Hemmets hjärta!

Nu har vi hunnit bo in oss i vårt hem och vårt nya kök är färdigt sen en tid tillbaka. Både jag och Marcus är nöjda. Helnöjda! I tidigare inlägg skrev jag fördelar med att vara tillsammans med Marcus. Ytterligare en anledning (förutom att han är världens bästa i alla lägen) är att han är en händig man! Så är du fortfarande singel och letar - se till att du skaffa dig en egen Ernst! Skämt och sido. Jag är så glad att vi tog oss an köket också. Och jag hade aldrig klarat av det på egen hand. Köket är en viktig plats i ens hem. En samlingsplats där man ska kunna umgås med många nära och kära! Och det kan vi i vårt kök nu. Köksön blev verkligen pricken över i-et.

Före:


Efter:



När vi började fundera över hur vi ville ha det nya köket utgick vi från kökets gamla stommar. Detta gjorde att vi sparade mycket tid och pengar. Vi sparade även kyl, frys och diskmaskin eftersom de var för nya för att bytas ut.  Vi har handlat mest på IKEA. Luckorna är av serien Ädel. Marcus har byggt köksön av skåpstommar från IKEA. Vitvarorna kommer från serien Dåtid. Häll, diskho, handtag och knoppar kommer därifrån liksom barstolarna. Tapeten beställde jag på nätet (kommer inte ihåg vilken sida) och är av märket Pip Studio. Lamporna över köksön hittade jag efter många timmars letande på hemlängtan.se och kommer från bloomingville. Kaklet köpte vi på Svenska Kakel och är glansiga med fasade kanter. Det ger en mer gammeldags känsla och så blir det lite struktur i allt det vita. Någon här på bloggen undrade vart vi hade köpt bänkskivorna. Det är M som har gjutit dem av finbetong. Det ger en lite ruffigare känsla och blev extremt mycket billigare (370 kr!) Som sagt, det är många fördelar med en egen Ernst!

/Josefine


Kommentarer
Postat av: Johanna

Köket blev verkligen jättefint:) en händig man ska det va:)

2011-07-29 @ 23:28:28
Postat av: Ninni

Jättefint! Älskar era bänkskivor. Duktig han är :)

2011-07-30 @ 07:19:30
URL: http://ninnirunemyr.blogg.se/
Postat av: Josephine

Jösses va fint ni har det,förstår att du gillar din händige man :) Nu får jag allt ta mig i kragen å komma å hälsa på snart!

2011-08-03 @ 21:02:44
Postat av: louise

ärligt, inte helt rätt med vitt kakel och benvitt kök!

2011-09-27 @ 20:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0