Trion

Som ni säkert föstår har jag haft en alldeles underbar midsommarhelg. Den lär bli svårslagen! Måndagen blev inte sämre för då blev det en kväll på uteserveringen med Mia och Linda (vi orkade inte med club monday...). God mat på Pio's bakficka, en massa prat och avslutningsvis en flurry på det. Alltid lika underbart härligt när vi kan ses alla tre. Bästa trion ever!






/Josefine


Midsommardagen

Jag och M startade lördagen med ett par härliga timmar Tylöbäck. Sen fixade vi upp tältet på gården och sen var det bara att korka upp vinet igen. Efter en seg start kom vi alla igång igen. Och med alla menar jag ALLA och vi blev rätt så många. Så kul att många vill komma! Jag säger tack till Gud för att jag och M har sånna underbara grannar...











Vidare till Lilla Helfwetet som hade allt utom tillräckligt med folk...



/Josefine


Midsommarafton ~ kvällen

Jag och M fortsatte fira denna underbara midsommarafton i Jonas, Jocke och Jennies stuga i Frösakull. En fantastisk kväll som började i sällskap av en uuunderbar sol. När hände det senast? Där väntade god mat, allsång, lite lekar, snabbvisit hos hos Vicky, jordgubbar i mängder och vi avslutade på Frösakulls dansbana, kändes som om vi förtflyttat oss i tiden till 50-talet! Midsommarafon 2010 blir svårslaget!


Dressman reklam? :)


Grill-maestro!



Sötaste på festen!




Peter in action!







Vi tog sista bussen hem och det var sköt att slipp plocka sju sortes blommor...
För min drömprins hade jag ju redan vid min sida!

/Josefine


Midsommarafton ~ dagen

Man kan säga att vi går mot mörkare tider... Att det är jul om 6 månader... Men jag vill inte tänka så. För den bästa tiden är nu! Midsommarhelgen är nog årets allra bästa helger. Speciellt om man befinner sig på bästkusten! Man träffar nära och kära, äter god mat, utnyttjar alla dygnets timmar på bästa sätt och i år kunde vi njuta ordentligt av solen. Jag och M började fira midsommarafton i Långaryd:


Mor och jag!


Morfar njuter av solen


Noel som konstaterade att "faffa ha böstvårta"


Fina Mormor


Pappa och Albin spänner musklerna


Lilla Lova som är en "stor sejj"



Mer härligt somrigt än såhär blir det nog inte...

/Josefine


Bästa!

Igår firade jag och M en oförglömlig midsommarafton med ett gäng underbara vänner (bilder kommer en annan dag!). Nu är det dags att slå klackarna i taket igen. Kul ska det bli. Halmstad är nog världens bästa plats just nu!



/Josefine


Grötvik!

En underbar kväll i finaste Grötvik med M. Pizza som picknick var smasken. Och mycket behövligt efter en hård dag på jobbet!



/Josefine


CLUB MONDAY nr. 1

Jaaaa, Mia och alla andra läsare, JAG LEVER! Mycket dålig update, jag vet. Men två dagar på stranden, club monday-premiär och heldag på jobbet tar sin tid. Och jobba behöver jag verkligen, för pengarna behövs i dessa tider... Med det vill jag uppmärksamma er på att det verkligen kostar 800 kr. att kissa på offentlig plats. 800 JÄVLIGT SVIDANDE kronor för lilla Josefine. Jag läste dessutom att Halmstads poliser är bäst i landet att ge böter för just detta. Så de två poliser som såg mig dyka upp ur en buske (på en heeelt tom gata i Halmstad 02:10- EN MÅNDAG!) var nog enbart ute på jakt efter någon kissnödig som jag... Så passa er i sommar för dom lurar på oss kissnödiga överallt! Ja, ja får sluta gräma mig över det här. Nöden hade ingen lag... Nog pratat om det. Nu blir det bildbombning från CLUB MONDAY'S premiär. Sommaren är nu här kära vänner!


Fina födelsedagsbarnet Anna och en glad Hanna!


Anna, Johanna och Jennie


Andera och jag!


Elina, Madde och Hanna


Tack Annas mormor för tårtan! Mmmmm!




Sjuukt vacker när vi kom fram till Tylösand! Vi var inte blyga på jordgubbarna och campagnen!




Fångad av en stormvind- under handtorken! :)


/Josefine


Anna P

Idag är det Annas födelsedag! HIPP HIPP HURRAAA!!! Anna är en fin vän som är rolig, och ännu roligare är hon efter x antal pink drinks och alldeles för mycket helium...



Grattiskram till dig, Anna!

/Josefine


Bröllopet

Måste bara tillägga att jag igår spenderade en hel del timmar för på att titta på den kungliga bröllopet. Så otroligt vackert! Klart att jag grät. Victoria var så vacker, musiken ljuvlig och till och med talen på festen berörde djupt. Kalla mig gammalmodig, men jag gillar det!


"Störst av allt är kärleken..."


Gilla grillat!

Igår fixade jag och M grillkväll i Torup. Grillat är det bästa! Vi saknade lilla Anna som kämpade hårt på scoutläger. Men det blev en mycket trevligt kväll och till sist tittade den efterlängtade solen fram.



/Josefine


Firande!

En uuunderbar kväll! Vi började med bubbel, jordgubbar och choklad på vår uteplats. Sen till Yoss där vi åt en god middag och sen blev det hem till soffan med film och gotte. En fantastisk kväll!





Nu blir det lite bröllopstittade och sen grillkväll i Torup. Uppladdning inför Club Mondays premiär pågår!

/Josefine


18 juni

Imorgon är det Victoria och Daniels dag. Men idag är det min och Marcus. HIPP HIPP HURRAAA! IDAG ÄR DET VÅR 7-ÅRSDAG! ÄLSKAR DIG!



Det är bara att konstatera: Tiden går sjukt snabbt när man har roligt! Är jag fortfarande lika kär? Jaaa! Lycklig? Jaaa! Vissa väljer att nöjda med att vara halvkära, halvlyckliga och halvnöjda. Men inte jag! Ska det vara ska det vara som jag känner med Marcus. Kärlek i över 100 procent!

Ikväll ska vi fira!

/Josefine


The Ark och festivalminnen!

Nu är biljetterna fixade, så den 21 juli kommer jag, M och ett gäng härliga vänner rocka loss på Solgården. Konsert på sommaren är alltid trevligt. Hultsfredsfestivalen 2005 (herregud 5 år sedan vi var där tjejer!) var senast jag såg The Ark live. Alltid bra! Undrar om Salo kör med kortkorta shorts i år?



Blev lite nostalgisk när jag tittade igenom bilderna från mitt andra besök på Hultsfred, festivalsommaren 2005. Det var jag, Mia, Mathilda och Malin. Sååå många roliga minnen!

Första tanken: Herregud så unga vi ser ut
Andra tanken: Åh, kanske borde åka på festival igen
Tredje tanken: Var det verkligen sååå mycket lera...

Här kommer i alla fall lite gamla bilder! det ger ju lite sommarfeeling om inte annat!



Malin och Mathilda hade klart coolaste tältet!

Ja, lerigt var det...




Fantastic four!

/Josefine


Zigges

Igår efter jobbet och en härlig promenad med Hanna var det dags att för vår del inviga Halmstads nya uteservering "Zigges garage". Mycket trevligt ställe. Där kommer vi spendera fler kvällar i sommar tror jag. Lite kallt var det, men man ska väl frysa in sommaren?




Idag var tanken att steka på beachen, men vart tog solen vägen??? Komsikomsi!

/Josefine


Onsdag

Outfit för en onsdag kväll!


Kjol, kavaj och armband: hm
Linne: BikBok
Ring: Indiska

/Josefine


Erik

Kalasbild!


Jobbe!

Jobbe, jobbe, jobbe. Yes, det är så mina dagar ser ut. Härligt! Nu är jag på fritids i Hylte och det är skoj. Bra att få in lite dagar innan jag börjar på riktigt på Lindex. Idag efter jobbet tog jag bussen hem till stan för att hinna med lite träning (och för att träffa M såklart!), dags att sätta igång igen efter sprutorna för att se om kroppen håller och vill samarbeta. Igår firade vi lille Erik som vipps har blivit stor. När hände detta? Jag och M är sega och trötta som aldrig förr så nu blir det lite fotbolls-VM. Jag tippar att jag somnar i soffan före klockan 22! Tråkigt inlägg, men så kan det bli ibland! Torsdag = ledig och då ska jag leka med Hanna som varit i Spain. Har saknat! Och sen kanske Mia kommer och hälsar på nästa vecka. Hade varit sååå kul! Kul med sommar. Bara lite värme som saknas.



/Josefine


Charlie

Innan jag säger godnatt vill jag säga jättegrattis till Marie (en av mina allra trognaste läsare!) och Micke som i fredags fick sin efterlängtade lille Charlie. Jag hoppas att alla tre mår bra. Längar efter att träffa hela familjen...
 


Natti!

/Josefine


Housewife

Igår kväll var planen att jag och M skulle upp till Långaryd city för den årliga sommarfesten. Men krafterna var totalt slut efter en heldag på jobbet och M var trött efter kursen i Stockholm. Så istället blev det en lugn kväll i Jonas stuga med Tobias, Jocke och Jenny. Grillat och fotboll. Mycket trelig kväll. Somande som en stock! Idag har vi storhandlat och jag har lagat en massa mat. Det tycker jag är skoj. Det bor en liten housewife i mig tror jag!



/Josefine


Låt mig stolt presentera:



Evelina Andersson, legitimerad arbetsterapeut. MYCKET BRA KÄMPAT FINA DU! Idag har hela la familia firat i Jönköping, med ceremoni på Elmia, god mat och mycket skratt i bilen!



Grattiskram!


Och god mat på det!




Och Morfar fick möblera om på vägbygget:


Nu är M hemkommen från Stockholm. Som jag har saknat! Nu blir det fredagsmys!

/Josefine


Tid

Idag är det många glada ungdomar som har sjungt om studentens lyckliga dagar. Det känns inte som om det var längesen det var jag som bar studentmössan. Men det är fyra år sedan! Vart har tiden tagit vägen? Kanske du tycker att jag låter som en nostalgisk gammal tant, men de sista fyra åren har verkligen flugit förbi. Men det har varit fyra mycket bra år. Idag när Evelina stod på scenen och tog emot sitt examensbevis insåg jag att jag har så mycket närmre till mitt kommande examensbevis än vad jag har till den där studentmössan. Och det känns bra!
 



/Josefine


Bra dag!

En långpromenad i ösregn var faktiskt riktigt skönt idag! Snart ska jag träffa Hillevi och sen kommer söta svägerskan Anna in för en shoppingrunda. Idag blir en bra dag. Sånt känner man bara på sig!

/Josefine


Makalöst!

Igår efter jobbet lyxade jag och M till det med en underbar kvällsmat på Gastons. Riktigt fräscha pizzor som jag verkligen kan rekommendera. Jag åt"Gastons", med lufttorkad skinka, soltorkade tomater, mozzarella, roccola toppat med parmesanost. Makalöst gott!



Gårdagens outfit:
Kjol, jacka och halsband: hm. Skor: bianco. Top Gina. Armband: Indiska.

Efter två heldagas jobb på Elias Fries ska det bli så skönt med en ledig dag imorgon. Har en massa saker som ska fixas och så blir det kanske en lunch med mormor och morfar. Kul med lite besök när M är i huvudstaden!

/Josefine


I LOVE GRÖTVIK!

Och lördagen kunde inte börja bättre. En frukost i Grötvik. En av de vackraste platserna i Halmstad. Med den finaste jag vet!





Sen gosade vi med denna sötis!


/Josefine

Start sommar 2010

Min fredag var en riktigt toppendag. Jag kände verkligen att nu är sommaren 2010 här! Ett gäng från klassen spelade beach-volley. Därefter blev det picknick i parken och sen drog några av oss vidare till Bull's. Verkliegn en fantastisk trevlig kväll och en bra start på sommaren!








/Josefine

VG!

Hemma en snabbis för att duscha efter beach-volleyn (bilder kommer senare). Och nu upptäckte jag att jag fått VG på både fysiken och biologin! I like! En anledning till att fira sommarlovet riktigt ordentligt (idag med!). Får se om det blir dom nya skorna som jag invigde igår. Mina nya älsklingar! Synd bara att det är så mycket kullersten i stan. Klackarna slits ju ut så snabbt!



Och ja, nästa vecka är det nog dags att putsa fönsterna!

/Josefine


Sooommarlooov!

Solen lyser skönt! Sooomarlooov gräset är så grönt! Åh, vad jag är glad. Sista redovisningen är avklarad och igår firade jag sommarlovet! Började med en glass med tjejerna i klassen på Ricardos glassbar (två dagar i rad är OK när solen skiner!). Sen firade jag med tjejerna på Lindex: City-quiz på Lilla Helfwetet, Bull's uteservering med Josefines sommardrink och sen avslutade vi på karaokekväll på Måretsson. Ojoj vilken trevlig kväll. Jag hoppade träningspasset idag 07:30... Nu ska jag ut och njuta av solen innan vi ska fira sommarlovet ordentligt med klassen!


Josephine och Emma

Mona, jag och Mona


Anna och Anita

/Josefine


Glasspremiär!

Seminarie en snabbis på förmiddagen. Sen har jag solat med Julia och verkligen njutit. Sen har ätit första alldeles underbara glassen från Möllegård med underbara Mathilda. Den söta glassbilen håller till utanför Lilla Helfwetet om du inte redan visste det! Glass och solenergi är min melodi! Nu blir det möte om examensarbetet innan jag njuter av sommarkvällen.



/Josefine


Gummiboll

Idag har vi dissekerat grishjärtan... Blodigt, spännande och äckligt! Men som Hanna sa: "Josefine, tänk att det är som en gummiboll!" Och då gick det lite bättre. Kolla in Hannas blogg så får du se hur seriösa vi såg ut i våra vita labrockar! Jag är verkligen träningssugen idag, men borde nog vila bort förkyldningen en dag till. Rastlööös! Jaja, ser i alla fall fram emot kvälles spännande "Desperate"-avsnitt med Lidna ikväll! BTW så köpte jag smycken designade av Ewa Larsson till bröllopet. Glammigt värre!



/Josefine


Hoppa i!

Nu när sommaren och värmen är på väg är det så roligt att börja använda jeansshorts med linne och klänningar igen. Men i år kommer även mina nya jumpsuits att användas flititgt. Det bästa är att man slitter matcha över-och underdel. Bara att hoppa i liksom! Denna finfina skapelse hjälpte Madde mig att hitta på bikbok. Den kommer ut i butik denna veckan!



/Josefine


RSS 2.0