Fem favoriter

Bloggandet i landet har väl aldrig varit så vanligt och omfattande som idag. Och jag gillar det. Själv började jag blogga juli 2008 och sen dess har fler och fler vänner också börjat och det trevligt tycker jag. Precis som med dagböcker är det roligt att "bläddra tillbaka" och se vad man gjorde för 1 år sedan, 2 år sedan osv. Det som är svårast är att hitta nya bloggar. Så här kommer mina 5 favoriter. Dessa bloggar läser jag så gott som varje dag!

http://emsedge.elle.se/ Här bloggar Emma Elwin om mode. Denna underbar tjej är bara 21 år gammal och jag börjde läsa hennes blogg när hon arbetade som Elin Klings assistent. Hon jade sin blogg länge på www.freshnet.se där många härliga och inspirerande bloggar finns samlade, men sedan en tid tillbaka har hon sin blogg hos Ellle, där hon nu arbetar som modeassistent.




http://linadimoda.freshnet.se/ Lina arbetar som modell och bjudet alltid på fina inspirationsbilder och ta med sina läsare backstage under hennes jobbdagar.


http://columbine.freshnet.se/ här bloggar Elin Klings fd. assisten nr. 2. Trevlig blogg med mycket bilder och lite text.


http://kanal5.se/365days Systrana Mira och Thilda Berglind bloggar på kanal5 och lägger alltit ut fantastiska bilder.


http://stylebykling.nowmanifest.com/ Sist men inte minst, utan den största, Elin Kling. Det är inte bara hennes blogg utan hela hon inspirerar. Från "vanlig" modebloggare, till att bli modechef på tidningen Styleby, blivit  omskriven i brittiska och franska Vogue, släppt en egen kollektion och snicksnackar med Karl Lagerfeld. Heja Elin!



Och så läser jag SÅKLART mina kompisbloggar också. Ta en titt vettja!

www.mathildak.blogg.se
www.miala.blogg.se
www.morevelina.blogg.se
www.beeme.blogg.se
www.sgek.blogg.se

/Josefine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0