få varken en pojkbebis eller flickbebis, utan "en helt vanlig bebis". Såklart!


Sessan och Anna


Min nya kjol som jag gillar massor


Kill i magen!


Bröderna tog en fisketur

/Josefine


Release me...

På Jessicas begäran kommer en av låtarna från i lördags. M förstod sig inte riktigt på min nya kamera... Ni får hålla huvudet på sne helt enkelt!



/Josefine


Nånting blått och nåt randigt...

Min dåliga uppdatering har gjort att jag inte hunnit visa alla mina härliga reafynd. Idag hade jag på mig dessa strumpbyxor som blev mina för hela 14:50! På Lindex? Jajjamän!



/Josefine


HM

Jag kan inte minnas senast som jag beställde från hm-katalogen. Varje gång den dimper ner i brevlådan blir man glad och sen när man snabbt bläddrat igenom den känns det som om inget var nytt. Men årets höstkatalog kändes ny och fräsch. Jag blev rent av lite sugen på hösten. Divideds sidor kändes som "dagens outfit". Me like! Ny kofta, nya ringar och ny väska (som jag hoppas kommer innen bröllopet) ska bli mitt!





/Josefine


Dejt!

Igår stannade jag hemhemma i Långaryd. Morgonpromenad med en massa vildhallon, fika hos mormor och morfar och sen en härlig eftermiddag i Bexet hos Mia. Hon var så snäll och fixade min utväxt och jag tror det blev superbra. Finfin till bröllopet.
Idag är det tisdag. Förra tisdagen var jag och M på dejt. Först middag på Fridolfs på en mysig innergård - alltid lika gott! Och sen blev det bio "Knight and day".




Denna veckan jobbar jag inte 10 timmar varje dag som förra veckan, så nu kommer här att uppdateras flitigare!

Men nu jobbet!

/Josefine


Utan dina andetag - sommarmusik

Imorgon är det jag som står för sommarmusiken i Färgaryds kyrka. Klockan 18:00 är starttiden och det är självklart alldeles gratis. Då bjuder jag på mina favoritlåtar Det vore kul om du kunde komma!



/Josefine


Onsdag

I onsdags efter jobbet överraskade M med en packad picknick-korg och en alldeles ny grill. Grötvik blev det! Hillevi kom och det blev en riktigt mysig kväll! Sommaren är INTE slut än!




/Josefine


Måndag utan club monday

I måndags var jag trött efter jobbet. Men det var så längesen jag träffade tjejerna så jag beslöt mig i alla fall för att joina på förfesten hos Andrea.



blid från Hannapanna!

/Josefine


"Min bästa möhippa, ever!"



Kidnappning. Brandbil. Bonde. Champagnefrukost. Smörgåstårta. Cykeltur. Standardmjölk. Konsumtorget. Utmaningar. Ärta i rumpan. Ahlgrens bilar. Koröv. Busstur. Kärlekstest. Ästad Gård. Rida tjur. Frågesport. Hinderbana. Skottkärre-race. Skratt. Lerbad. Barbie. Fläskfilégryta. Vin. Ännu mer vin. Galen busstur. Sexquiz. Pia-Mia. Kissepaus. Sigges Loge. Arvingarna. Bugg. Korv. Sova...

Det var bara några ord som beskriver min underbara Fridas möhippa, som enligt henne själv var hennes "bästa möhippa ever". Och det är bara att konstatera att denna möhippan blir svårslagen!











Tack  alla som hjälpte till att förgylla Fridas dag! Jag hoppas att ni hade lika roligt som jag.
Och till alla tjejer som hittat hit - jag sätter ihop skivan nästa vecka!

/Josefine



RSS 2.0