Bröllopstips

När Lilja sover är det fotosortering som gäller här hemma. 2600 bilder har blivit 1300 så det är en hel del kvar att rensa. Det är en härlig känsla, för att för varje bild jag slänger desto mer ökar värdet i de bilder som finns kvar. Det är både för- och nackdelar med digitala foton...
 
I vilket fall är det underbart att återuppleva vår dag med alla bilder. Självklart ville vi att vårt bröllop skulle bli en oförglömlig dag. Och för att det ska bli precis så som man önskar sig krävs planering, tid och energi. Jag tänkte bjuda på lite bröllopstips, helt utan inbördes ordning, framöver. För kanske är det någon av er läsare som går i bröllopstankar?
 
* Det är så tråkigt att börja med pengar. Men det är inte gratis att gifta sig och det är mycket lätt att allt skenar iväg eftersom man vill att allt ska bli så bra som möjligt. Det otroligt viktigt att sätta en rimlig budget - och sen hålla sig till den. Det ska vara en fantastisk dag, men det är inte roligt att tömma varendaste spakonto. Det lönar sig att ringa runt och ta prisuppgifter från många när det gäller allt, lokal, mat, fotograf osv.
 
* Under hela processen måste man hela tiden ha i tanken att det är båda bröllop. Innan vi bestämde och bokade något satte vi oss ner och skrev en gemensam lista, det som var viktigt för mig och det som Marcus tyckte var viktigt. Sen planerade vi därefter. Och det blev verkligen vår dag vilket faktiskt är det allra viktigaste.
 
* Välj en lokal som passar era önskemål. Det är mycket att tänka på och val av lokal styrs såklart av hur många gäster. Vi var runt och kollade på flera olika alternativ innan vi bestämde oss, bygdegårdar, restauranger och andra lokaler. Det viktiga är att det varken känns trångt eller ödsligt... Torups Gästgivargård var helt rätt för oss. Perfekt för 60 st. gäster och mycket bra service. De var mycket tillmötesgående och vi fick fria händer när det gällde dekoration. Personalen fixade mat efter mina och Marcus önskemål och extra plus att vi kunde ha välkomsskålen nere vid Sjögårdssjön. Jag kan med andra ord varmt rekommendera Torups Gästgivargård!
 
 
/Josefine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0