Josefine

Fortsätter att kämpa på. Och det går ganska bra. För jag har ju det jag behöver... en Marcus, fina vänner och obegränsad tillgång på värktabletter. Igår var jag och M hos de finaste grannarna och grillade och hade fredagsmys. Och nu om en stund kommer Anna, Andreas, Maria och Anders! Trevligt ska det bli.

Har på mig denna favoritklänningen som jag dessvärre inte använde en endaste gång förra sommaren. För den var totalt borta. Tills i julas när mamma hittade den bland julpynten, där den hade ramlat ner och gömt sig i en kartong. Så den känns nästan som ny!



Och slutligen en stor grattiskram till svärmor Lotta som fyller år idag!

/Josefine


hm by night

VARNING!!! Farligt fina kläder i hm:s kollektion HM BY NIGHT.



klänning 399:-


klänning 399:-


långklänning 499:-

jumpsuit 399:-


klänning 299:-


/Josefine


25 dagar

När jag nu legat nerbäddad i soffan ett tag bestämde jag mig för att anta Josefins utmaning.

Min utmaning kommer inte att handla om klara springa milen i slutat av maj. Nej, det handlar om positivt tänkande. Att ta mig upp ur sängen när kroppen känns som en 80-årings. Att våga vara svag för att bli starkare. Att inte gräva ner mig djupare i svarta funderingar. Att se framåt. Att nå toppen. Med mina förusättningar.


bild från spanbloggen där Minna också antagit 25 dagars utmaning. Anta utmaningen du med vettja!

/Josefine


Botten till toppen

Tack alla fina underbara vänner för alla peppande sms, blommor och presener, hälsningar och styrke-kramar! Det värmer ska ni veta. Denna veckan har varit riktigt tuff. Men ibland måste man ner längst ner på botten för att kämpa sig upp mot toppen... 
 


Mia, Linda och Elina! Ni är så fina!

Nu tar jag helg. Och den kommer att firas med mycket vila, dubbel dos värktabletter och goa vänner som ger mig en massa positiv energi.

/Josefine


Elton

Påsken avslutades med en smaskig fika hos Johanna, Jonas och deras lille Elton. En liten prins som var så söt så söt! Så trevligt att träffas. Johanna passar bättre än någon i mamma-rollen! Lycka till med nya familjemedlemmen!



/Josefine


Jävla skit i helvete!

Helt otroligt att man kan åka en sån fysisk och psykisk berg- och dalbana på en vecka. Jag slutade med cellgiftsbehanlingen för ett tag sedan pga. en massa olika skäl. Men framför allt var det biverkningarna som gjorde att jag inte orkade fortsätta. Så jag visste att inflammationerna och värken skulle komma tillbaka någongång framöver. Men jag hoppades på att vara smärtfri över sommaren i alla fall. Tji fick jag! Över påsken kom det som ett brev på posten. Har verkligen fått kämpat för att hålla mig på banan. Och det är inte bara bäckenet som spökar. För första gången sitter värken nu även i händerna och det känns så jävla tråkigt. Ikväll verkar inga värktabletter hjälpa och jag hade just nu betalat ett mycket högt pris för att bli av med den här skiten. Jag vill inte gnälla, men idag var jag tvungen...
 


/Gnällspiken


Annandag Påsk

Efter en morgonpromenad med min fina barndomsvän Anna blev nästa stopp på vår family-tour Nissalund. Nu vare påskamat på menyn och det var riktigt gott. Anna och Erik hade dessutom fixat en tävlingsrunda med skattjakt. Superbra!



Vi hittade skatten!


Svärmor Lotta hade bakat supersmarriga Påsk-cup-cakes!



Lilla Elsa somnade gott hos morbror


Vi försökte fånga fisk... Gick inte så bra...



Vi kände för ett dopp och åkte till en sjö inte långt från Nissalund... Så himla fint ställe. Kändes som en sommarkväll.


Jag vägrade att bada, men efter det att denna bilden togs slet jag av klänningen och så badade jag med. Inte illa tycker jag. Varmt? Nej, men uppiggande och uppfriskade!

/Josefine


Påskdagen



Ingen riktig påsk utan en riktig family-tour! På påskdagen tog jag och Marcus motorcykeln till Långaryd för att träffa de nära och kära. En bra dag i solen med god grillmiddag, äggjakt, en massa påskgodis, mammas goda tårta och mys med kusinerna.





På kvällen cyklade jag och M till Frida och Emil. Mer tårta och så tittade vi på film från bröllopet. Det verkar ju tyvärr inte bli något bröllop i sommar. Tråkigt tycker jag, för bröllop är så trevligt - allt från uppladdning till bröllopsfesten! Hur som helst var det lika kul som vanligt att hänga i Tyresmo!

/Josefine


Påskafton

Påskafton startade med en underbar morgonpromenad med mamma. Solen värmde fast klockan bara var halv 9! Man blir glad. Ännu gladare blir man när man får den äran att passa två prinsessor! Vi besökte två lekplatser och myste en massa!



Pga. tråkigheter blev det ingen utgång för mig och Marcus. Utgång på påskafton hör ju liksom till på något vis. Istället blev en riktig grillbuffé och filmmys. Helt OK sålänge jag får tillbringa tiden med Marcus. Som alltid finns. När jag behöver det som bäst!

/Josefine


Långfredagen - kvällen

I fredags kom Tobias och Maya hem till oss för att fira påsk, grilla och ÄTA UTE! Helt underbart. Riktigt sommarkänsla. En fantastisk trevlig kväll!



/Josefine


Långfredagen - dagen

Härligt med påsk! Härligt med lediga dagar! I fredags kom tjejligan hem till mig för lite fika. Vädret kunde ju inte varit bättre! Och Stella kunde som vanligt inte vara sötare!





/Josefine


Skärtorsdagen

Har ju varit lite dålig update här i veckan. Jag jobbar fortfarande hårt för att få heltidsjobbandet och det privata att fungera. Veckans höjdpunkter så långt är härliga löparrundor, promenad med Mia, härliga cykelturer i solskenet till och från jobbet och mysfika med Ida på Espresso House! Jag har dessutom hunnit med att vara påskärring på jobbet! Inga bilder på det tyvärr. Jag var inte riktigt lika söt som jag var på bilden i förra inlägget...

Igår började vi fira in påsken 2011 med en helkväll på uteserveringen tillsammans med Linda, Evelina och Johan. Och sen kom en massa vänner och hälsade på vid vårt bort. Trevlig kväll. Helt plötsligt har Halmstad vaknat ur sitt ide och nu visar staden sig från sin bäsa sida. Och det gillas!





/Josefine


Glad Påsk!

Påsken är här. Jag har kollat på bloggen lite hur den firades förra året och förrförra året. Jag kopierade min påskplan från förra året. För det lät som en bra plan... Njuta av ledigheten. Pussas med Marcus. Träffa kompisar som ger energi. Skratta. Träffa hela underbara stora släkten. Och äta en massa godis. Det är min påskplan!


Favorit i repris!

/Josefine


Back

JAJAJA! Heja Josefine! Efter två veckors förkylning har jag hittat tillbaka till löparspåret. Första gången på sjukt länge sprang jag 5 km-slingan på Galgberget! Och jag och fina Elina sprang 4 km runt Kärleken. Riktigt bra för att vara Josefine. Det sitter verkligen i huvudet! I'm back on track!



/Josefine


Stella

Idag fick jag den äran att hämta en underbar liten prinsessa på förskolan. Jag och Stella har haft en fantastisk eftermiddag i solen. Vi har lekt på lekplatsen, pyntat påskriset, ätit spagetti, bläddrat i tidningar, spelat piano och myst! Otroligt go unge!



/Josefine


Anna och Erik-helg

Anna och Erik kom med bussen igår. Vi började med lunch på Donkan, en shoppingrunda på stan, Rio på bio i 3D, hem till Nyckelvägen där vi spelade fotboll och kubb. Sen lagade vi supersmarriga enchiladas, spelade Galenpanna och kollade på Kick-Ass. Idag tog vi en tur för lite mer shopping på Eurostop och besök på Stadium Outlet - här kunde man fynda!- Sen körde vi till Slättis och grillade korv! De små prinsessorna var söta som vanligt och Mathilda hade såklart bakat goda kakor. En supermysig helg!










/Josefine


Veronica

Och nu när jag städar är det Veronica Maggio som spelas på högsta volym. Längtar tills nya albumet släpps. Förra var enastående så förväntningarna är höga!


Fredag

Igår efter jobbet orkade jag och M inte lämna hemmet. Vi lyckades slänga ihop en supergod italiens pasta med kyckling, hemmagjord tomatsås toppat med soltorkade tomater och pesto. Mumma! Film på det och somnade båda i soffan. Nu ska vi fixa lite här hemma och halv 12 kommer Anna och Erik för att spendera helgen med oss. Mycket mys står på schemat!


Favotittröja som fick följa med hem från Köpenhamn från Zara!

/Josefine


EMD blev ED

Igår efter jobbet gjorde jag en snabb makeover, från bollibompa-tjej till . Anna (M's lillasyster) fick biljetter till EMD i julklapp. Och igår kväll gästade dessa flick-favoriter Halmstad. Jag, Anna och Evelina startade uppladdningen med pizza på Capri. Vidare till Halmstad teater som invaderats av unga flickor, deras lika förväntade mammor och en massa fjortis-fans. EMD hade för kvällen blivt ED eftersom Mattias inte kunde vara med. Men måste erkänna att Erik och Danny bjöd på en trevlig torsdags-show och fjortis-fansen skrek, sjöng och grät. Och jag tror att om jag fötts sådär 10 år senare hade jag varit en av dem!








Måste spy lite galla över käcka mammor som låter sina små töser (läs 6-åringar) sminka sig så hårt som prostituerade och visa sig bland folk. Inte gulligt alls. Och varför gå på en konsert halv 8 på kvällen med små barn som inte får ut någonting av konsertbesöket? Tösen bakom mig pratade konstant. "Vad handlar denna sången om", "Varför lyser det rosa lampor nu", "Varför har Danny jacka på sig", "Varför spelar killen trummor" osv. osv. Som ni vet är jag mycket barnkär men det värsta jag vet är när föräldrar försöker göra barnen äldre än var de är. Låt barnen vara barn!

Så, då är gallan slut och nu tar jag helg! Njut av ledigheten mina vänner!

/Josefine




Onsdag

Denna kväll har jag spenderat hos min finaste granne Elina. Nu blir det sängen. Imorgon blir det start på dagen på vårdcentralen, sen jobbejobbe och därefter ska jag, Anna och Evelina på EMD! Och efter det är det fredag. IGEN! Är det bara jag som tycker att veckorna bara susar förbi???



Natti!

/Josefine


Hellång

Jag är egentligen lite för kort för hellång klänning... Men jag tycker att det är så vansinnigt snyggt. Hittade en supersöt på Topshop i Köpenhamn. Men nej, lite för dyr... Så igår sprang jag på en ÄNNU finare på Gina... Hade presentkort så jag slog till. Men det är ju bara frågan om när jag ska använda en sån fin klänning. Någon som kan bjuda på bröllopsfest så jag får ett tillfälle???


Topshop


Gina Tricot

/Josefine


Bebis!

Största grattiset till fina Johanna och Jonas! I lördags kom deras lille prins. Johanna kommer bli en grym mamma! Längtar tills jag får hälsa på familjen och snutta på underverket!

Pojke - född 2011-04-09 21:16, föräldrar Johanna Persson och Jonas Larsson

/Josefine


Vårtecken!

Uteservering - check!
Grillpremiär - check!
Påskliljor - check!
Första glassen kulglassen - check!
Promenad på stranden - check!
Påskris - check!
Åk med M på motorcykeln - check!






Ja, våren är här! Så det smäller om det. Imorgon blir det cykel till jobbet!

/Josefine


Sol, sötnos och ännu mera sol!

Sol, sol, sol underbara sol! Dålig update, jag vet! Men ibland får jag inte tiden riktigt att gå ihop. Timmarna denna helg har verkligen rusat förbi och jag hade gärna förlängt denna underbara helg. Jag hade stängning i fredags. Kom hem till M, åt tacos, tittade film och somnade tidigt. Uppstigning 06:30 lördag morgon - dags att börja baka bröd för morgonens dunderfrukost. Hela min familj och Gullberg-Lundberg på besök. Mycket trevligt! Sen väntade stan, middag på Bull's och uteserverings premiär. Min och Marcus kväll avslutades hemma med invigning av nya grillen med Elina, Kim och Stella. Perfekt lördag. Våren är häääär!


Evelina och Johan fick råd om barnvagnar av mormor Camilla.


Söta Maya startade kalasdagen med att sova lite.


Syskonbild men stackars lillebror var mest bakfull...

Sen vaknade söta Maya som spexade och fångade allas uppmärksamhet och fastnade på alla kort!


Alla ville hålla och gosa!


Och Johan fick lite pappa-träning


Allra bäst var klart hos mamma Julia...


Maya levde loppan på Bull's

Vi fortsatte med uteservering. Halmstad lever igen efter en vinter i ide!




Grille till kvällsmat. Äntligen!

Och grilla gör man bra med vår nya grill och med världens bästa grannar!

/Josefine


1 month

Om EXAKT en månad befinner mig precis just HÄR:



bilder från LINA DI MODA i Barcelona

/Josefine


Underbar dag!

Igår jobbade jag bara till lunch, för jag och Evelina skulle till Tylösand på dagsspa. Jag kan inte förstå att jag inte varit där förut. Som jag slappnade av i denna lugna miljön! Helt magiskt. Jag bokade även en ansiktsmassage/behandling som var superbra! Jag vill bo där en vecka! Minst.

Vi startade med en lunch. Helt OK utsikt!



Utepolen blev min och Evelinas favorit.






Evelina badade Kneipp-bad.


Jag badade "isvak". Upptäckte att det nog hade varit bra med lite bastubad före doppet...


Det blev en hel del vila...


Jag avslutade denna underbara dag med ett yogapass. Inte varje dag man gör solhälsningar med havet precis framför sig!

Tack mamma och pappa för en fantastisk dag!

/Josefine


Fikafika!

Söndagen var också en finfin dag! Fika hos mig med Hanna, Jennie, Ellen, Elina och lilla söta Stella!



/Josefine


Were do I begin?

Ja, var ska jag börja? Jag har haft en fantastisk helg då jag hunnit träffa många fina vänner! Helgen började med förkylning och halsont (FÖR TUSENDE GÅNGEN DETTA ÅRET!!!). Så det blev ingen uteserveringspremiär för mig. Efter en underbar promenad med Elina och Stella på Galgberget intog jag soffan. En härlig Detox-sallad, Så ska det låta och Skavlan med fantastiska Lycke Li - sen somnade jag och M pånolltid!



Vaknade lite piggare i lördags och när M åkte för att hämta sin efterlängtade leksak (läs motorcykel) tag jag mig in till stan. Fixade sånt som måste fixas och sen träffade jag Hanna, Jennie och Ellen. Fika på Robert's, Palmen kom.


fikabilder från beeme.blogg.se

Och solen kom! Vårkänslorna började spritta i kroppen och jag ville bara vara ute! Stressade hem, åt en ägglunch på rekordtid och sen cyklade jag, Marcus och Jonas till Örjans vall för den allsvenska premiären. Tråkig match men underbart att vara ute!




Hem snabbt som bara den med min racerbike. Klädbyte och sen till Bull's för att möta upp Marcus med vänner. Kul att springa på Evelina och Emelie! Efter besöket på Bull's startade förfesternas kväll!



Första stopp gjorde jag hos Jenny. Syster kom och hälsade på och visade magen och sen drog ligan vidare på nästa förfest.


Jag är så glad att jag hann träffa min fina vän Hannapanna! Det blir ju inte så ofta nuförtiden...





Eftersom jag var nykter och Evelina gravid fortsatte vi och våldgästade hos Mia och Anders där Tobias och Lina var på besök. 




En bra lördag!

/Josefine


Girls

Idag ska jag träffa fina vänner. Malmö-tjejerna är hemma över helgen! Det blir stan på dan och utgång ikväll. Kul ska det bli! För jag har alltid kul med dessa gobitar. Ni ser ju själva!


Japp, och det hoppas jag vi bjuder på =)

/Josefine



RSS 2.0