Lördags-pics!

Japp, här kommer bilderna som får beskriva min underbara lördagkväll!


Finaste födelsedagsbarnet och en mycket glad Josefine


Bästa trion!



Tess och Linda


Jajjamen, Jocke P var på G och så träffade vi Stefan i dimman.



Dans, dans och mera dans och kul att  träffa Jonas och grattis till mc-kortet!



Tack alla för en toppenkväll!

/Josefine


Finaste!

Igår var Mia och Anders på besök. Och det blir alltid så mycket skratt! Jag tycker verkligen snart att ni ska flytta hemåt så jag slipper längta så fasligt mycket... I vilket fall var kvällen igår en riktigt höjdare. Vi firade finaste Linda som fyllt år med dunder och brak! Sen blev det komplett utgång med dans på ett dimmigt Morfars och sen vidare till Mårtensson där vi körde järnet tills dess att värmen och köttmarknaden satte igång som mest efter halv tre. Mjölk och cheesburgare och jag somnade med ett stort leende på läpparna. För jag var så nöjd. Och så var jag extra glad för det var inte bara Linda som fick paket igår... Kommer ni ihåg den där spetsjackan i mc-modell som jag tjatat om i flera månader som varkligen inte har gått att få tag på? Vilka hade hittat den och köpt till mig i lite tidig födelsedagspresent om inte finaste och bästaste vännerna Linda och Mia. Jag blev så glad att jag nästan började gråta. Anders tyckte jag var lite töntig, men det bjuder jag på! Bättre present hade nog inte gått att hitta. Nu har jag en jacka som garanterat kommer att användas mycket flititgt i sommar. TACK!




Bilder från kvällen kommer imorgon! Nu är jag helt slut efter att sovit lite för få timmar och firande av världens bästa Mamma och kvällsmat i Torup. Det känns tyvärr som om förkyldningen i mig håller på att explodera...

/Josefine


Sex and the city 2

Idag har varit en späckad dag. Började med exkursion klockan 8. Körde sen direkt till Falkenberg där jag fick hoppa in på Lindex. Riktigt skoj! Nu blir det bio med brudarna. "Sex and the City 2" såklart! Har inga förväntningar på själva filmen. Ska mest bli ett sant nöje att kolla in alla vackra outfits.



Men nu ska jag kila för det blir fösta fika på Robbans. Och imorgon Lindex igen. Skönt att jobba. Behöver pengarna som sldrig förr känns det som.


halmstadbloggar.blogg.se

Hej alla goa läsare!

Idag har jag och Hanna dragit igång ett nytt projekt. Vi har länge pratat om att vi vill hitta fler intressanta bloggar att läsa från Halmstad. Därför har vi startat halmstadbloggar.blogg.se. Så har du en egen blogg eller har en vän som har en så maila oss på [email protected] så publicerar vi den. Skriv gärna ålder, vad du gör och meddela om det inte är okej att använda en bild av dig från facebook.

/Josefine

Och förresten... Mia, Josefine och Frida - Ni är redan publicerade :)


Ready!

Idag var det en riktigt bra föreläsning i skolan. Tiden gick riktigt snabbt och det var ett tag sen nu... Därifrån cyklade jag som en raket till Lindex. nu är det riktigt skoj att jobba. Och så är det så mycket fint i butiken. Idag lanserades "Affordable Luxuary by Ewa Larsson". En massa lyxiga festblåsor och acceessoarer. Kanske ska jag slå till på ett av halsbanden till bröllopet. Ska fundera lite... Men den här supersöta bikinin fick i alla fall följa med mig hem. Den och solskyddslotion. Nu är det bara att vänta in första stranddagen. I'm ready!





/Josefine


Fixat

I sommar ska jag och M på bröllop. Igår var jag på klänningsjakt på stan med Evelina. Som jag provade! Man vill ju ha en klänning som inte är för ljus, inte för lång och inte för kort. Helst ska man ju kunna använda den mer än en gång. Men tillslut hittade jag den. Så nu ser jag fram emot bröllopet extra mycket! En riktigt prinsessklänning blev det från VILA, med volanger och blomdetalj. En riktig Josefine-klänning med andra ord. Den blev den främre, mörka till vänster (tyvärr kom inte dom fina volangerna med på bild!). Så skönt att ha det avklarat och vara alldeles jättenöjd. Nu är det bara skor som ska fixas!



/Josefine


Personlig

Är du som jag och bara måste ha en kalender för att ha livet under kontroll? I så fall borde du beställa din kalender på personligalmanacka.se. Jag har beställt därifrån de senaste åren och den nya kom i brevlådan förra veckan! Och man får designa sin almanacka på egen hand: välja färger, storlek, hur den ska vara uppbyggd. Detta året blev min en rosa med rutor för jobb, dagens träning och veckans att göra. Nu går det även att logga in via facebook och välja att få kompisarnas födelsedagar ifyllda så slipper man skriva i det för hand. Smidigt som bara den!




/Josefine


Sunny Sunday!

Igår var en riktigt bra söndag. Det är så fint när allt är grönt och soligt. Jag och M körde till Slättis där vi hängde några timmar. Mathilda växer och är glad, Leif kör mest runt i sin nya bil :) och lilla Selma pratade, åt "vattenboll" och plockade maskrosor som aldrig förr! På kvällen cyklade jag och M till Tobias och Maya där det blev årets grillpremiär för min del. Mycket gott och trevligt.


sötaste sessan!


Gillmästarn!

Idag blir det stan på jakt efter klänning till sommarens bröllop och fika med systern min!


plans

Igår var ytterligare en mycket trevlig kväll på uteservering med mycket trevliga tjejer. Lite vin, lite span och lite häng på Morfars. Precis som på sommaren. Och nu ska sommarens kvällar planeras. The Ark, stand up, minifestival och kanske Båstad. Livet leker!


Hanna och Vicky


Jenny och Madde


Jag och Anna

/Josefine


Wanna have fun!

Såg två mycket glada tjejer i nya Entrés mingelbilder. Ja, "The Perfect Party" var riktigt najs! Och rosa!



Ikväll blir det uteservering igen. Tre kvälla i rad. Sommartriss! Ikväll blir det med brudarna. Det gillar vi!


Bull's



Ojoj, två kvällar i rad på Bull's uteservering. Ikväll med Marcus och Tobias. Återigen lite för mätt men alldeles full av sommarkänslor. Nu älskar jag verkligen Halmstad!Så kul att sitta och spana på folk. Alla verkar mycket gladare och mindre grå.  Men nu blir det natten. Heldag på Lindex imorgon.




/Josefine


Solstrålar



Igår var det jobbigt med läkarbesök. Så idag var solens otippade strålar extra sköna. Jag och Hanna tog en långlunch i solen i skolan och det var alldeles underbart skönt. Vi firade med färska bär från Maxi och så lite fräknar på det. Kvällen avnjöts med hela la familia på Bull's. Mycket gott och trevligt och det gav riktig sommarfeeling. Jag fick sån feeling att jag festade loss med ett glas rose. Gott!

Nu väntas två heldagars jobb. Imorgon på skola och lördag på Lindex. Kul med variation!

/Josefine


Glädje

Mycket glädje idag:

1. Idag på morgonen när jag kom ut till lilla torg höll en P-vaktens på att skriva en bot på bilen. Jag hann precis! Så det känns som om jag vunnit 350 kr. idag!
2. Nu har jag "bara" en uppgift kvar i skolan innan sommarlov. Sommaren närmar sig!
3. Jag fick se att jag för fösta gången kan hänga på första after beachen i Tylösand!
4. Idag får jag kanske två sprutor som förhoppningsvis kommer få mig att må prima i sommar!
5. Jag fick VG på kemitentan!

Ungefär såhär glad!


Prickigt!

Idag har jag haft en lugn och skön dag. Morgonpromenad med Hanna. Lagat mat. Tittat lite Beverly Hills. Fixat och donta och träffat Julia. Det blev en del fynd på stan och en fika hos grannen. Jag invigde både nya jeansshortsen från hm och min prickiga tröja från Gina. Sommarkänslor på riktigt!



Bild från Natalie Karlsson

Ikväll blir det Desperate med Linda!

/Josefine


Inspiration



Vår och sommarkläderna hänger nu i garderoben och lääängtar efter att få användas. Lite för kallt med bara jeansshorts men tillsammans med leggings funkar det ju toppen. Dagens ispiration: Supersnygga svenska modellen Frida Gustavsson.

Nu morgonpromenad med Hanna! Det verkar till och med som att solen skiner och det gillar vi!


Bokat!

Jaaa! Nu är resan i sommar bokat och betald. Det blev Djerba som jag tidigare berättat om. Skönt att ha Ida som jobbat på ön ett tag som en privat reseguide. Ser redan fram emot soliga dagar, varma dopp och den goda maten! Och kanske blir det ökensafari i Sahara...



/Josefine


He

Det blev en hel del heluim igår!




Natti!


THE ABSOLUTE PERFECT PARTY!

Ny känning och ett megastort halsband. Förfest hos mig med söta tjejer. Höga klackar. Skratt. Ett rosa Måretnson. Goda snittar. Sjukt gott rosevin. En massa vinster. Nagelfix. Håruppsättningar. Dans. Rosa ballonger. Fniss. Pink drinks. Heliumspex. Gastons. Nudelbar.

Japp - igår var det ett perfect party!












/Josefine


Inspiration

Kvällens inspiration: Columbine och Elin!



UPPLADDNING PÅGÅR!



Back in Town!

Back in town! Dålig uppdate, jag vet! Har haft två fullspäckade dagar i Torup och Långaryd. Har hunnit träffa M's familj, extra kul att träffa Fanny-kusin, det blir ju inte så ofta nuförtiden. Hunnit umgås med mor och far, systern min, mormor och morfar och småkusinerna. Jag och M hann även med en mysig kvällsmat hos Frida och Emil i Tyresmo. Ja, många har vi träffat och mycket fika har det blivit! Nu pågår uppladdning inför "The Perfect Party" på Mårtensson. Lite beslutsångerst över klädval som vanligt... Men kanske blir det i alla fall halsbandet som jag köpte hos Mia i Norrköping. Det har verkligen blivit en favorit och används mycket flitigt!



/Josefine


Blåbär

Igår var planen att fira tentan. Men istället för fetefest körde jag och Hanna till fina Pia där det bjöds på blåbärspaj och blåbärste och en riktigt dåliga amerikansk kärlekskomedi. Men ibland är dom filmerna dom bästa. Det kändes som om vi ansträngt hjärnan tillräckligt för dagen! En bra onsdagkväll! Nu ska jag och M köra uppåt Torup/Långaryd på familytour! Det ryktas om våfflor och det gillar vi!

Bara vara!

NU är kemitentan avklarad. Och jag har nästan 5 lediga dagar framför mig. Underbart, behöver inte tänka på någonting som har med skolan att göra. Jag ska bara vara!

the perfect party





I helgen är det big happening på Mårtenson! Idag köpte jag biljett till mig och systern min. Känner på mig att det kommer att bli en finfin kväll, med bubbel, mingel och förhoppningsvis någon vinst! Kul när det händer något med det där lilla extra i Halmstad! Köp biljett du med vettja!

/Josefine


Barbapappa!

Nu har jag knaprat tabletter i en vecka igen. Så förra vecken blev det tyvärr inte mycket träning och meddetsamma så känner jag mig uppsvälld som en Barbapappa. Men igår var de första hårda passen och absen och spinningen gick så bra och jag hade inte det minsta ont! SÅN LYCKA! Spinningen var bästa på länge och benen nästan trampade av sig själva. En underbar känsla när kroppen mår bra. När jag kom hem kände jag mig faktiskt inte som en Barbapappa! Så trots att jag inte fick mycket pluggat igår var det en bra dag. Känner att jag har mycket energi idag. Så nu blir det plugg med Hanna, fysikseminarie och imorgon ska sista salstentan skrivas! Yeeeiii! Snart är det sommar! Solen skiner och jag är glad.

/Josefine

Oväntat besök!

En tråkig måndagsförmiddag blev iställen en toppenbra start på den nya veckan. Mathilda kom hit på lite morgonkaffe och sen blev det en tur på stan, jag fick nytta av mina bh-kunskaper och Mathilda shoppade en massa fint. Är det någon som kan bära upp en svart långkjol så är det Mathilda! Och guuuud så mycket fint det finns på Indiska nu. Vill köpa varenda tekopp, kudde och ljuslykta. Nu fanns där även en hel del superfina klänningar och smycken. Men denna månaden handlar det om att hålla i pengarna... Men det är svårt, tro mig!


bild från indiska.se

Och det är mycket funderingar nu... Mer info om detta kommer kanske senare om vi vågar och kan slå till! Tur att M är så lugn annars hade jag tänkt ihjäl mig.

/Josefine


Helg

Igår var en bra dag, Fick en del pluggat, men det bästa av allt var en underbar myskväll med M. Vi började med en toppenmiddag på Bull's och där tittade vi på handbollsfinalen som tyvärr inte gick så bra som vi hade hoppats på. Men maten var riktigt bra. M tog den berömda räkmackan och jag tog tigermarinerad kycklingfile med potatisgratäng, grillad sparris och majs som jag varmt rekommenderar! 100 gånger godare än Helfwetet faktiskt. Efter det blev det filmmys i soffan där M somnade ganska så meddetsamma. Mysigt tycker jag! Jag tittade i alla fall klart på filmen "Away we go"- får bli ett filmtips såhär en regnig söndag!



Idag blev det en sovmorgon och sen en rejäl söndagsfrulle. Gott att sitta och äta länge en söndag och kolla på Tilde på Nyhetsmorgon. Därefter tog jag och Hanna en härlig långpromenad. Skönt!
Och så är jag glad att mor och far verkar kommit iväg till Barcelona, trots askmolnet.

/Josefine


Chai-lyx!

Marcus jobbar idag, så jag vaknade upp ensam i lägenheten. Då passade jag på att lyxa till det med en frukost från grannen. Ska man plugga kemi en lördag tycker jag att man är värd det. Och Chai Latten smakade riktigt bra idag.



Nu tar jag ett pluggbreak och tar en promenad. Bäst att passa på för om en stund vräker väl regnet ner igen! Men efter regn...

/Josefine


Helfwetet

Igår kväll var jag på middag på Lilla Helfwetet för att fira Sandy. Trevlig kväll, trevligt folk. Jag nöjde mig dock med ett glas champagne - för idag är det plugg, plugg och plugg som gäller. Därför blev det ingen utgång för min del. Tyvärr var maten ingen jättehöjdare. Lite synd, när man har höga förväntningar och är vrålhungrig efter att fått vänta en bra stund. I vilket fall var det väldigt mysigt! Det blev inte så mycket fotande igår, men här är i alla fall jag och min glada bordsdam Anna.



/Josefine


Regn

Efter sol kommer regn. Men jag hoppas att det bara är en skur som snart blåser vidare. Nu är det besök hos tandläkaren och sen redovisning i skolan innan jag tar helg. Eller rättare sagt tar två kemidagar. Men nu börjar jag se slutet på dessa intensiva fysik-och kemiveckor. NU VILL JAG HA SOMMAR OCH VÄRME!



Och ett stort grattis till systern min som fått nytt jobb i sommar, men får behålla sitt gamla. Är det någon som lyckas med det omöjliga, så är det hon!

/Josefine


Bra dagar!

Igår var en bra dag. Efter ett bra och långt pluggpass var det extra kul och gott med en fika med mor och far och mormor och morfar som var i stan på besök. Uteserveringen hos grannen i solen - underbart!


Morfar var på ett mycket glatt humör!

Efter en husvisning i Åled blev det besök i på gräddhyllan i Slättis hos Mathilda, Leif, Selma och lilla magen som växer så att det knakar. Kvällsmat och besök hos kossorna. Mycket trevlig kväll!


Jag och Selma plockade vitsippor!

Idag blev det som sagt lite jobb och sen åkte jag och M premiärtur med motorcykeln. Kul! Men nu är det skärpning och full fokus på tentorna nästa vecka som gäller!

/Josefine


Inte alltid...



Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag var så sugen på denna klänningen från Lindex. Köpten den. Provade den. Men icke. Jag blev ett randigt tält. Synd, för snygg var den! Jag var nog bara lite för kort. Nej, det blir inte som man tänk sig. Idag skulle jag köra en till pluggdag - men Lindex ringde, så nu blir det några goa timmars jobb. Och i eftermiddag blir det en skoj grej! Berättar mer senare.



Bilder från Frida Fahrmans blogg.


Just do it!

Sent igår kväll efter dom desperata hemmafruarna tänkte jag att "ja, morgonspinning imorgon, det hade varit bra". När klockan ringde klockan 6 undrade va fan jag tänkte på igår. Hur kan man vara SÅ dum! Men eftersom passet redan var bokat och jag var för snål för att avboka gick jag med släpande steg mot Nautilus. Och 45 minuter senare gick jag hem - pigg och glad. I vanliga fall skulle jag fortfarande sova klockan 8. En bra start på dagen. Nu blir det en brakfrukost!



Gör som jag och Bridget Jones - Just do it!

/Josefine


HIGH SUMMER

Jag spanade in Bik Bok's "High Summer"- collection. Jag tycker att Bik Bok har förändrats - till det bättre. Så mycket fina kläder och så fina bilder! Jag älskar ljuset. Ta en titt och låt dig inspireras! För vi närmar oss sommaren med stormsteg!




Bilder från bikbok.se

Jag tror att den blommiga jumpsuiten ska bli min!

/Josefine


Komsikomsi!

I eftermiddag har jag och M fixat, sopat och invigt vår lilla uteplats. Dom nya möblerna är på plats: VÅREN ÄR HÄR! Så komsikomsi värmen så vi kan sitta ute och njuta!



Nej, nu ska jag kolla Mariiia Montazami!

/Josefine


Börje Olsson

Japp, idag efter redovisning i skolan blev det en smarrig lunch med systern min i grannens Skafferi. Guuud så många goda sallader, pajer och ostar. Alltid värt ett besök. Och nu är jag glad att Evelina snart flyttar hem igen!


Coolaste syrrorna i stan :)  Och jag i Ray Ban- kopior från Gina.

/Josefine


För varenda unge

Nu går HUMORGALAN på tv4. Jag blir så berörd och har gråtit en massa. Gör som jag och Marcus och bli världsförälder NU! 100 kronor i  månaden, det tror jag att alla har möjlighet att bidra med för att kämpa för varenda unge. Om du tycker det är för mycket pengar - gå ihop ett kompisgäng vettja! Jag säger som Tobbe i Köping: Ring in nu för fan! 


Ring 099 90 990 eller Sms:a UNICEF till 72 401

 unicef-varenda-unge-150x150

/Världsföräldern Josefine


Kalas!

Men igår när jag skulle på kalas ville jag trotsa kylan och regnet och använda lite vårkläder. Man är lite trött på allt svart nu efter en lång vinter. Det blommiga linnet fick det bli! Japp, kalas igen. Trött var jag, så det fick bli en vit kväll med glasögon på. Mycket trevligt och mycket mat. Nu behöver jag inte äta på en vecka eller två!


Evelina, Sofie, Emmy, Emelie, Frida, Malin, Jenny, jag och Anna!
Evelina, jag och SOMMARENS SNYGGASTE BRUD!

/Josefine


Vårkläder!

Uteserveringarna ploppar upp i hela stan. I löööv it! Capri, Pio's bakfickaSandys, Trottobar- you name it! Det är vårtecken det. Men så är det ju det här med vårkläder. Man är ju så sugen på jeansshorts, klänningar, jumpsuits, sandaler - men det är ju lite för kallt än. Men dom hänger där i garderoben och bara väntar...



jeansshorts 199:-, linne 129:- och korta leggings 99:- på hm

/Josefine


Kusindag!

Igår begav jag, Mamma, Evelina, Albin och Lova till Busfabriken. Herregud vad jag kröp runt i alla dessa tunnlar och busade. Jag är alldeles blå om mina stackars knän. Men kul hade vi det! Vi avslutade med ett besök på Capri.



Det är roligt med egna menyer! Och pizza är alltid smaskens!


Och så var det såklart kul att träffa fina Evelina!

/Josefine


HURRA!

I fredags var minsann ingen vanlig dag. För då var det Svärmor Lottas födelsedag! HURRA! Efter att jag jobbat på skolan begav jag mig till Nissalund. Ett jättetrevligt kalas med god mat, hela tjocka släkten och Mathildas underbara Pavlova-tårta. Hon är gryyym på att baka!



Mycket vin och sent blev det och jag somnade jättegott i soffan! Inte van att klockan ringer 05:40.

/Josefine


RSS 2.0