Är det någon där???

Varje dag är det en massa människor som läser min blogg. Det som är riktigt roligt är att det blir fler och fler hela tiden! Inte som Blondinbellas, men ändå! Det som är mindre roligt är att jag inte har en aning om vilka som läser mina inlägg. Så om ni känner för det hade ni gärna fått skriva några kommentarer för det hade varit superskoj att veta vilka som har hittat hit!

Kram


Freeedag!

Yes, nu är det helg, eller jag jobbar imorgon men det ska bli riktigt skoj. Sen nästa vecka börjar allvaret med sjut mycket plugg för det är dags för hemtenta och så blir det en hel del jobb. Bara att köra på så det ryker!
Det som är så bra är att vi inte har några direkta planer inför helgen och den känslan kan vara sååå underbar! Jag gissar att det blir en helg med tid för att ladda batterierna. Ganska tråkigt inlägg men så är det ibland. Skönt i alla fall att Hanna har kommit hem från sjukhuset!
Nej, nu ska jag slita mig från soffan och ta dagens promenad! MEN VAR ÄR SOLEN??? Längrat till sommaren...




Ta hand om er!

Sova middag...

Klockan är bara två och jag har hunnit med så mycket att jag misann hinner sova lite middag!

09:00 - Långpromenad med Emmy
11:00 - Hälsade på Hanna på Sjukhuset igen med Ida och Johanna
12:00 - Lunch med Hillevi på Plaka

Perfekt! Ska bara hinna läsa lite och sen är jag helnöjd.

Jävla hundägare!!!

När jag var liten hade vi en söt jakthund som hette Fia. Hon var lydig och lagom liten. Tyvärr hade hon epilepsi och fick en del rätt läskiga anfall. Men hon var snäll. Och så belv hon påkörd och dog. När det var dags för nästa hund blev det en Millie. Också inte så stor. Men hon hade en form av hund-ADHD vilket resulterade att hon alltid var valp. När hon skulle leta rådjur letade hon en liten stund och sen kom hon tillbaka till pappa med en pinne. Snäll men trög. Efter ett tag blev hon konstig och rädd för allt, för broar, små kalvar och människor. Kanske hörde det ihop med ADHD:n men i vilket fall fick vi avliva henne eftersom hon var psykiskt sjuk. Våra hundar har jag såklart tyckt om men jag är inte född till en hundälskare. Dessutom har jag som vuxen utvecklat någon form av hundfobi när det gäller medelstora och stoora hundar. Det är som dom viskar till mig: passa dig för annars biter jag! Speciellt schäfrar och sånna kampmodellerna... För att inte tala om dom som är typ stora som en ponny och ser ut som kalvar. Dom senaste dagarna är det någon jävla hundägare som fikar på Espresso House och binder eller rättare sagt lägger kopplet vid min grind. Och så är det såklart en stooor kamphund. - Grrrr, säger han till mig. Jag måste ju passera eftersom jag inte har någon annan väg in. Hjärtat börja klappa hårt och jag börja rabbla ett mantra: -Jag är inte rädd, jag blir inte attackerad... Försiktigt knappar jag in koden och det känns som jag gör inbrott i mitt eget hem eftersom den där vakthunden följer alla mina rörelser. - Grrr! Tillslut kommer jag förbi: -Jag är inte rädd, jag blir inte attackerad... Snabbt stänger jag järngrinen bakom mig och pustar ut. Så om det är någon hundägare som läser detta inlägg vill jag med detta förklara att alla älskar inte hundar. Man kan vara rädd, riktigt rädd!




- Jag är inte rädd, jag blir inte attackerad...

Blindtarm och bastu

Påväg till sjukhuset för att hälsa på Hanna. Inte roligt att ligga där! Varför föds man med en blindtarm när den ändå inte gör någon nytta??? Sen tänkte jag simma lite på Nautilus. Säger ju alltid jag ska göra det oftare, men det bli sällan av. Sanningen är det att jag egentligen mest är sugen på en bastu!
KRAM

Vårlängtan



Nu vill jag ha vååår!
Hänga in vinterjackan längst in i garderoben.
Cykla till skolan i ballerinaskor.
Att faktiskt se solen.
Vårlängtan...

21:29

Ett tips är att åka och storhandla på kvällen. Sent, när ingen annan är där. Kom precis hem därifrån efter att ha gått och strosat i nästan en timme. Ingen stress. Jag hade tid att läsa på förpackningarna. Jag menar, hur ska man veta vilket som är bäst, krossat eller helt bovete och vad är det egentligen i ajva relish? Fyllde både kyl och skafferi utan att glömma något. Uuunderbar känsla. Så handla på Maxi efter kl åtta är dagens hetaste tips!

Trevlig måndag!

Har varit i skolan på morgonen. Perfekt att ha det tidigt så är retsen av dagen ledig. Eller ledig och ledig. Alla böcker kom från bokus idag så visst finns det många hundra sidor att läsa, men inte idag. För nu ska jag äta middag och sen ska jag och Hanna ut och gå en sväng! Trevlig måndag helt enkelt!


50-årskalas

Det blev en helhelg i Långaryd. Började med att fira Lilla Lova och sen var det pappas tur att firas. Käre Pappa som fyllde 50. Mycket trevligt kalas med god mat, dom sötaste kusinerna och så tändsticksleken som är ett av alla galna inslag när min familj träffas. En mycket trevlig helg. Jag är snart utvilad efter veckans influensa! Gick en promenad med Johanna idag så visst börjar kroppen rätta till sig!

Kram


GRATTIS TILL ER BÅDA!

Hakuna Matata.. NOOOT!

Pratade precis med Ida som berättade all klassfesten igår hade varit jättetrevlig och dom hade sminkat sig tillsammans och ätit pizza och skrattat och festat och dansat och ätit nattamat och SOVIT ÖVER... När jag låg hemma och snorade. Börjar ju fan få liggsår! Lite bitter är jag...

soffan

Det är soffan som gäller idag också... Inte lika skyhög feber, men fortfarande helt orkeslös. Så det blir ingen klassfest ikväll. Tråkigt! Inget annat att rapportera mer än att honungen börja ta slut och att jag börja bli sådär härligt röd om näsan som man blir när man snyter sig en gång i kvarten. Måste vila...

Neeej...

Efter en timma på jourcentralen kom jag hem utan penicillin. Ögonen och näsan rinner, halsen gör sjukt ont och termometen stannade nu på 39,7... Blir nog ingen fest imorgon. Känner mig som Madicken när hon missar sin första klassresa.. Neeeej...

39

Fan, nu pekar termometen på 39... Känns som om klassfesten imorgon är hotad... FAAAAAN

Vad fan händer???

Jag är ALDRIG sjuk (bortsett från min värk). Men nu har jag inte varit riktigt frisk sen praktiken i oktober! I förgår började halsen att kännas som ett rivjärn och i natt låg jag uppe till halv fyra. Kollade på diverser olika serier för att jag inte kunde sova för att det gjorde så sjuuukt ont och jag frös/svettades om vartannat... Kan inte äta annat än 1000 koppar honungste. Hatar att gnälla men jag är trött på att  vara trött.
Soffan håller ju på att bli utsliten!
Dags att gå till apoteket och köpa dom där halstabletterna som dom gör reklam för. Jag hoppas att dom hjälper.


Godstart.se

Godstart.se | Byt startsida - gör världen bättre

Gör som jag, Emmy och många andra och byt din startsida till godstart.se.
Genom att göra detta hjälper du till med insamling till valfri organistation.
Du betalar inte en krona, utan det sköter annonsörerna.
Idag har jag samlat ihop 9,50 utan att egentligen göra någonting!
BYT NU!

Söndagsmorgon

Att inte ställa någon klocka...
En god frallefrukost till "The Notebook".
Vilken uuuunderbar morgon!
Och så var det ju det här med kyssar i ösregn...


FREDAGEN

Började helgen med avslutning på Lekridh- inriktningen.
Bandyturnering i hallen - förfest hos mig - middag i Trade Center -
mellanfest hos mig - Morfars - Bond. Riktigt trevlig kväll!





Ja, en fin kväll! Men här är kvällen bästa: Kursansvarige Lars släppte loss!




Slut på lekridh...

Idag hade vi examination i bollspel. Guud vad det känns rätt ibland! Men nu är det slut på det roliga. Kursen "Lek-rörelse-idrott-hälsa" är nu slut och på måndag är det dags för ny termin. En tyngre kurs som inte har några roliga praktiska pass... Men innan dess är det avslutningsfest imorgon med alla nya, goa vänner! Ska blir riktigt skoj. Tack och lov läser både Ida, Hanna och Johanna samma kurs som jag. Så vi kommer minsann fortsätta hänga ett tag till! Fast inte i kanot...





Herregud tjejer! Måste ta rejält med bilder imoron så vi har lite färskare foton på oss!
Vi har minsann festat alldeles för dåligt! Vi är ju ändå studenter...

Tjugonde dag Knut!

Yes, det är slut på julen idag. Konstigt att det är så roligt att plocka fram allt julpynt och samtidigt så skönt när allt ska bort! Granen åkte ut igår och nu är det bara stjärnan kvar. Så nu har jag fixat till bloggen så att den inte är julig längre!

Värk

En skitdag! Jag är så trött, så trött. Min värk i helgen har gjort att jag inte inte fått sova som jag behöver. Min medicin brukar ta bort smärtan men inatt var det värre än på länge. Vad gör man när kroppen inte vill? Jag har en hemsk fobi för sprutor och nålar men jag är alltid mentalt inställd på blodprov. Men idag sa min läkare att jag skulle få en kortisonspruta, så jag hann inte förbereda mig. Han tryckte en penna runt min bäckenled och där det gjorde mest ont stack han in nålen. Fy fan! Tack och lov kom det en sjuksköterska som ville hålla mig i handen. Men som jag grät... Förvandlades till en liten flicka... Men nu är det skönt för det var bedövning i sprutan så nu har jag ingen känsel, alltså ingen smärta. Sen håller jag alla tummar för att kortsonet ska fungera när bedövningen släpper! Jag brukar inte klaga, men nu är jag så jävla trött på det här.


Mästerverk!

Vissa fimer SKA man se på bio och Australia är en av dem. Vilket mästerverk! Kanske blev den extra bra eftersom jag faktiskt inte hade några förväntningar. Underbart filmat och Nicole Kidman spelade fantastiskt liksom den lille killen. Och så är det något visst med kyssar i ösregn...



_________________________Fem solar!!___________________________


Efter bion gick åt vi en supergod kvällsmat med min mor och far på Fridolfs. Smaskens!
Snart blir det att köra till Spenshult för läkarbesök som bara måste göras. Men inte blir jag bättre för det! Är det inte konstigt att man kan åka till månen men inte göra mitt skelett friskt???


Helsingborg och spelkväll

I lördags åkte jag om Marcus till Helsingborg för Marcus skulle köpa mc-kläder. Sen åt vi på min favoritrestaurang Mezo. Herregud så gott! Så ska ni till Helsingborg är det lunch på Södra storgatan 3 som gäller. På kvällen kom Mia och Anders till oss och spelade spel. En jättemysig lördagskväll. Absolut Överens är riktigt skoj!


Efter regn...

Igår var en helvetesdag. En sådan dag när tårarna aldrig tar slut. Men idag är det fredag och efter regn kommer... ett VG på examination nummer 3! Kunde inte komma mer lägligt. Ikväll blir det Let's dance, pizza och vin. Because I'm worth it!

Snö, slask och skoproblem...

Är nyss hemkommen efter en förmiddag på isaen i Oskarström. Som det snöade! Inte lätt att åka men en decimeter snö. Nu har fötterna tinat och det känns onödigt med snö som genast förvandlas till en bajsbrun slasksörja. Då kommer nästa problem: Vad är mina viterskor? Förra vintern behövdes dom ju inte men nu ska jag ut på stan och fika och då fungerar det minsann inte med converse...



Nu håller jag tummarna för min lilla mamma som ligger på operationsbordet! Jag ser inte fram emot kommande åderbrock!

GRAMMIS 08



Funderingar efter galan:
- Inga direkta överraskningar bland vinnarna
- Veronica Maggio borde vunnit för bästa album
- Robyn är alltid bäst på scen
- Esbjörn Svensson trio utan Esbjörn: jag grät!
- Carolina Gynning piggar upp?!
- Lite "haha" åt Amanda Jensen...
- Grattis Kleerup!
- Gry hade snyggast skor

Är med i tävlingen om en ny header!
http://www.sexandthecitty.blogg.se

Fotbollsångerst...

Nyss hemkommen efter spelningen i Oskarström. Det gick fint men det var tyvärr inte så mycket folk. Tur för mig att jag har en egen fan-club som var där! Sen var jag tvungen att ringa till vår nye fotbollstränare och säga att jag inte kommer fortsätta i laget. Ett besut som jag har grubblat mycket över ända sen i höstas. Jag är expert på att grubbla! Stackars Marcus har ju hål i huvudet efter att få lyssna på mina utlägg med för- och nackdelar med allt. Han säger att det är ju tur att jag inte ska bli politiker och det ligger väl nåt i det! I vilket fall känns det som jag fattat rätt beslut med fotbollen. Ska man göra något ska man göra det med hela hjärtat och framför allt ha tid att genomföra det. Jag känner verkligen att skolan och allt jobb kommer ta så pass mycket tid att fotboll tre dagar i veckan kommer bli för mycket.. Det kommer kännas mer jobbigt än kul... Ni hör, jag måste sluta älta! I vilket fall var förra årets säsong i Torup/Rydö toppen! Framför allt bevisade jag för mig själv att jag faktiskt kunde genomföra en säsong trots min värk. Och faktiskt hålla nollan ett par matcher! Jag kommer att sakna det! Kanske blir en till come-back när jag har lite mer tid...


God natt! Och jag hoppas jag somnar utan grubbel!

Allt flyter

Åh, jag bara njuter av min ledighet! Jag gör ingenting och det är så skönt! Känner mig piggare och jag hoppas att halsen är hel och fin imorgon för då är det spelning i Oskarström. Kl 18 om ni vill lyssna! Om ni föredrar en bio framför högmässa rekomenderar jag Allt flyter"¨ i vintermörkret. Trevlig film och jag skrattade högt!

Allt flyter

Snor, slem och solsken...

2009 är här. Festen i Långaryd var toppen! Bästa festen på länge.
God mat, gott vin, mycket dans och alla stod på benen hela kvällen!
Synd bara att tiden gick så fruktansvärt snabbt.
Hann ju knappt få på allt smink och glitter innan det var dags att tvätta bort det igen!
Precis som en perfekt nyårsnatt ska vara!


Nyårsdagen var helt underbar! Isen på Nyarpasjön var som en spegel så det blev
många varv runt sjön och korvgrillning. Precis som när jag var liten.




Idag började jag och Marcus dagen med en mysfrukost hos lilla Selma.
Jag kan inte få nog av den lilla prinsessan!
Nu ska jag försöka vila bort mitt halsont och förkyldning.
Har spelning på tisdag så det MÅSTE försvinna tills dess.

NJUT AV SOLEN!

RSS 2.0