1:A ADVENT

Idag på förmiddagen följde Anna och Erik med mig och M hem. Vi har städat, pyntat, skrattat och lyssnat på julmusik på högsta volym. Så mysigt! Sen kom Lotta och Torbjörn och bjöd på middag på "Börje Olssons Skafferi". Supergott! Efter det lite glöggmys hemma hos oss och sen trängdes vi lite på julskyltningen också. Vad kommer allt folk ifrån? Och hur kommer vissa på tanken att cykla på Storgatan 1:a advent? I vilket fall så infann sig ändå lite julstämning i kroppen... Imorgon fortsätter jag och Hanna att tanka på julstämning för då ska vi julshoppa i Göteborg! Trevligt ska det bli.


Första ljudet är tänt! Det är advent!

Och så passade jag på att jul-pimpa bloggen lite grann. Herregud vilken tid det tar, men juligt blev det!

/Josefine


Kalastrevligt!

Ojoj, vilken trevlig lördagkväll. Riktigt tjejigt med massa prat, jättesmaskig mat och bad i tunnan. Tack för en kalstrevlig kväll Frida!



Jodå, vi sitter där i ångan och röken...

Söta födelsedags-Smurfen!

/Josefine


Mysfika

Suttit med den JÄVLA tentan en lördag. Hatar den och vill lämna in den nu och aldrig mer ser den. Ungefär så glad var jag i morse. Måste snart ha jullov för jag känner att jag bli uppäten innifrån... Då var det extra bra att jag hade bokat in en mysfika med söta Emelie. Hon förgyllde min dag! Tack vännen. Och så är det ju inte var dag vi träffas såhär mitt på dagen utan alkohol rinnande i blodet! Nu ska jag fixa mig lite och bege mig norrut till de småländska skogarna och fira en fin Frida som fyllt år. Trevligt ska det bli!



/Josefine


Fredagsmys

Evelina, David och Clintan besökte oss igår kväll. Tycker att det börjar bli lite tradigt att ha systern min i Jönköping...



Söt för att vara en hund... Riktigt söt!

/Josefine


The Secret

Effektiv. Det är det som är hemligheten! Har hunnit med att ta sprutan, gått en promenad med Hanna och gett respons på tenta. Nu ska jag äta middag och sen är det helg. Kanske blir det lussebullebak? Ikväll kommer i alla fall Evelina och David hit och det ska bli sååå kul att träffa systeryster. Inte träffats på flera veckor. Idol står såklart på schemat.

Trevlig helg!

Good Days

Innan jul kommer Lindex att ha 10 Good Days, när en bestämd vara sänks till specialpris. Idag är den första dagen här med riktiga party-tights för 79,50. Finns två olika, paljett- och guldiga. Kalas!



Snyggt och billigt, det är josefinesmelodi!


Hugo

Kommer ni ihåg Hugo. Ni vet, trollet som var på TV i ett TV-spel.



Han har besökt mig och Ida idag. Tittat lite argt på oss och sagt "Ha´ru klister på fingrarna?" och sen har han dykt upp, knackat oss på axeln och sagt "Sista chansen nu!". Och ju, Hugo eller samvetet eller vad det nu är som knackat på har minsann fått fart på mina fingar. Tack Hugo! Är inte helt nöjd än, så jag får sitta ett pass till innan Pilatesen. Men allt går, det är bara att inse det. Men först ska jag avnjuta min sockerchock, chai-latte och pepparkakscockie, från grannen. Because I´m worth it!


Kola-te!



Oj, sicket mysigt "Desperate-mys" det blev igår. Hanna, clementiner och några liter kola-te. Det är grejer det! Kom upp klockan 8 idag och började som planerat tentaskriva. Heja Josefine! Efter två timmar satt morgonpromenaden med Hanna fint! Nu är det bara att köra på tills jag blir klar... Bara och bara... men idag har jag inget val! En dag hade jag varit tacksam om jag drck kaffe. Hade behövt en extra kick!

/Josefine


Mjölksyra

Man sitter där på cykeln. Trött efter en pissig dag. Mjölksyran pumpar i hela kroppen och gör benen äckligt sega. Svetten rinner i ögonen så det svider. Grrrrr! 75 minuter stenhård träning. Varför gör man det frivilligt??? Jo, för att efteråt sprider sig en underbar känsla i kroppen. Stressen och spänningarna försvinner. Jag är piggare än när jag kom dit och jag trampar hem med ett leende på läpparna. Ni anar inte hur glad jag är att min kropp mår bra. Och så underlättar det att ha en träningskompis som heter Hanna!



/Josefine




GRATTIS M!

Jag var så trött efter jobbet igår och ville verkligen inte köra upp till Brännö (av alla ställen på jorden!) och gå på fest. Beslutade mig för att köra och det är väl bara att inse att årsfest med M´s fotbollsklubb nykter kanske hade blivit desto bättre med en rejäl ranson med alkohol... Enbart för att slippa behöva förklara för var och varannan människa "NEJ, JAG ÄR INTE GRAVID!" bara för att jag drack ramlösa hela kvällen. Kanske skulle haft en färdig skylt att hålla upp i alla nyfiknas ansiken, eller kanske rentav skrivit det i pannan... Så till alla er som som hade bestämt att jag hade en bebis i magen igår är jag ledsen att göra er besvikna "JAG ÄR INTE GRAVID!"...

Men vad spelar detta för roll? För igår kammade min finaste Marcus hem det finfina hedersprises. Har suttit på 6 årsfester och hållt tummarna för och igår var det minsann nära att jag ställde mig upp och skrek "ÄNTLIGEN!". Du är så värd det. Precis som dom sa igår: "Kanske gör du inte de allra bästa dribblingarna och kanske springer du inte allra snabbast, men en sån som du behöver man för att ett lag ska fungera". GRATTIS MARCUS! Du är bäst (och alltid snyggast på planen!).



/Josefine


start

Börjat dagen med ett svettigt spinning-pass. Bra start på dagen! Snart jobb på Lindex och sen ska jag med på M´s årsfest med fotbollen. Ser redan fram emot den goda maten...

Soool!

Sååå underbart att känna sol i ansiktet. Struntade i tentan idag. Fast jag verkligen borde skriva valde jag en lång, härlig promenad. Ska snart till Lindex och det ska bli riktigt skoj att jobba. Längesen jag jobbade där nu. Kul att träffa tjejerna igen!


Like Carrie



 Hur många gånger rensar jag i min (glömmer bort att den är M´s också) walk in closet och ändå är den alltid på sprängningsgränsen. Idag har jag varit stenhård och rensat ut två fulla kassar och det syns verkligen ingen skilland... Någon som har några tips??? Jag vill ju ha det lika fint som Carrie...

/Josefine


Kom igen!

Ojoj, vilken seg morgon. Fick tvinga ut mig i regnet och nu är jag väl relativt vaken. Nu MÅSTE jag börja med tentan för i eftermiddag kommer min fina mamma och vi ska ha en "mor-och dotter-dag". Skärpning Josefine!


Lycka

Lycka är att hitta en matlåda med spagetti och köttfärssås i frysen när kylskåpet är heltomt och motvivationen till matlagning är i botten. Enda positva inslaget idag eftersom tentaskrivadet inte går särskilt bra, pilates-passet är fullbokat och telias kunstjänst för mig förbannad... "Det är 67 samtal före dig i kön". Jag hoppas att en fika med lilla Julia gör mig på bättre humör!

Bananas!

Hallå där, kött och blåbär! Oj, igår hade vi en riktig skrattlunch. Precis som i söndags var det tanken på Sean Banan som fick mig att skratta så att tårarna rann.



Dags att sättta igång med hemtantan... NU..




Norrköping!

Utlovade bilder från helgen... men igår efter en lååång dag på jobbet och 75 minuter total utmattning på Nautilus blev det inget mer bloggade. Helt slut! Men helgen i Norrköping var toppen. Ungefär såhär kul hade vi:



Och för dig som vill se fler bilder kommer dom här!


Fredagen bestod av good mat, idol och Nitendo


Och lördagen var det sightseeing och fika på schemat innan inflyttningsfesten!


Mias supergoda Sangria var bra start på kvällen!


Kvällens outfit: Klänning från MONKI och Lindas fläta, både i pannan och i håret!


Anders & Mia... Patrik & Linda


Så kul att träffas alla tre!!!



Så kul att träffa nya trevliga människor!
Efter festen drog vi alla till Bomullsfabriken. Bra jobbat Maria!


Snyggingar!


För att mjölk är bra för skelettet...







Oj, det blev en sen kväll men en promenad i ett mysigt Norrköping hann vi i alla fall med innan vi körde hem.




/Josefine


Yeeeiii!!!

Jag säger bara yeeeiii!!! Vilken helg jag och M har haft. Två nätter med Mia, Anders, Linda och Patrik. Och så allt annat trevligt folk som vi hann mingla med igår. Mycket skratt. Mycket fest. Och lite Super Mario på det! Tack Mia och Anders för en sååå trevlig helg.




Fler bilder kommer imorgon. Måste sova. Helt slut efter många mil bakom ratten. Imorgon blir det upp vid 6 för att jobba i Torup. Ber till Gud att jag håller mig frisk! Svinig infuenlsa hinner jag inte med... Många tentaveckor framför mig.


Till Josefine

Sista dagen på praktiken. Kommer saknar mina små pärlor!



Norrköping nästa.

Trevig helg på er!


Bildbevis!

Birgitta (min fina handledare) hade visst lagt upp bilder på min lektion på deras hemsida. Se, dom lyssnar sååå fint och sitter som tänta ljus!





Händerna viftar i luften... Jag kan! Jag kan!


Längtar

Men innan jag ens börja tänka ordet tenta ska jag och M ha en efterlängtad helhelg i Norrköping! Så kul vi ska ha!!!


Fy fan vad jag är bra!

Ojoj, vad bra det har gått idag. Så skönt att komma hem från praktiken och vara riktigt jättenöjd! Svenskan idag gick så bra och jag fick bra respons. Nu är det sorligt nog bara en dag kvar. Kommer allt att sakna mina små pärlor. Sen är den "bara" en och två tentor kvar innan jul... Bara att köra på!

 

/Fröken Josefine


H&M

När en hm-katalog dimper ner i brevlådan blir man oftast genast glad... och sen genast besviken för den är alltid precis likadan. Men idag kom en partyspecial och HOME No. 04. Niice!



/Josefine


Stark!

Idag är det dags för fösta passet på Nautilus. Känner mig lite trött med taggad och motiverad. Och stark ska jag bli!



/Josefine


Tack Lotta!

Tack Lotta för en superdupertrevlig kväll. Vi hade ungefär såhär kul hela tiden!



Trots en medelålder runt 40-50 så hade jag och M så trevligt. God mat, god dricka och en massa dans. Det är Josefinesmelodi.



Lilla Anna var söt som socker!

Jag tror minsann det är ok att somna vid 9 ikväll...


Bacillidill

Vilken mysig kväll vi tjejer hade det igår. Och i natt kom förkyldningen som ett brev på posten. Brukar alltid bli så är jag är ute på praktik och få i mig en massa nya baciller. Men ikväll är den 50-årskalas och då ska jag sjunga och vara glad så jag får vila upp mig imorgon...

Mys

Fredag och helt slut efter första veckan av min praktik. Men det är så lärorikt och jag känner mig säkrare och tycker det är sååå roligt. Superfredag byttes ikväll ut mot tacos- och idolmys med ett par goa tjejer. Perfekt tycker jag!


Swing When You're Winning



Jag och M skulle göra en storstädning, vilket brukar ta sisodär en timme. Men Robbie W´s "swing it"-låtar kom på och det blev istället duetter med mycket dans. "Things" är dagens melodi. Josefinesmelodi!


Ja

Dagens bästa:
- Har Marcus frågat chans på dig, eller?
- Hmmm, ja, det har han. Jättemycket.
Fnisss...
-Guuud, så pinsamt!
Fnissss...

Trötter

Helgen: Fannyfirande, god mat, gott vin, övernattning, Harry Potter, kanelbullar och promenader. Nu väntas två veckors praktik och jag är helt slut efter en dag... Bara att vänja sig att jag inte kan lägga upp mina dagar hur jag vill... Det finns någonting som heter arbetsdagar men det hade jag visst glömt. Nej, nu ska jag till Träningskompaniet. Sista veckan nu innan jag kommer och joina alla glada på Nautilus!



Jag, min sötaste svägerska och fina Fanny!

/Trötter


RSS 2.0